Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye zor 2300 le başliyorlar bence gayet iyiYerinde olsam işe girmeden evlenmezdim ama, ailenin karşı çıkma sebepleri çok saçma seni üzmesin. Nişanlınla kafanıza göre alın düğün tarihini. Öğretmense ne olmuş küçümsenecek neyi varmış ki ben de öğretmenim. Öğretmen maaşıyla geçinmek zor ama 2 kişisiniz sadece. Ben anlamıyorum bunlar nasıl aile? üstelik baban da öğretmen. Annen de ev hanımı yani kırsal kesimde yaşan ailenin neyine denk değiller sanki şirketin CEO'su. Allah herkese burunlarının ucunu indirmeyi nasip etsin. Sen düğününü yap nişanlınla canım benim.
neden kasım yani tam kıs afiresi bence biraz daha bekleyin hem aileniz biraz daha anlasmıs olur hem nisanlın biraz daha para toplamıs olur haziran gibi yapın derim ben hem okul sonuMerhaba kizlar cok cikmazdayim fikirlerinize ihtiyacim var. Daha once bu sorunla ilgili konu acmistim ama gelin gôrün ki bi arpa boyu yol alamadik. Ailem bi turlu dügün tarihine razi olmuyor bir yillik nisanliyim seneye olsun diyorlar hep erteleme cabasindalar. Cunku acik ve belli istemiyolar. Ben nisanlimla 5 yildir birlikteyim zorla kabul ettirdim nisani simdi dügün tarihi almaya geliyolar ama babam bagirip cagiriyor millete. Bu konyla ilgili evime gelmeyin diyip insanlarin üstüne yürüyor. Cunku nisanlimin ailesi kirsalda yasiyolar denk degiliz diyorlar onlar nasil dugun yapacaklar maddi durumlari pek iyi deil . Ama onlarin hepsi dusunuldu nisanlim zaten calisiyor belli bir birikimi var aileside dugun icin biseyler biriktirmis . Nisanlim hicbirseyin eksik olmasini istemiyor sen ne istersen yapacagim diyip duruyor biliyorumda yapacagini cunku yaannem ve babam benimle konusmuyor artik. Kasimda istiyoruz biz o tarihe razi olmuyor. Nisanlimla cok yiprandik. Yemeden icmeden kesildik hergunumuz huzursuz hic tartismayan biz bu konu acilinca birbirimizi kiriyoruz. Nisanlimin bi isi var kenndisi ogretmen. Ama ona bile bi kulp buluyolar. Benimde okulum bitti henuz bi is bulamadim. Bende atanmayi bekliyorum ama olmuyor. Malum dersanelerde de is yok artik.ikimizde 27 yasindayiz Nisanlimla artik canimiza tak etti gemileri yakip gidip kasim icin salonu tutup herseyi ayarlayip oyle haber vermeyi dusunuyoruz aileme bilmiyorum tepkileri ne olacak . Ya dugune gelmeyiz diye tehdit edecekler ne haliniz varsa gorun diye bilmiyorum ne yapacagim aileme ne diyecegim bu konuda bu konu acilinca salonu tuttuk diyonce isler cok karisacak ne yapacagimi bilemiyorum artik
neden kasım yani tam kıs afiresi bence biraz daha bekleyin hem aileniz biraz daha anlasmıs olur hem nisanlın biraz daha para toplamıs olur haziran gibi yapın derim ben hem okul sonu
Nisanlinla bitir diyosun. Tamam hadi beynime söz gecirdim ya kalbime. O olmazsa kimseyle olmaz benim icin. O da ayni sekilde diyoKusura bakmayın sadece çiftler evlenmiyor erkek ailesinde kaynana çok fena olduğunda kızlara ayrıl diye akıl veriyoruz ve maalesef aileniz çekilir dert değil resmen gorgusuzler...nişanlınızın yerinde olsam bu işi bitiririm ya da ailenizi silmeniz şartıyla evlenirim..eee siz yuz çeviremeyeceğinize göre bırakın adama omurluk dert vermeyin..acıyın olmaz mı?
Hayır nasıl bir öğretmen ve ev hanımı kendilerine insanları layık gormezler
Ne kadar erken olsa bizim icin o kadar kâr. Çünkü ailem o arada baska sorun cikaracak. Olacagi varsa olmayacak. Ertelemek icin bi bahane bulacaklar o da bize zarar verecekneden kasım yani tam kıs afiresi bence biraz daha bekleyin hem aileniz biraz daha anlasmıs olur hem nisanlın biraz daha para toplamıs olur haziran gibi yapın derim ben hem okul sonu
Nasıl cektin resti peki dügününe gelmuslerdir ama ailen. Beni şu an gelmemekle tehdit ediyolar hal ve hareketleriyle. Ama sen resti cekebilmisin helal olsun bi ömür mutlu olursunuz insallah. Hayallerimden vazgecmeyi düsünmüyorum ama ailemden vazgececegim gibi geliyor bu gidisle üzülerekGörünen o ki nişanlının ailesi çok mazbut insanlar. Başkası olsa oğlunu vazgeçirmek için kırk takla atar. Ailen kibirli ve kendini üstün görüyor demekki. Benim peder de öyleydi. Ben de rest çektim ve evlendim. Hem de 9 Kasimda :)
Gun olur devran döner. Ailen için hayallerinden vazgeçme.
Sagol canım. Ben düğün yapmadım sadece nikah oldu. Zaten evlenmeden önce evi terkettim kuzenimde kalmaya basladım. O arada ne arayıp ne sordular. Annem yok tabi. Üvey anne baba ve kardeş. Sonra istanbula geldim. Ve hemen evlendim. 5 senedir ne ararlar ne sorarlar. Bizimkiler de esimin ailesini hor görüyordu ve biz de sizin gibi nişanlıydık ama istemiyorlardı. Nisanliyken gizli saklı görüşüyorduk :) babam bana "bu çocuk bizim kanatlarimizin altina girmeye calisiyor seni kullanacak çalistiracak parani yiyecek" diyordu. Allah var 5 senedir eşim bana git çalış demedi. Ben kalbimin sesini dinledim mutlu oldum. Umarim sen de mutlu olursun.Nasıl cektin resti peki dügününe gelmuslerdir ama ailen. Beni şu an gelmemekle tehdit ediyolar hal ve hareketleriyle. Ama sen resti cekebilmisin helal olsun bi ömür mutlu olursunuz insallah. Hayallerimden vazgecmeyi düsünmüyorum ama ailemden vazgececegim gibi geliyor bu gidisle üzülerek
Canim.. butun sayfalari tek tek okudum. tüylerim diken diken oldu ve agladimda.. cünkü bu aile engelini bende yasadim. 7 yillik iliskimi sacma sapan ''denk degilsiniz'' baskilariyla bitirmek zorunda kaldim. Hala acisi taze daha 1 ay oldu. Hic bi zaman kabullendiremedim ben sevdigim kisiyi aileme. 2 hafta kadar oncede hatta buraya konusunu actim. Eger detaylarini merak edersen linkini özelden gönderebilirim. Nisanlanmissin en azindan. Bana o firsati bile vermediler. Nisanli olsam bende gider dugun tarihini alirdim. Ama bana tek care kacmak kaldiydi. Hala cok üzülüyorum. Severek ayrilmak cok cok cokkkkk acitiyor insanin icini. Benim hayallerimin hepsi suya düstü ama sen hayallerinin pesini birakma...
Bende aynisini dedim nisanlima ailem gelmezse dügün yapmıyalim nikah olsun sadece diye ama o karsi cikti. Hicbiseyimiz eksik olmayacak diyo. Kinanda olacak dügünün de bi kere oluyo bunlar dedi. O karsi cikti. Bi de tek erken ailesi herseyini görmek yapmak istiyor. Bende tek kızım ama ailem gelmeyiz dügüne diyo bu kadar kolay olmamali. Benim icimde kalacak bazi seyler kimsenin umrunda degil. Anneme babama bakiyorum hicbisey olmamis gibi davraniyolar gayet rahatlar üzerlerindeki sorumlilugu attilar diye mutlular herhalde. Bizim isimiz inada bindi gôrdügüm kadariyla sizinkide ôyle olmuş. Mutlu da olacak benim mutsuzda hep muhalefet. Peki bu durumu söylediginde ne tepki verdi ailen? Maesef kibir bizimkilerdede var . Gösterid meraki hep baskasiyla kiyaslama. Allah yardimcimiz olsun ne diyelim.aynı benim hikayem ya.bende nişanlıyım.ailem habire erteleyip duruyor.bizimkilerde ahım şahım zengin değil karşı tarafla aynılar ama onlardan farkımız ev düzenimiz filan.bizimkiler sever gösterişi.şubatta dediler düğün sonra damat para biriktirsin aceleye gelmesin onlar köü niyetli aceleye getirip herşeyini eksik yapacaklar dediler ve biz 1 yıldır nişanlıyız ne aceleseyse artık.şimdi nisan mayıs diyorlar.sonra bayram sonrası diyecekler sonra eylül gibi diyecekler kpss ye girsin hele diyecekler.adım gibi eminim.ama bende resti çekme düşüncesindeyim.düğün vesaire düşünmüyorum.nişanlım benim için akrabalarını umursamadan gelip benim yaşadığım şehre yerleşiyor.
aileme kalsa 30 yaşımda ancak evlenirim tabi bu arada 2 kardeşim evlenmek isteyecek onlara düğün yaptık diyerek erteleyecekler yine filan.ben mutsuz olcam.beni silerler geride 2 çocukları var ama ben 7 yıllık sevdiğimi sildim mi bir başkası olamaz hayatım zehir olur.kaynanamda aynı toprağın altına girecek pek kibirli annemde.o yüzden takılma bence düğün filan yapma nikahla git.ben öyle yapacağım
Bende aynisini dedim nisanlima ailem gelmezse dügün yapmıyalim nikah olsun sadece diye ama o karsi cikti. Hicbiseyimiz eksik olmayacak diyo. Kinanda olacak dügünün de bi kere oluyo bunlar dedi. O karsi cikti. Bi de tek erken ailesi herseyini görmek yapmak istiyor. Bende tek kızım ama ailem gelmeyiz dügüne diyo bu kadar kolay olmamali. Benim icimde kalacak bazi seyler kimsenin umrunda degil. Anneme babama bakiyorum hicbisey olmamis gibi davraniyolar gayet rahatlar üzerlerindeki sorumlilugu attilar diye mutlular herhalde. Bizim isimiz inada bindi gôrdügüm kadariyla sizinkide ôyle olmuş. Mutlu da olacak benim mutsuzda hep muhalefet. Peki bu durumu söylediginde ne tepki verdi ailen? Malesef kibir bizimkilerd ede var . Gösteriş meraki hep baskasiyla kiyaslama. Allah yardimcimiz olsun ne diyelim.aynı benim hikayem ya.bende nişanlıyım.ailem habire erteleyip duruyor.bizimkilerde ahım şahım zengin değil karşı tarafla aynılar ama onlardan farkımız ev düzenimiz filan.bizimkiler sever gösterişi.şubatta dediler düğün sonra damat para biriktirsin aceleye gelmesin onlar köü niyetli aceleye getirip herşeyini eksik yapacaklar dediler ve biz 1 yıldır nişanlıyız ne aceleseyse artık.şimdi nisan mayıs diyorlar.sonra bayram sonrası diyecekler sonra eylül gibi diyecekler kpss ye girsin hele diyecekler.adım gibi eminim.ama bende resti çekme düşüncesindeyim.düğün vesaire düşünmüyorum.nişanlım benim için akrabalarını umursamadan gelip benim yaşadığım şehre yerleşiyor.
aileme kalsa 30 yaşımda ancak evlenirim tabi bu arada 2 kardeşim evlenmek isteyecek onlara düğün yaptık diyerek erteleyecekler yine filan.ben mutsuz olcam.beni silerler geride 2 çocukları var ama ben 7 yıllık sevdiğimi sildim mi bir başkası olamaz hayatım zehir olur.kaynanamda aynı toprağın altına girecek pek kibirli annemde.o yüzden takılma bence düğün filan yapma nikahla git.ben öyle yapacağım
Evin kira olduğunu varsayıyorum yoksa çok iyi.Niye zor 2300 le başliyorlar bence gayet iyi
Hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim. Gönül ister ki hetsey tadinda tuzunda olsun ama sartlar onu gerektiriyor maalesefKöylü diye aşalıyorlarsa
Kasımda salonu tutalım
İster gelirler ister gelmezler
Ama genede belki bir bildikleri vardır olamaz mı?