- 8 Aralık 2022
- 33
- 4
- 20
- Konu Sahibi acelya0134
İlk olarak sürekli böyle açılmış konum olabilir çözüm üret diyeniniz olabilir hepinizi bir ablam olarak görüyorum ve siz bu durum içinde olsanız nasıl tavır sergilerdiniz diye soruyorum empati kurarak yorumlamanızı canı gönülden istiyorum artık kafamda ki konuşmalardan kaçamıyorum Annem babam görücü usulu evlenmiş kişiler annem de babamda sevmeyerek evlenmişler ikiside başından beri bir birilerine karşı sevgi beslemediklerini biliyorlar 2002 yılında evlenmişler ve şuan 18 yaşımda olarak en büyük çocuk benim ve iki de kardeşim var 16-10 yaşlarında annemiz babamız yıllardır kavga ederler kavga kaos ortamında büyüdük büyümeyede devam ediyoruz annem ben doğduktan sonra emes hastalığına sinir hastalığına yakalanmış babamda bir narsist karşındakini lafları ile aşağılar kendini tanrı olarak görür ama bazen merhametli gibi anlamıyorum duygularını çoğu zaman belirsiz ve karışık annem de babam kadar ebeveyn olmayı para ile satın alınacak bir olay sandılar verdikleri ekmeğin onlardan olduğunu sürekli onlara muhtaç olduğumuzu bunun karşılığında onlara birer köle olmamız gerektiğini aşıladılar ve biz kötü çocuklar değildik laf yesekte aşağılansakta susardık büyük diye ben okula verilmedim çocukken işin gerçeğini sonra anladım şuan ki gibi ellerine mahkum bir hizmetçi olmak:) sonra hem ev işlerine koştum erkenden yapıp dışarıya işlerimi halletmek için koştum sonra sen başımıza f—hişe mi olmak istiyorsun dendi sırf hakkımı aradığım için dilin uzadı dediler eski susan çocuk yoktu karşılarında annemden de babamdan da sevgi görmüş değilim diğer kardeşlerimde ve evde daha çok annemle olduğum için onun hakaret ve ezmeleri hep daha fazlaydı derdimi dinlemezdi en ufak şeyde ben senin için neler yaptım derdi babamın gözüne girmeye çalıştım hep olaya dönecek olursam annem bir gün telefondan babamı aldattı evlatları olarak biz buna şahit olduk ama onunda annemizinde ne kadar acı çektiğini bir kaçış olarak belkide bu duruma girdiğini hiç düşünmedik çünkü yaptıkları karşısında kalbim nefrete bürünmüştü 6 ay bunu sakladık sonra annem ile babamın bir kavgasında bunu ağzımdan kaçırdım belkide artık ayrılmalarını istediğim için sonra annem çıldırdı beni suçladı bunu ona söylediğim için Sonra onun yanında babama yalan söyledim deyip geçiştirdim fakat babam beni sıkıştırıp gerçeği öğrendi ama bunu bildiğimi asla annen bilmeyecek dedi halda aylar geçti ama babam bildiğini saklıyor annem o adamı da bıraktı fakat babamın narsist davranışları arttı hepimize sürekli kontrol ediyor evden çıkarmıyor zaten annem hasta olduğu için çıkamıyor bu onun işine geliyor fakat ikisinin gözündende eski yaşanmışlıklar olduğunu görüyorum ben şuan ne çektiysem bir zamanlar onlarda ailesinden çekmişti keşke bunu söylemeseydim diye her gece içim içimi yiyor derslerime odaklanmakta zorluk çekiyorum ya bir gün babam ile annem kavga ederde bu olayı babam anneme söyler sen beni aldatmıştın diye üzerine koz olarak kullanıyor olursa ve annem beni tamamen silerse senin yüzünden böyle oldu derse aklımı yitireceğim diken üstünde yaşıyorum ben okuyup gitmenin hayalini kuruyorum ama ya kalanlar ya bir birlerine zarar verirlerse şimdi de acı çekiyorum annem sevmediği biri ile evli ve babamda sevmediği biri ile ve ayrılmamasının tek sebebi rezil olmamak bu biterse. Herkes ölür kafasında ve bir gün bi felaket olursa ömrüm boyunca ben mi bunun sebebi olucam ben mi ailemi felakete SÜRÜKLEDİM?
Son düzenleme: