• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailemin evinde oturmayan eş

Çok mantıklı karar. Sizin anne babanız olabilir ama onun için el. Ele minnet istememiş haklı olarak. Durumu bir an önce sindirip adamın başının etini yememenizi tavsiye ederim. Siz zararlı çıkarsınız.

merhabalr. ,Ailemin yaşadığı şehre tayınımız cıktı. bnm ailemin kırada evi var kıracı çıkacaktı zaten. ,Annem dedi siz oturun. zaten kıracı çıkacak. Eşim kabul etmedi nedeni ise şu çalıştığı yere 15 dk daha uzak olması.
şimdi tuttuğumuz ev giriş kat salonu küçük balkonu yok gibi bşy.
annemlerin ev 2. kat büyük salonu balkonu ve salonu var. şimdi içime sinmeyen bu eve yılda 9 bin kıra vericez benim nıyetim şuydu aslında 2-3 yıl annemlerın evinde kalıp para biriktirip ev almak. eşime içten içe kızıyorum. bana ne var büyütme diyor.
Tabiki ailenizin evinde oturmaniz mantıklı olan ama erkekler genelde bunu gurur meselesi yapıyo sanki iç guveysi gitmiş ,kendi karar alamayan, pisirik vs vs kavramları içinde barındırdığını düşünüyorlar ki bence kesinlikle öyle değil ama anlatmak zor

Eşin kvdesine ve kpederine yakın olmak istememiş, yol da bahanesi. 15 dklık yol ne ki? Eşim 1.30 saat yol gidyor hergün.

Kanımca iç içe oluruz, bize karışırlar modu. Yoksa gurur falan değil.

Başka kardeş yok evde oturacak. Ayrıca ailem lafını yapacak biri değil. Eniştem işsiz kaldı ablam zor günler geçirdi. Ailem onlara maddi yardımda bulundu. Bir kere daha kimsenin yanında lafını etmemiştir.
Benim amacım şuydu aslında. Ömür boyu ailemin evinde durmak değil. 2-3 yıl kira vermeden oturmak biraz peşinat olunca elimizde kendi evimizi almak

Başka kardeş yok evde oturacak. Ayrıca ailem lafını yapacak biri değil. Eniştem işsiz kaldı ablam zor günler geçirdi. Ailem onlara maddi yardımda bulundu. Bir kere daha kimsenin yanında lafını etmemiştir.
Benim amacım şuydu aslında. Ömür boyu ailemin evinde durmak değil. 2-3 yıl kira vermeden oturmak biraz peşinat olunca elimizde kendi evimizi almak
Sen yinede annene bir sor kira nekadar istiyosunuz diye, sonra eşinle açık açık konuş, sebebini öğren, belliki çekinceleri var

en dogrusunu yapmıs uc bes gun sonra sen esınle tartıstıgında yada aılenle ılgılı bır sıkıntı oldugunda oturdugun ev benım yada bızım lafını duymamak ıcın bastan almıs onlemını

Eşin haklı dertsiz başıma dert almak istemiyor... Ama 9 bin kira nasıl bir ev balkonsuz falan çok para.. Keşke öyle bir evim olsa

Ailemin durumu iyi ve o kiraya ihtiyaçları yoksa açıkçası ben gider evde otururdum. Ailemden eminsem neden oturmayayım ki?

merhabalr. ,Ailemin yaşadığı şehre tayınımız cıktı. bnm ailemin kırada evi var kıracı çıkacaktı zaten. ,Annem dedi siz oturun. zaten kıracı çıkacak. Eşim kabul etmedi nedeni ise şu çalıştığı yere 15 dk daha uzak olması.
şimdi tuttuğumuz ev giriş kat salonu küçük balkonu yok gibi bşy.
annemlerin ev 2. kat büyük salonu balkonu ve salonu var. şimdi içime sinmeyen bu eve yılda 9 bin kıra vericez benim nıyetim şuydu aslında 2-3 yıl annemlerın evinde kalıp para biriktirip ev almak. eşime içten içe kızıyorum. bana ne var büyütme diyor.
vay be boyle adamda varmis cevredekilerden forumdan gordugum kadariyla ne sanslisin gururlu adam iste

Aslan burcu kadınıyım. Çok iyi anlıyorum eşinizi. Kira verse olmaz, vermese olmaz
Gerek yok. Hiiç gerek yok.

Ailenin alt katında oturmak istememiş okey
Siz neden ıstemediginiz evı kabul ettınız. Baska ev tutsaydınız? Kocanızın söz hakkı var, sızın yok mu?

Damatlar haklıysa gelinler ne yapsın. Kaç kadın zorla kp ve kvdesinin evinin alt katında ya da birlik oturuyor. Hem de kocasının zoruyla. Kadınlar istemeyince kötü gelin, damatlar istemeyince gururlu oluyor. Hahhh tam bizlik bir düşünce.
Kadinlar da istemeyebilir hakli da.. Kendini savunacak ama zorlanıyorsa niye duruyor o evlilikte. Çocuk demeyin çocuk olmadan belli ediyo çoğu kendini.. kanmasınlar. Kadın olsun erkek olsun yakın yada birlik oturmak istemeyebilir hakkıdır da. Iki taraf içinde söylüyorum bunu.. üzüldüğün mutsuz olduğun birşeylere zorlandığın evlilikte işin ne ha kimsen yoktur sahip çıkanın anlarım. Daha en başından nişanlıyken anlaşmak lazım bu konularda bence

Back