İlk olarak aileniz neden erkek adayınızı bu yolla denemek istemiş olabilir kafam yatmadı.Sadece hatra bianen yapılan bir aracılık olayı var ve kapora erkek arkadasınızdan çıkmayacak sonuçta.Bence babanız denedim derken doğruyu söylemiyor.Bence güvenmemiş ve bunu açık olarak belli etmiş.
29+15 :44 yaş ediyor bu yaşta bir adam kendisine güvenilmemesini şahsi algılayabilir.BU KONU ŞIK OLMAMIŞ.
Tabii en doğrusu daha damat adayı olmadan ticari alışveriş veya vesile olmamaktı ya neyse.Konu burdan alev almış gibi...
Daha sonrasında abinize neden küfür etmiş anlayabilmiş değilim.Telefonda görüşülen şey n e kadar bir maziye dayanıyor ki küfürle son bulabiliyor.Yada acaba ilk küfür eden taraf abiniz miydi?
En son damla Annenizin kızımı günde 100 kişi arıyor vs demesi bu nasıl söylem?Kapıyı yüze çarpmalar felan.Seviyeyi karşılıklı direkt aşagı çekmişsiniz.İlk andan bu tarz bir olayla başlayana evlilik nelere gebe Allah bilir.Ama bekarsınız ne desek faydasız.Seviyorum diyorsunuz.Gerçekleri tarafsız olarak ghörmeniz şu an pek mümkün degil gibi.Ömür boyu başınıza aileniz ve olanlar kakılacak,aileniz onaylamadıgı biriyle evlendiginiz için hep kırgın mesafeli kalacak.Bi,r yanınız hep yarıım,huzursuz ve mutsuz olacak.Tabii evlenince bunların üzerine başka huzursuzluklar gelmedigini varsayarak bu tabloyu dşünün sadece.
Aklınızı toplamak için bence de araya mesafe koyun.44 yaşında bir adam bu yaştan sonra eğilmez bükülmez,Tabii 60 larını geçmiş bir aile hiç geri adım atmaz...ne yazık ki geçmişler ola...