- 15 Aralık 2023
- 238
- 58
- 18
Artık cidden çok zorlanıyorum her gün her gün kavga olur mu bir evde. Ama bizim evde her gün herşey için kavga oluyor. Hep bir şekilde laf sokuyorlar hayatımı zindana çevirdiler zaten. Çalışırken maaşımın çoğu krediye gidiyordu şimdi çalışmıyorum diye sanki tüm borçların sorumlusu benmişim gibi davranıyorlar. Herşeye laf edip beni başkalarıyla kıyaslıyorlar artık çok sıkıldım. Ağlayarak yazıyorum bunları. Annemin istediği gibi bir kız olamadım hep başkalarının çocuklarına imrendi hep onlarla beni kıyasladı. Hep başkalarının kızı şöyle başarılı böyle iyi şeyler yapıyor diye anlatıyor. Bende onlarla aynı şartlarda yaşasaydım bende başarılı biri olurdum ama değilim maalesef. ağzımla kuş tutsam da yaranamıyorum. Ben gerçekten çok bunaldım artık. zaten daha önceden de intihar ettim ama ölemedim bu sefer denersem daha kesin bir yol olacak. Psikoloğa gittim ama bir faydasını göremedim kimseye güvenemiyorum derdimi anlatamıyorum içime ata ata patlayacağım. Evde ne zaman bir sorun oluşsa ben haklı olsam bile hep bana sen sus uzatma suçlu sensin diyorlar. dünyaya meteor düşse onun bile suçlusu ben olucam. Hep hata arayan bir aileye sahibim her zaman köstek oluyorlar. hayallerimin peşinde gitmeme hiç izin vermediler ben başkasının hayatını yaşıyormuş gibi hissediyorum. Ne küçükken istediğim kurslara gitmeme izin verdiler. Üniversitede bölüm seçerken onların istediğini seçmek zorunda kaldım hayatımın en berbat zamanlarıydı. Her zaman kötü şeyler oldu. Doğduğumdan beri hep şiddet, açlık, taciz, hakaret bir sürü şeye katlandım. Hep başkalarının dediği şekilde yaşadım. Ben çok yoruldum artık.