Başka kardeşler varsa laf söz olabilir, Belki ileride başa kakma durumu olursa diye korkmuştur. En iyisi kendi yağında kavrulmak boşverin.merhabalr. ,Ailemin yaşadığı şehre tayınımız cıktı. bnm ailemin kırada evi var kıracı çıkacaktı zaten. ,Annem dedi siz oturun. zaten kıracı çıkacak. Eşim kabul etmedi nedeni ise şu çalıştığı yere 15 dk daha uzak olması.
şimdi tuttuğumuz ev giriş kat salonu küçük balkonu yok gibi bşy.
annemlerin ev 2. kat büyük salonu balkonu ve salonu var. şimdi içime sinmeyen bu eve yılda 9 bin kıra vericez benim nıyetim şuydu aslında 2-3 yıl annemlerın evinde kalıp para biriktirip ev almak. eşime içten içe kızıyorum. bana ne var büyütme diyor.
Valla takdir ettim adamı. Helal olsun. Yarın bir sey olsa "altiniza ev verdik." olursa ne olacak. Baştan bayağı bir olayın önünü kesmiş. Yoksa o 15 dakika işin masal kısmı. Akıllı adam.merhabalr. ,Ailemin yaşadığı şehre tayınımız cıktı. bnm ailemin kırada evi var kıracı çıkacaktı zaten. ,Annem dedi siz oturun. zaten kıracı çıkacak. Eşim kabul etmedi nedeni ise şu çalıştığı yere 15 dk daha uzak olması.
annemlerin ev 2. kat büyük salonu balkonu ve salonu var. şimdi içime sinmeyen bu eve yılda 9 bin kıra vericez benim nıyetim şuydu aslında 2-3 yıl annemlerın evinde kalıp para biriktirip ev almak. eşime içten içe kızıyorum. bana ne var büyütme diyor.
Yok vermiyecekler sanirim.Para biriktiririz icinde otururken demis konu sahibiKira vericeksiniz dimi?
Sen de o evi kiralamasaydın. Büyük ev bulansıya araştırsaydın keşke . Madem annenin evini tutmuyor daha iyisini bulsaydı eşin. Erkeklerin şişkinlikleri bizi öldürdü. Kendi babasınım evi olsa sormazdı oturalim mi diye. Orda otururuz iyi olur der yerleşirdi. İçine de atma hasta edersin kendini.söyle gitsin .burdan memnun değilim seneye değiştirelim de. Üst katta boşalan bşr yer olur karşı apartmanda üst kat olur bakınadur bence.Annenin evinde oturmuyorsa daha iyisini bulsun size.merhabalr. ,Ailemin yaşadığı şehre tayınımız cıktı. bnm ailemin kırada evi var kıracı çıkacaktı zaten. ,Annem dedi siz oturun. zaten kıracı çıkacak. Eşim kabul etmedi nedeni ise şu çalıştığı yere 15 dk daha uzak olması.
eger esınızın ıcıne sınmıyorsa ele kira verecegınıze annenıze versın kirayı ozaman en azından ıcıne sınen evde oturmus olursunuz bakım yaparsanız zorunuza gıtmez .merhabalr. ,Ailemin yaşadığı şehre tayınımız cıktı. bnm ailemin kırada evi var kıracı çıkacaktı zaten. ,Annem dedi siz oturun. zaten kıracı çıkacak. Eşim kabul etmedi nedeni ise şu çalıştığı yere 15 dk daha uzak olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?