- 13 Eylül 2016
- 5
- 1
- 16
- 30
- Konu Sahibi makaronitkaroni
-
Haklisiniz dua ve rizalari konusundaKesinlikle ailenizi karşınıza almayın. Aile rizasi anne baba duasi almadan olmaz bence
Daha kendi aklında bu kadar soru varken aileni nasıl karşına alacaksın?Bi iliskim var 2 sene oldu. Bazen kavgali bazen guzel giden. Ama birbirimize ekonomik ve sosyal anlamda denk olmadimiz bi iliski. Yarin aileme anlattigimda mutlaka tepki gorecegim bi iliski. Ote yandan emin olamadigim seyler de var. Mesela beni gercekten seviyor mu. Neden alttan almiyor? Neden bulusmak istemiyor? Neden eskisi gibi degil? Bi taraftan da guzel zamanlarimiz oldu. Acaba ben kör müyüm diyorum
O da dogru. Ben zamana birakayim diyorum ama bu kendimi kandirmaktan farkli olmuyor sanirim.Daha kendi aklında bu kadar soru varken aileni nasıl karşına alacaksın?
Diger konuları hic okumuyor musun?Bir arkadaşimiz babam akciger kanseri galiba diye inliyor,babalarini kaybeden annelerini kaybeden arkadaslarimiz yazmış nasıl da içim yandı.
Ki sen bu kadar soruyla saglam anne babanı aileni nasıl karşına alıp da onları üzeceksin?
Hiç kimse aileni karşına almana değmez.
Hiç kimse ailenizi karşınıza almaya değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?