Ailenizi mi erkek arkadaşınızı mı seçerdiniz

AsiHatun

Sessiz ve yalnız 💔
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2021
270
277
Selam hanımlar.
Uzatmadan konuya gireceğim
Aileniz erkek arkadaşınızla görüşmenizi istemese napardınız? Ayrılır mı yoksa devam mı ederdiniz?
Benim konuma gelecek olursak babam erkek arkadaşım olduğunu öğrenmişti ve erkek arkadaşımı sevdiğimi söyleyerek babamı karşıma almıştım.Öğrendikten sonra çok sinirlenmişti ve başında bulunmadığım olayın sonunda da bulunmam demişti yani evlilik olsaydı hiç bir şeye karışmayacağını ve hiç bir şeyde bulunmayacağını söylemişti çok sinirlendi ve bana bir sürü beddua etmişti sırf birini sevdiğimi söyledim diye.Bunun sebebi de okulumdan mezun olmuştum ve önceliğimin iş bulmak olduğunu iş bulmadan kendi ayaklarımın üzerinde durmadan bu şekilde babamın karşısında durmamdı.
Babam bu sebepten dolayı günlerce benimle konuşmadı.Yüzüme bile bakmadı.
Ben erkek arkadaşıma hatalar yapmıştım ve o da bana umursamaz ilgisiz davranıyordu annemde erkek arkadaşımın bana olan bu davranışlarını gördü ve ilişkimi bitirmemi sonunun olmadığını söyledi.
Babam beddua ettikten sonra araba ile kaza yapmıştım ve bedduanın tuttuğunu söyledi.
Sonrasında zaten ilişkimde çok değersiz hissettiğim için ilişkimi bitirdim ve anneme söyledim.
Babamla da konuştum ve aramı düzelttim.
Şimdilerde ise erkek arkadaşım beni sevdiğini ve benimle olmak istediğini söylüyor ama ben annem ve babama ilişkimin bittiğini ve benim için sadece okul olduğunu söyledim. (Okulumu uzattım.)
Ailemde zaten görüşmemi istemiyor.Okulumu bitirmemi istiyorlar.Eski erkek arkadaşım da çabalamamı istiyor ilişkimiz için.
Ailem ve eski erkek arkadaşım arasında kaldım..
Siz olsaydınız napardınız?
Ailenizi mi yoksa kendinizi mi dinlerdiniz?

*Lütfen kırıcı yorumlar yazmayın çok hassas dönemlerimdeyim..

Kendimi secerdim,

anlattiginiz duruma gore onceliginiz okul olsa daha saglikli gibi, bu durumda da gercekten onceliginiz okul olsun, bu isleri biraz erteleyin.

kisisel cevap veriyor olsaydim ama sevgilimi secerdim, kendi kriterlerime gore sevmisim begenmisim, neticede aile kanindir canindir ama aileni secmiyorsun, olduklari haliyle kabul ediyorsun, ama tam istedigin gibi sevgili bulmasi kolay mi degil. Amma velakin sizin bu sevgili de tam istediginiz gibi birisi degilmis zaten, o yuzden daha istediginiz gibi birisi olsun hayatinizda, kendinizi degersiz hissetmediginiz. O vakit eger ailem mi sevgilim derseniz sevgilinizi secersiniz.

Aile ve sevgili arasında kalınmaz. Sizin durumunuzda hiç kalınmaz. Size değer vermeyen beş para etmez bir adam için ailenizi karşınıza almayın.
Değiştiğini söyledi bana değer vermeme sebebi de benim ona yaptığım hatalar şimdi ise değiştiğini beni sevdiğini,istediğini söyledi bu durumda arada kaldım :KK43:

Başlığa ithafen aile demeye gelmiştim. İçeriği okudum şiddetle aile diyorum. Bi yol olmaz bu ilişkiden. Sonra çok pişman olursunuz.

Kimse için aileden vazgeçilmez.
Zaten aile vazgecmenizi istiyorsa yüzde 99.9 o kişide sorun vardir.

Arkadaş olalım dedim okulum bitene kadar ama kabul etmedi çünkü önceliğimin okul olduğunu sorumluluklarımın olduğunu söyledim bu süreçte de arkadaş olursak aileme karşıda kötü hissetmemiş olurdum ama kabul etmedi işte

Selam hanımlar.
Uzatmadan konuya gireceğim
Aileniz erkek arkadaşınızla görüşmenizi istemese napardınız? Ayrılır mı yoksa devam mı ederdiniz?
Benim konuma gelecek olursak babam erkek arkadaşım olduğunu öğrenmişti ve erkek arkadaşımı sevdiğimi söyleyerek babamı karşıma almıştım.Öğrendikten sonra çok sinirlenmişti ve başında bulunmadığım olayın sonunda da bulunmam demişti yani evlilik olsaydı hiç bir şeye karışmayacağını ve hiç bir şeyde bulunmayacağını söylemişti çok sinirlendi ve bana bir sürü beddua etmişti sırf birini sevdiğimi söyledim diye.Bunun sebebi de okulumdan mezun olmuştum ve önceliğimin iş bulmak olduğunu iş bulmadan kendi ayaklarımın üzerinde durmadan bu şekilde babamın karşısında durmamdı.
Babam bu sebepten dolayı günlerce benimle konuşmadı.Yüzüme bile bakmadı.
Ben erkek arkadaşıma hatalar yapmıştım ve o da bana umursamaz ilgisiz davranıyordu annemde erkek arkadaşımın bana olan bu davranışlarını gördü ve ilişkimi bitirmemi sonunun olmadığını söyledi.
Babam beddua ettikten sonra araba ile kaza yapmıştım ve bedduanın tuttuğunu söyledi.
Sonrasında zaten ilişkimde çok değersiz hissettiğim için ilişkimi bitirdim ve anneme söyledim.
Babamla da konuştum ve aramı düzelttim.
Şimdilerde ise erkek arkadaşım beni sevdiğini ve benimle olmak istediğini söylüyor ama ben annem ve babama ilişkimin bittiğini ve benim için sadece okul olduğunu söyledim. (Okulumu uzattım.)
Ailemde zaten görüşmemi istemiyor.Okulumu bitirmemi istiyorlar.Eski erkek arkadaşım da çabalamamı istiyor ilişkimiz için.
Ailem ve eski erkek arkadaşım arasında kaldım..
Siz olsaydınız napardınız?
Ailenizi mi yoksa kendinizi mi dinlerdiniz?

*Lütfen kırıcı yorumlar yazmayın çok hassas dönemlerimdeyim..
ben ailemi seçtim ailemin istememesinin sebebi benim evliliği yapamayacagim düşüncesi idi yürüme engelliyim çünkü annem erkek arkadaşımla tanismak bile istemedi ve bn erkek arkadaşıma dedikten sonra durumu bni her yerden engelle sil dedi kendi yaptı sonra geri dönüşleri oldu bu defada bn bastım engeli yani lafin özü bn melek gibi birini bulsamda ailem razi olmaz bn yinede iyiki ailemi seçtim diyorum bir gun herkes bahanelerin arkasina saklanir gider ama aile kalir erkek arkadaşın gerçekten sevse umursamaz davranmaz hic elini bırakmazdı cnm oyle gittim geri geldim olmuyor malesef okulu bitirene kadar arkadaş kalirdi sonra evlenirdiniz ama kabul etmemiş beyefendi

Ailen yerine bu adamı seçersen, evlenirsin ve burada sürekli mutsuzum kocam bana değer vermiyor, şöyle böyle oldu diye konu açacağından okadar eminim ki. Ailesini ezip geçen, çevremdeki birçok kişi oldu ama mutlu olduklarını da görmedim.

Öncelikle şu soruların cevaplarını ver kendine.
Bu adamın mesleği, işi, gücü, dürüstlüğü, sevgisi, ilgisi bizim iyi bir gelecek kurmamız için yeterli mi?

Babanız haklı.hayatta herşeyin bir sırası vardır...önce okul,sonra iş ve ekonomik özgürlük en son evlenme olur..sıra değişebilir ama ailenizin hayat tecrübesinin sizden fazla olduğunu unutmayın...evlenecek adam çok ama anne baba bir tane...

Arkadaş olalım dedim okulum bitene kadar ama kabul etmedi çünkü önceliğimin okul olduğunu sorumluluklarımın olduğunu söyledim bu süreçte de arkadaş olursak aileme karşıda kötü hissetmemiş olurdum ama kabul etmedi işte
Kendisinin ne acelesi varmis?isi var mi?meslegi nedir? '

X