ailemi karsima almaya deger mi?

makaronitkaroni

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
5
1
16
30
Bi iliskim var 2 sene oldu. Bazen kavgali bazen guzel giden. Ama birbirimize ekonomik ve sosyal anlamda denk olmadimiz bi iliski. Yarin aileme anlattigimda mutlaka tepki gorecegim bi iliski. Ote yandan emin olamadigim seyler de var. Mesela beni gercekten seviyor mu. Neden alttan almiyor? Neden bulusmak istemiyor? Neden eskisi gibi degil? Bi taraftan da guzel zamanlarimiz oldu. Acaba ben kör müyüm diyorum

Daha kendi aklında bu kadar soru varken aileni nasıl karşına alacaksın?
Diger konuları hic okumuyor musun?Bir arkadaşimiz babam akciger kanseri galiba diye inliyor,babalarini kaybeden annelerini kaybeden arkadaslarimiz yazmış nasıl da içim yandı.
Ki sen bu kadar soruyla saglam anne babanı aileni nasıl karşına alıp da onları üzeceksin?
Hiç kimse aileni karşına almana değmez.

O da dogru. Ben zamana birakayim diyorum ama bu kendimi kandirmaktan farkli olmuyor sanirim.

Yüzde yüz emin olmadan ailenize açmayın bile konuyu.. rizalari olmayacaksa ben olsam devam edemem.. etmedim de zamanında.. iyi ki ailem onay vermez diye korkup vazgecmisim zira ailem ne der e çok takılıp ne saçma bi ilişki olduğunu gorememisim.. yatıp kalkıp sukrediyorum şimdi..

Ekojomik acidan denk olmama kismini kavrayamadim ayrica icinde aupheler varsa mutlaka bi otluk vardir bu iste hic ugrasma 1 hafta biriyle gul eglen onunlada anilarin olur guzrl vakit gecirmis olursun duygusal davranmak omurluk hatalara sebep olabilir ...

Ekonomik olarak nasil denk degilsiniz? Senin isin dahami iyi dahami cok kazaniyosun?
Eskiden olsa sorun olmaz hayat musterek falan derdim ama hic oyle degilmis esin senden hep bir adim onde olsun, her anlamda, yoksa saygi biraz bitiyo bence adam gozunde kuculuyor.

Daha sen bile emin değilsin ailene nasıl savunacaksın adamı? bende bilmiyorum dur bi emin olalım mı diyeceksin.. baştan sona hata bir ilişki. alttan almaması buluşmak istememesi falan. bu mu güzel ilişki.

Kaç yaşındasınız. Kendiniz emin olmadan ailenizle paylaşmayın, emin olduğunuzda yaşınız da müsaitse ailenizi karşınıza alırsınız zaten.

Madem genelleme yapip degmez deniliyor, erkekler de ailelerine karsi cikamayip sevdiklerine sahip cikmayinca onlara da camur atmayalim bir zahmet..

Ben genelleme yapmicam, kadin olsun erkek olsun ailesine direte direte evlenipte coluk cocuga karisip cok mutlu insanlar var.
Ama bizzat sizin durumunuza yorum yapacak olursam, tam anlamiyla seviyor mu bilmiyorum diyorsunuz,
siz de cok asik degilsiniz gibi geldi, yani herseyi gogusleyebilecek buyuk bir sevgi goremedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…