• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailemi karsima almaya deger mi?

Bi iliskim var 2 sene oldu. Bazen kavgali bazen guzel giden. Ama birbirimize ekonomik ve sosyal anlamda denk olmadimiz bi iliski. Yarin aileme anlattigimda mutlaka tepki gorecegim bi iliski. Ote yandan emin olamadigim seyler de var. Mesela beni gercekten seviyor mu. Neden alttan almiyor? Neden bulusmak istemiyor? Neden eskisi gibi degil? Bi taraftan da guzel zamanlarimiz oldu. Acaba ben kör müyüm diyorum

Siz öğrencisiniz anladığım kadarı ile sevgiliniz de öyle. O zaman ekonomik dediğiniz ailelerin maddi durumu mu?
Sosyal durumdan da eğer hayat görüşleriniz farklı ise olmaz bu iş, ya da kendisi çok ataerkilken siz öyle yetişmediyseniz gene olmaz o iş. Ama yok sadece ailelerin bir takım farklılıkları ise neden olmasın.

Denklik ve anne baba onayi evliliklerde onemli bence.
Hem denk degilsiniz, hem aklinizda soru isaretleri var, hem ben seviyorum iste bu adam diyemiyorsunuz, hem de ailenizin onaylamama ihtimali var...
Ben size soruyorum sizce anne babaniza bu haksizligi yapmaniza deger mi?

Körsün kör . Sakın aile karşına alma değmez asla . Hıcbısey ıcın değmez aile cok önemli her zaman yanında olacak kişiler . Koca desen boşandığın an yabancı o yuzden onların onayını al ama bu Ada'm ıcın degıl daha iyi bırı ıcın ne guzel bekarsın yapma sakın

Back