Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim ab +
ben b +
oğlumuz a - olarak doğdu
hastanede duyduğumda şok oldum resmen fakat bunun normal olduğunu söyeldi doktorumuz...
slm kızlar size bir şey soracam 0 rh (-) bir anne ve A rh (+
) bir babadan hangi guruplarda çocuklar doğar A rh (-) bir çocuk dogabilirmi teşekkürler .:2:
) bir babadan hangi guruplarda çocuklar doğar A rh (-) bir çocuk dogabilirmi teşekkürler .:2:
Annem babam ikisede A pozitif.. Kardeşim ve ben 0 grubuyuz..
Seninle ilgili pek bişey diyemicem canım ama olabilir bence görünmeyen bir 0 vardır kan gruplarınd ao sana geçmiştir fen bilgisinde öyle bi konu işlemiştik hatırlıyorum. Anne babada olmasada görünmeyen grup atalarından filan gelio..
ABO gruplarının kalıtımı:
0 grubu ile AB grubu bir çiftin çocukları her zaman ya A grubu ya da B grubu doğar. Bu çiftin AB ya da 0 grubu çocukları olamaz.
0 grubu ile 0 grubu bir çiftin her zaman 0 grubu çocukları olur.
AB ve AB gruplarının birleşmesinden hiç bir zaman 0 grubu çocuk doğmaz. A; B ya da AB grubu çocuk doğar.
A ve B gruplarının birleşmesinden A; B AB ya da 0 grubu çocuk doğabilir.
AB kan grubuna sahip birisi hangi kan grubuyla birleşirse birleşsin hiçbir zaman 0 kan grubu çocuğu olmaz.
0 kan grubu hangi kan grubuyla birleşirse birleşsin hiçbir zaman AB kan grubu olan bir çocuğu olmaz.
Yukarıdaki bu kalıtım şekillerinin gerçekleşmesi anne baba ve bebeğin kan gruplarının doğru olarak belirlenmesine bağlıdır. Klinik uygulamalarda kan grubunun yanlış belirlenmesine ve anne ve babanın kafasında soru işaretleri doğmasına ender olarak rastlanabilmektedir. Adli tıpta babalık tayini için tek başına kan gruplarına güvenilmez. Bu durumlarda çok daha ileri incelemeler mevcuttur.
ınternette buldugum bır bılgıdır.
) bir babadan hangi guruplarda çocuklar doğar A rh (-) bir çocuk dogabilirmi teşekkürler .:2:[/Q
Canım ben 0rh(-) eşim ise Arh(+) 2kızım var birisi Arh pozitif biriside Arh negatif yani olabiliyor.