• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailemin evinde oturmayan eş

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.619
2.535
133
merhabalr. ,Ailemin yaşadığı şehre tayınımız cıktı. bnm ailemin kırada evi var kıracı çıkacaktı zaten. ,Annem dedi siz oturun. zaten kıracı çıkacak. Eşim kabul etmedi nedeni ise şu çalıştığı yere 15 dk daha uzak olması.
şimdi tuttuğumuz ev giriş kat salonu küçük balkonu yok gibi bşy.
annemlerin ev 2. kat büyük salonu balkonu ve salonu var. şimdi içime sinmeyen bu eve yılda 9 bin kıra vericez benim nıyetim şuydu aslında 2-3 yıl annemlerın evinde kalıp para biriktirip ev almak. eşime içten içe kızıyorum. bana ne var büyütme diyor.

merhabalr. ,Ailemin yaşadığı şehre tayınımız cıktı. bnm ailemin kırada evi var kıracı çıkacaktı zaten. ,Annem dedi siz oturun. zaten kıracı çıkacak. Eşim kabul etmedi nedeni ise şu çalıştığı yere 15 dk daha uzak olması.
annemlerin ev 2. kat büyük salonu balkonu ve salonu var. şimdi içime sinmeyen bu eve yılda 9 bin kıra vericez benim nıyetim şuydu aslında 2-3 yıl annemlerın evinde kalıp para biriktirip ev almak. eşime içten içe kızıyorum. bana ne var büyütme diyor.
Başka kardeşler varsa laf söz olabilir, Belki ileride başa kakma durumu olursa diye korkmuştur. En iyisi kendi yağında kavrulmak boşverin.

Valla takdir ettim adamı. Helal olsun. Yarın bir sey olsa "altiniza ev verdik." olursa ne olacak. Baştan bayağı bir olayın önünü kesmiş. Yoksa o 15 dakika işin masal kısmı. Akıllı adam.

Sen de o evi kiralamasaydın. Büyük ev bulansıya araştırsaydın keşke . Madem annenin evini tutmuyor daha iyisini bulsaydı eşin. Erkeklerin şişkinlikleri bizi öldürdü. Kendi babasınım evi olsa sormazdı oturalim mi diye. Orda otururuz iyi olur der yerleşirdi. İçine de atma hasta edersin kendini.söyle gitsin .burdan memnun değilim seneye değiştirelim de. Üst katta boşalan bşr yer olur karşı apartmanda üst kat olur bakınadur bence.Annenin evinde oturmuyorsa daha iyisini bulsun size.

En azından düşük bi meblağ ile oturabilirsiniz. Eşinize bunu iletin bir de.

Bazi durumlarda olabilir
Bazi durumlarda da olmamasi daha iyidir..
Şimdi ailelerinize karşi ayni dusuncelere sahipseniz..
O benm ailecim siz benim ailecim diye eksileri arti goren ilişkileriniz varsa oturmak iki taraf icin irrite edici..
Sizin diyaloglariniza
Apartmanda baska kardesler varmi ona gore
Ailelerin beklentilerine.. vs
Degisir yani ben dip dibe sevmiyorum olsamda kimsenin zarari olmaz. Ama simdi ben oyle derken esimde bu istkte gelebilir.
Orta yolu bulanlar anlasabilir. Cok var boyle oturanlar
Ama duzeni tepetaklak olan da cok var. Eger olur gibiyse guzellikle ikna edin he cok israrciysa saygi duyun ne denir ki kendinzw uygun ev bulun

Ah ne güzel olur ya para biriktirmek ve almak daha ne istiyor eşiniz 15 dk dan ne olacak ki sanki. Güzelce konuşun anlatın belki aklına yatar.

Eşin en iyisini yapıyor sakın ikna etmeye çalışma ben yaptım şu an baba evinde oturuyorum aşırı mutsuz um çıkmak istiyorum eu arıyoruz baştan herşey çok güzeldi ama başa kalkma herşeyimizi biz yapıyoruz moduna girip laf sokuyorlar sakın ama sakın baba evine asla eşin ile girme

eger esınızın ıcıne sınmıyorsa ele kira verecegınıze annenıze versın kirayı ozaman en azından ıcıne sınen evde oturmus olursunuz bakım yaparsanız zorunuza gıtmez .
ya da mesafe ıstıyordur sızı kırmak ıstemeyıp konuyu kapatıyordur bılemedım

Back