• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailemle erkek arkadaşım arasında kaldım:(

dejav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
62
0
86
İstanbul
kızlar merhaba
günlerdir gece uyuyamıyor hatta ağlayıp duruyorum.yardımınızı bekliyorum..

29 yaşında güzel bir bayanım.2 senedir bir erkek arkadaşım var.beni inanılmaz seven, şu ana kadar sahip oldugum erkek arkadaslarım arasında bana en düzgün davranan,bana en ufak bir hatası olmayan.
en başlarda ailemde onu seviyordu.erkek arkadasım ilk 1,5 yıl boyunca gözlerine girmek için ne gerekiyorsa yaptı,yemege götürdü onları vs.sonra annemler yavas yavas sogudular ondan en başlardada tereddütleri vardı ama yinede seviyorlardı.tereddütleri ise yaş farkı (15 yaş) ve kendisinin henüz bir ev sahibi bile olmamasıydı.

bende aileme durumu anlattım kendisinin iyi bir kurumda yüksek pozisyonda çalıştıgını, ev mutlaka alacagını ve yas farkını bana hic ama hic hissettirmediğini söyledim.bunu erk arkımada anlattım ve zaten ev vs. hazırlıklarına basladıgını soyledi.yinede ailem pek oralı olmadı:(
daha sonra erk arkım annemlere yardım olsun diye kiralık bir evimize müşteri buldu(yakın bir arkadaşıydı müşteride)tüm işlemlerini yaptırdı vs.ama babamdan rica etti depozito almayın arkadaşım oldugu için ben kefil olayım yeterse dedi. babam tüm işlemler bittikten sonra tamam oglum olur almayayım depozito dedi.fakat daha sonra gece erk arkımı arayıp vazgectim depozitoyu istiorm demiş.erk arkımda aşırı gururlu bir tıptir benim imzamı yok sayıp bana güvenmiyor babası diye düşünmüş.depozitoyu kendisi şahsen ödemiş ve bir not iliştirmiş.sahsen oduyorum bana ulasmak isterseniz maıl adresim şudur diye..babam özellikle yaptım böyle bir durumda nasıl tepki vereceğini görmek için dedi,agresif oldugunuda anlamış oldum boylece dedi.

neyse daha sonra annemler iyce sogudu ve istemiyoruz dediler.bende bunu erk arkıma soyledim.artık birikmişliklerin verdiğiyle telefona sarılıp abimi aradı arama dememe ragmen.once gayet güzel konuştu sonra sanırım abim bikaç ters sey soylemiş gelir alırız kızı sen kim oluyosun vs gibi bunun üzerine erk arkımda sınırlenip yürüü git babana diye bağırıp telefonu yuzune kapadı abimin.benim yanımda abime küfretti daha sonra evımıze geldı evdede annem yuzune kapıyı carptı, senin gibi 100 tane arayanı var benim kızımın,senin allahın varmı bilmiyorum bizim var gibi şeyler söyledi.erk arkımda bunlara benim için sizin ne dediğinizin önemi yok kız arkadaşımın fikri önemli falan filan dedi.erk arkım bana artık ailemle görüşmek istemediğni soyluor şimdi bende ikna etmeye çalışıorm özür dile diye, özür dilerim ama yinede sonrasında görüşmem hiçbirisiyle diyor.abim ve annemse hemen ayrıl bizi rezil etti diyor.

sizce ne yapmalıyım çıldırıcam artık uzuntuden benim hiç sucum yokken onlar yuzunden bu hale geldim.erk arkımada çok aşıgım. bugune kadar asla daha iyisini gormedim ondan cok kısıyle tanısmama ragmen.acaba dıyorum ozur dilemesinimi isteyim ama dilememeye ve görüşmemeye devam ederse ne yapim?ayrılırsam ilerde pişman olurum diye cok korkuyorum, çünkü mükemmel bir insandı bu olaya kadar:(küfür etmesi vs. üzdü beni ama bana hiçbir hatası olmadı başka kızlara yan gözle dahi bakmadı..ne yapmalıyım?ona boyle küs küs evlilik olamayacagını anlatmaya calısıyorum ama anlamıyor.ben seni olene kadar beklerim evlenmesemde olur diyor ya da 70 yaşında olsam yine evlenirim diyor:(

Son düzenleme:
senin bilmediğin farklı bir olay yaşanmış olabilir mi ailenle erk ark arasında. sana söylenmemiş olabilir mi? yani bir anda tepki göstermeleri ilginç geldi..

senin bilmediğin farklı bir olay yaşanmış olabilir mi ailenle erk ark arasında. sana söylenmemiş olabilir mi? yani bir anda tepki göstermeleri ilginç geldi..

hayır canım eminim başka birşey yaşanmadığından ama ailem böyle kağıda yazıp not vermesine ve telefonda abime kaba davranmasından dolayı tamamen cephe almış durumdalar şu an:(ne yapacağımı şaşırdım bende

Bence aile herşeyden önemlidir yani hiç kimse için aileye sırt dönülmemeli çünki yarın bigün eşinizle bir sorununuz olsa dönüp geleceğiniz yer yine aile yanı olur.Ama anlattıklarınıza bakılırsa erkek arkadaşınız gayet olgun gururlu hani paraya önem vermeyen yani eli açık birine benziyor ve burda erkek ark.bir suçu olduğunu göremedim ben durduk yere babanız arayıp depozito istemiş filan ailenizle konuşmadınızmı hayırdır başta iyiydi şimdi ne oldu ne yanlışını gördünüz diye?Garip bir durum yanlış anlamayın ailenizi tanımıyorum ama aileden kaynaklı bir sorun gibi görünüyo umarım çözersiniz

yani araya saygısızlık girmediği sürece kimse kimseyle görüşmek zorunda değil ama burda iki tarafada iş düşüyor. sırf erkek arkadaşın değil, aileninde aynı saygıyı göstermesi lazım. erkek arkadaşının özür dilemesi bir adım olabilir. sonuçta karşısındakiler ondan büyük ve seni yetiştiren kişiler. aynı şekilde aileninde arada senin olduğunu ve o kişiyi sevdiğini bilmeleri ve buna saygı göstermeleri gerekir. kısACASı iki tarafıda ikna etmen gerekiyor. kolay gelsin şimdiden. umarım sorunu çözersin en yakın zamanda

ailene sirtini donmek gibi bi hata yapma asla
bu dunyada çok erkek bulursun ama bi tane daha anne baba abulamazsin ..

Son düzenleme:
Bence aile herşeyden önemlidir yani hiç kimse için aileye sırt dönülmemeli çünki yarın bigün eşinizle bir sorununuz olsa dönüp geleceğiniz yer yine aile yanı olur.Ama anlattıklarınıza bakılırsa erkek arkadaşınız gayet olgun gururlu hani paraya önem vermeyen yani eli açık birine benziyor ve burda erkek ark.bir suçu olduğunu göremedim ben durduk yere babanız arayıp depozito istemiş filan ailenizle konuşmadınızmı hayırdır başta iyiydi şimdi ne oldu ne yanlışını gördünüz diye?Garip bir durum yanlış anlamayın ailenizi tanımıyorum ama aileden kaynaklı bir sorun gibi görünüyo umarım çözersiniz

teşekkür ederim yardımınız için..ailemde aslında çok düzgündür sorun yaşamışlığım yok başka konularda ama bu konuda anlaşamıyoruz.en büyük tereddütleri yas farkı soylediğim gibi benden 10 yas buyuk birisini istemiyorlar, daha evi bile yok diyorlar. o kadar soyluyorum eger izin verirseniz ev vs alacak zaten diye inanmıyorlar bana.erk arkım da cok inatcı kopruleri attım özür dilesem bile görüşmem deyip duruyor:(

Ben diğer arkadaşların ''aileye yüz çevirme'' tavsiyelerine katılmakla birlikte..

Erkek arkadaşınızın da haklı olduğunu düşündüm,yazdığınız kadarıyla ama..

Ailenizin maddiyatçı olduğu kanısına vardım biraz,yazdıklarınız bu izlenimi bıraktı bende..
Babanız arada siz olduğunuzu bile bile depozito konusunda neden fikir değişitrdiğini anlayamadım,bazen verilen sözler
kontratlardan daha önemli olabilir,insan ilişkilerinde geri dönüşümü olur..

Ve şu benim aklımı kurcaladı;
1,5 yıl boyunca gözlerine girmek için ne gerekiyorsa yaptı,HER TÜRLÜ YARDIMI yaptı,yemeğe götürdü vs..
NEDEN YAPILDI Kİ TÜM BUNLAR?

İlişkilerde,olağan akış bu değildir !!!!

Kim ne talep etti,bu adam neyi yapmak zorunda kaldı???

Ve son olarak 10 yaş birşey değil..
Hele 30 yaş için 40 normaldir :34:
ikiniz de olgun yaşlardasınız çünkü..
20 ile 30 gibi değildir yani..

Ben diğer arkadaşların ''aileye yüz çevirme'' tavsiyelerine katılmakla birlikte..

Erkek arkadaşınızın da haklı olduğunu düşündüm,yazdığınız kadarıyla ama..

Ailenizin maddiyatçı olduğu kanısına vardım biraz,yazdıklarınız bu izlenimi bıraktı bende..
Babanız arada siz olduğunuzu bile bile depozito konusunda neden fikir değişitrdiğini anlayamadım,bazen verilen sözler
kontratlardan daha önemli olabilir,insan ilişkilerinde geri dönüşümü olur..

Ve şu benim aklımı kurcaladı;
1,5 yıl boyunca gözlerine girmek için ne gerekiyorsa yaptı,HER TÜRLÜ YARDIMI yaptı,yemeğe götürdü vs..
NEDEN YAPILDI Kİ TÜM BUNLAR?

İlişkilerde,olağan akış bu değildir !!!!

Kim ne talep etti,bu adam neyi yapmak zorunda kaldı???

Ve son olarak 10 yaş birşey değil..
Hele 30 yaş için 40 normaldir :34:
ikiniz de olgun yaşlardasınız çünkü..
20 ile 30 gibi değildir yani..

öncelikle teşekkürler yorumunuz için. kısaca anlatayım.

babamlara yardım etmesi için babamlar hiçbir talepte bulunmadı ondan, o hep kendisi göze girmek için yaptı..yardımlarıda maddi değildi zaten manevi ufak tefek ama güzel yardımlardı.
depozito konusuna gelince,babama neden boyle yaptıgını sordugumda işle seni karıştırmamasını istediğim için aynı zamandada bir damat olarak bu tip bir harekete nasıl davranacagını,agresif bir yapısı olup olmadıgını denemek için depozito istedim sonuctada gerçek kişiliğini ortaya çıkardı zaten dedi.
cevremdeki herkes ne olursa olsun senin akrabalarına söz söylememeliydi ona düşmez diyorlar arkadaşlarım falan.sevmese bile yaşlılıklarına verip alttan almalıydı sadece senle paylaşmalıydı bu olayı diyorlar.bende ne yapacağımı şaşırdım ne olur akıl verin:(birde bu küfür olayları vs. bende soru işaretleri uyandırmaya başladı yani agresifliği:(

öncelikle teşekkürler yorumunuz için. kısaca anlatayım.

babamlara yardım etmesi için babamlar hiçbir talepte bulunmadı ondan, o hep kendisi göze girmek için yaptı..yardımlarıda maddi değildi zaten manevi ufak tefek ama güzel yardımlardı.
depozito konusuna gelince,babama neden boyle yaptıgını sordugumda işle seni karıştırmamasını istediğim için aynı zamandada bir damat olarak bu tip bir harekete nasıl davranacagını,agresif bir yapısı olup olmadıgını denemek için depozito istedim sonuctada gerçek kişiliğini ortaya çıkardı zaten dedi.
cevremdeki herkes ne olursa olsun senin akrabalarına söz söylememeliydi ona düşmez diyorlar arkadaşlarım falan.sevmese bile yaşlılıklarına verip alttan almalıydı sadece senle paylaşmalıydı bu olayı diyorlar.bende ne yapacağımı şaşırdım ne olur akıl verin:(birde bu küfür olayları vs. bende soru işaretleri uyandırmaya başladı yani agresifliği:(

Hmm olaylar anlattığınızdan daha büyükmüş..
Valla ne desem bilemedim ki,agresif olması ve küfür etmesi,akrabalara kadar işin gitmesi çok düşündürücü..
Bunun yarını da var..
Mantıklı kararlar alabilecek yaştasınız..

Aslında doğru olanı siz de biliyorsunuz ama duygularınız engel oluyor değil mi harekete geçmeye :44:

Sanırım sizin yerinizde olsam,ailemi dinlerdim..
Çünkü evlilik 3 günlük heyecan değil,huzur çok önemli bunu 9 yıllık evli bir insan olarak söylüyorum..
Hakkınızda hayırlısı olsun...

Hmm olaylar anlattığınızdan daha büyükmüş..
Valla ne desem bilemedim ki,agresif olması ve küfür etmesi,akrabalara kadar işin gitmesi çok düşündürücü..
Bunun yarını da var..
Mantıklı kararlar alabilecek yaştasınız..

Aslında doğru olanı siz de biliyorsunuz ama duygularınız engel oluyor değil mi harekete geçmeye :44:

Sanırım sizin yerinizde olsam,ailemi dinlerdim..
Çünkü evlilik 3 günlük heyecan değil,huzur çok önemli bunu 9 yıllık evli bir insan olarak söylüyorum..
Hakkınızda hayırlısı olsun...

Bir süre olayı dondurmayı düşünüyorum çünkü sanırım şu an sağlıklı karar veremem.erkek arkadaşımla görüşmeye devam ediyorum eskisi kadar sık olmasada..ama aileme söylemiyorum şimdilik bir süre sonra erkek arkadaşımı çok sevdiğimi ayrıyken yapamadıgımı unutamadığımı soyleyeceğim onlara, erkek arkadaşımında onlardan özür dilemesini vs. isteyeceğim. bu süre zarfındada erkek arkadaşımın davranışlarını izleyeceğim tabi..
siz ne dersiniz kızlar?umarım dogru yoldayımdır:(

Eğer erkek arkadaşın istenmediğini biliyorsa verdiği tepki çok normal. Onun ailesi seni istemese sen onların gözüne girmek için bir şeyler yapar mıydın? Ben yapmazdım. Ve bu istenmemeye rağmen yine de kiracı bulmuş ve baban onu resmen kandırmış, arkadaşına karşı zor durumda bırakmış. Depozitoyu ödemesi de güzel bir tavır çünkü ben olsam arkadaşımı direk vazgeçirirdim bu işten.
Bunun yanında diğer saldırgan tavırlar ve küfürler elbette ki yanlış ama bence ailen erkek arkadaşının sabrını fazla zorlamış ve o da bir patlama yaşamış.
Bir yandan da aileler çocukları için en iyisini isterler eğer içinde şüpheler varsa aileni dinlemeni öneririm.

Eğer erkek arkadaşın istenmediğini biliyorsa verdiği tepki çok normal. Onun ailesi seni istemese sen onların gözüne girmek için bir şeyler yapar mıydın? Ben yapmazdım. Ve bu istenmemeye rağmen yine de kiracı bulmuş ve baban onu resmen kandırmış, arkadaşına karşı zor durumda bırakmış. Depozitoyu ödemesi de güzel bir tavır çünkü ben olsam arkadaşımı direk vazgeçirirdim bu işten.
Bunun yanında diğer saldırgan tavırlar ve küfürler elbette ki yanlış ama bence ailen erkek arkadaşının sabrını fazla zorlamış ve o da bir patlama yaşamış.
Bir yandan da aileler çocukları için en iyisini isterler eğer içinde şüpheler varsa aileni dinlemeni öneririm.

Hayır aileme saygım sonsuz sonucta annnem babam onların rızası olsun istiyorum,ama yaptıkları davranış o kadar kabaydıki,beni hiç düşünmeden sormadan yaptıkları için affedemiyorum onları.erkek arkadaşımada alttan almadığı için kızıyorum ama evlenirsem beni çok mutlu edeceğinide düşünüyorum.karar veremiyorum.babam bu olayı 5-6 ay dondur telefon dışında gorusme erkek arkadasınla herkes sakin bir düşünsün daha sonra karar veririz diyor abim ve annemse ona bile yanasmıyor asla istemiyorum diyor.arada kalakaldım ne yapmalıyım sizce?artık dışarı çıkmama falanda karışmaya başladılar:(

bence babanızı dinleyin, sizin kötülüğünüzü istemez
erkek arkadaşınızsa babanız küfür bile etse kapayıp çenesini oturmak zorunda, şimdiden bunu yapıyosa ilerde daha neler söyler
yaşı büyük olduğu için ailenizi saymıyor bence
o nedenle istememiş oalbilirler mi?

senin durumundan biraz farklı da olsa ben de ailem ve erkek arkadaşım arasında kaldım malesef :( ne zor bir durum olduğunu biliyorum. şu an için olayların biraz soğumasını beklemen en doğrusu. hayatını birlikte geçireceğin adamı ailenin istememesi evliliği zora sokacaktır ama ailenin dediğini yap ondan ayrıl demek de kolay, kendimden biliyorum. tek yapacağımız şey ailelerin insafa gelmesini beklemek bir süre :( eğer sen erkek arkadaşından eminsen vazgeçme. zaten bu süreçte taşlar yerine oturur. umarım ilişkiniz ve sen çok yıpranmadan bir çözüme varırsınız.

senin durumundan biraz farklı da olsa ben de ailem ve erkek arkadaşım arasında kaldım malesef :( ne zor bir durum olduğunu biliyorum. şu an için olayların biraz soğumasını beklemen en doğrusu. hayatını birlikte geçireceğin adamı ailenin istememesi evliliği zora sokacaktır ama ailenin dediğini yap ondan ayrıl demek de kolay, kendimden biliyorum. tek yapacağımız şey ailelerin insafa gelmesini beklemek bir süre :( eğer sen erkek arkadaşından eminsen vazgeçme. zaten bu süreçte taşlar yerine oturur. umarım ilişkiniz ve sen çok yıpranmadan bir çözüme varırsınız.

evt canım bak beni en iyi sen anlarsın, yani bu durumdakiler anlar...öyle bir arada kaldımki 2 haftadır..babam olay biraz soğusun bu süre zarfında 3-4 ay görüşme telefon dışında dedi ama yapamadım denememe rağmen..o da yapamıyor görüşmeden..ama hala babamlarada çok kızgın.2-3 ay daha bu konuyu annemlere açmamaya karar verdim şu an telefon dışında görüşmediğimi sanıyorlar ama görüşüp kendimde olayı tarafsızca ölçüp biçmeyi düşünüyorum çünkü eğer görüşmezsem hayat boyu annemlere kızarım onu biliyorum.onlara yalan soylemekten nefret etmeme rağmen mecbur kaldım ve bu beni çok üzüyor.sen nasıl bir yol izledin?ailen görüşmene karşı çıkıyormu peki?

benim ailem asla görüşmemi istemiyor asla. ben de aynı senin gibi sürekli bir şeyler uyduruyorum görüşmek için :( çok çok zor biliyorum, umarım ikimizin durumu da düzelir bir an önce. ne zaman konuyu açsam evde bir tartışma çıkıyor, geçen gün o kadar kötü oldum ki hastaneye gitmeyi bile düşündüm bir sakinleştirici vursunlar diye :( en iyisi sanırım bir süre olaylar yatışana kadar konuyu açmamak, hem senin hem benim için. bizim gibi olup da evlendikten sonra ailesiyle arası düzelen çok var ama bu süreç o kadar yıpratıcı ki hayatımızdaki en mutlu olayın bu hale gelmiş olmasının izleri kolay geçmeyecektir. güçlü olmaya çalış canım, bu da bir sınav diye düşün, elbet düzelecek bir gün her şey. hep böyle gidecek değil ya..
bir de eğer ailen yüzünden ayrılacak olursan aranızın bir daha düzelmesi, eskisi gibi olması çok zor olur, senin için yani. o yüzden o kararı sen kendin ver. ömür boyu ailene kızgın kalmaktansa kendi doğru bildğini yapman daha iyi bence. dediğin gibi 2-3 ay kendin bir ölç-tart kararını bağımsız olarak ver, 'ben bu adamla bir ömür yaşamak istiyor muyum' sorusuna cevabını kendi iradenle ver.

benim ailem asla görüşmemi istemiyor asla. ben de aynı senin gibi sürekli bir şeyler uyduruyorum görüşmek için :( çok çok zor biliyorum, umarım ikimizin durumu da düzelir bir an önce. ne zaman konuyu açsam evde bir tartışma çıkıyor, geçen gün o kadar kötü oldum ki hastaneye gitmeyi bile düşündüm bir sakinleştirici vursunlar diye :( en iyisi sanırım bir süre olaylar yatışana kadar konuyu açmamak, hem senin hem benim için. bizim gibi olup da evlendikten sonra ailesiyle arası düzelen çok var ama bu süreç o kadar yıpratıcı ki hayatımızdaki en mutlu olayın bu hale gelmiş olmasının izleri kolay geçmeyecektir. güçlü olmaya çalış canım, bu da bir sınav diye düşün, elbet düzelecek bir gün her şey. hep böyle gidecek değil ya..
bir de eğer ailen yüzünden ayrılacak olursan aranızın bir daha düzelmesi, eskisi gibi olması çok zor olur, senin için yani. o yüzden o kararı sen kendin ver. ömür boyu ailene kızgın kalmaktansa kendi doğru bildğini yapman daha iyi bence. dediğin gibi 2-3 ay kendin bir ölç-tart kararını bağımsız olarak ver, 'ben bu adamla bir ömür yaşamak istiyor muyum' sorusuna cevabını kendi iradenle ver.

evet canım çok haklısın, bende senin durumunu çok iyi anlıyorum.işte olduğu kadar unutmaya çalışıyorum olayları ama gece gündüz sürekli aklım meşgul yinede.inan bende çok kotuydum kac gün odamdan dısarı cıkamadım..ama benimde gördüğüm kadarıyla bizim durumumuzda olupta sonradan evlenen ailecek çok mutlu olanlar var.bende kendi kendime bir karar aldım 2-3 ay gizli tutacağım erkek arkadaşımla görüştüğümü, daha sonra duruma vaziyetlere göre konuyu tekrardan açacağım..sen ne zamandır birliktesin erkek arkadaşınla?birde eğer özel değilse senin ailen neden izin vermiyor canım görüşmene?yine de metin olmalıyız iki haftadır üzülüp duruyorum noldu?elime hiçbirşey geçmedi, herşey daha kötüye gitti.o yuzden uzulmemeliyiz çok zor da olsa...senin durumunu da merak ettim canım

biz 2 yıldır birlikteyiz. bu süre içerisinde tek bir kötü lafını bile duymadığım halde ailem onun benim için uygun olmadğını düşünüyor. çok mutsuz olurmuşum, kendimi ateşe atıyormuşum. derdimi anlatamıyorum, onu tanımıyorlar, tanımaya da niyetleri yok. tutturmuşlar seni kullanmak niyetinde diye, oysa ki alakası yok. böyle düşünmelerinin nedeni benim kariyer açısından ondan daha üstün olmam ve onun ve ailesinin maddi durumu. sabredicez artık güzelim, zaman her şeyin ilacı mıymış görücez birlikte :) konuşmaya ihtiyacın olursa, ben bu forum işlerinden pek anlamıyorum ama, mesaj atma seçeneği falan varsa atabilirsin her zaman, ya da burdan konuşabilriz gene.
aynı kararı ben de uyguluyorum şu an. bu aralar ne yaparsak yapalım daha kötü olacak gibi zaten, olay çok taze,herkes çok kızgın. doğru yapıyoruz biraz zaman vermekle, yani umarım :)

biz 2 yıldır birlikteyiz. bu süre içerisinde tek bir kötü lafını bile duymadığım halde ailem onun benim için uygun olmadğını düşünüyor. çok mutsuz olurmuşum, kendimi ateşe atıyormuşum. derdimi anlatamıyorum, onu tanımıyorlar, tanımaya da niyetleri yok. tutturmuşlar seni kullanmak niyetinde diye, oysa ki alakası yok. böyle düşünmelerinin nedeni benim kariyer açısından ondan daha üstün olmam ve onun ve ailesinin maddi durumu. sabredicez artık güzelim, zaman her şeyin ilacı mıymış görücez birlikte :) konuşmaya ihtiyacın olursa, ben bu forum işlerinden pek anlamıyorum ama, mesaj atma seçeneği falan varsa atabilirsin her zaman, ya da burdan konuşabilriz gene.
aynı kararı ben de uyguluyorum şu an. bu aralar ne yaparsak yapalım daha kötü olacak gibi zaten, olay çok taze,herkes çok kızgın. doğru yapıyoruz biraz zaman vermekle, yani umarım :)

anladım canım...bence eğer sevgilinin sana olan sevgisinden eminsen ve gerçekten kusursuz düzgün evlenilecek bir insan olduğunu düşünüyorsan vazgeçme. ama aileler de bir noktada haklı çıkabiliyor bazen. ben aileminde söylediklerini göz önüne aldım dolayısıyla beklemeye karar verdim.erkek arkadaşımla görüşmeye devam edeceğim gizli de olsa ama bazı kusurları olduğunu da farkındayım.o yuzden bu 4-5 ay onu ölçüp biçeceğim.kim bilir belki de bu süre sonunda annemlere hak veririm. zaman gösterecek..bence sende öyle yap. en azından kimin gerçekten haklı olduğuna karar veririrz o zaman. ailenin rızasını almadanda olmuyor çünkü..4-5 ay dondurmalıyız belki sinirler yatışınca herkes daha doğru düşünebilir. canım ben burdan yazacağım sana, sende mutlaka yaz gelişmeleri...bakarak ol foruma:)

Back