• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemi çok seviyorum ama onlar benim çok üstüme geliyor artık dayanamıyorum :(

aslimmm uzulme en guzel anlarin diyemeyecegim bende nisanlilik donemini sevmiyordum 15 ay nisanli kaldim
evlenin bir an once evlilik gibisi yok 3 bucuk yillik evliyim masallah cok mutluyum allah saglik versin hersey olur
kocanda yardimci olur mis gibi yaparsiniz herseyi esinin destegi cok onemli ben calismadigm halde kocisim en buyuk yardimcim

evlenince herşey daha güzel olucak bundan eminim sedacım ama şu an çıldırıyorum yaa... 6 aydan önce evlenmemiz imkansız şartlar nedeniyle.ve ben bu 6ayda çıldırmazsam iyidir

cildirmazsin ama ya sabir de hep bide hep dua et canim oku kendine sikintilarina iyi gelir off bende nisan geliniydim cok guzel bi zamanda evlenceksin yaza hep berabersin kocanla

cildirmazsin ama ya sabir de hep bide hep dua et canim oku kendine sikintilarina iyi gelir off bende nisan geliniydim cok guzel bi zamanda evlenceksin yaza hep berabersin kocanla

haklısın canım sıkıntı anlarda okuncak dualar falan var onları okıyım daraldıgımda mafoldumben evet cnm guzel bı ay nisan ama ıste ah bı gelse :utangac:

sadece stresli zamanlar geçirdiğin için bu kadar büyütmüş oldugunu düşünüyorum canım konuyu ne var ki bunlarda devede kulak bıle degıl millet nelerle uğrasıyor boşver ailen senın ıyılıgın ıcın söylüyor :emir_bebek:

sadece stresli zamanlar geçirdiğin için bu kadar büyütmüş oldugunu düşünüyorum canım konuyu ne var ki bunlarda devede kulak bıle degıl millet nelerle uğrasıyor boşver ailen senın ıyılıgın ıcın söylüyor :emir_bebek:

tabıkı ıılıgımı ıstıolar ama ınsan her gun aynı seylerı duyarsa psıkolojısı nolurrrr :1shok:

Ah Aslıcım hangimiz bugünleri yaşamıyoruz ki...
Babamdan değil de annemden çok çektim ben.
Her gün kavga edilir mi anneyle? Edilirmiş bunu gördüm.
Artık evden ayrılacağımdan mıdır erkenden kocaya gitmemden midir bilmem ama her gün tartışırdık.
Çok kırdık birbirimizi.
Şimdi de dediğim tekk şey o günlere geri dönebilsem her şey çok farklı olurdu...
Annem üzerime geldikçe ben hırçınlaştım, o kızdıkça bağırdıkça demediğimi bırakmadım.
2 yıl oldu evleneli ama o günler hala içimde bir yaradır...
Şimdi mi?
Evlendiğimizden beri annemle bir kez bile tartışmadık.
Birbirimizin kıymetini anladık sanırım :)
Her şey yoluna girecektir, sadece sabır canım...

senın psikolojının aynı şeyleri duymaktan bozulmamıs kı canım hatta böyle psikoljık bır sorun falanda yok sadece stresten yanlış anlıyosun o kadannn bence

Ah Aslıcım hangimiz bugünleri yaşamıyoruz ki...
Babamdan değil de annemden çok çektim ben.
Her gün kavga edilir mi anneyle? Edilirmiş bunu gördüm.
Artık evden ayrılacağımdan mıdır erkenden kocaya gitmemden midir bilmem ama her gün tartışırdık.
Çok kırdık birbirimizi.
Şimdi de dediğim tekk şey o günlere geri dönebilsem her şey çok farklı olurdu...
Annem üzerime geldikçe ben hırçınlaştım, o kızdıkça bağırdıkça demediğimi bırakmadım.
2 yıl oldu evleneli ama o günler hala içimde bir yaradır...
Şimdi mi?
Evlendiğimizden beri annemle bir kez bile tartışmadık.
Birbirimizin kıymetini anladık sanırım :)
Her şey yoluna girecektir, sadece sabır canım...

inşallah bizimde aynı şekilde olur incim :sinifsinif:

Neden yazma geregi duygum bilmiyorum ama içimden geldi.:kedi:

Ben 2 sene nisanli kaldim, annemden nisanlilik konusunda hiç çekmedim ama esimden çekmistim yeterince.Öyle durumlarda tabi annemde esimin arasinda kaldigiim coooook oldu ki bu hepsinden beter benim gözümde.

Ben annemin evinde dogru düzgün hiç bir isin ucundan tutmazdim, ne zaman misafir filan gelcek yada ayda yilda bir içimden gelcek, ama simdi kendi evimde yapiyorum, insann anne eviyle kend evi arasinda çok büyük bir fark oluyor.
Ve kendi evimin daginik oldugu zamanlarda oluyor, esimde birsey demiyor.Böyle konular yüzünden sorun çikcagini esinin baski yapacagini sakin zannetme.
Onlarin gözünde sen en kiymetlilerindensindir ki söyledikleri kendilerini alistiramadiklarindandir gitcek olmana.Anladigim kadariyla nisanlandiktan sonra olan bir durum bu.Çokta degil 6 ay sonra uçacaksin yuvandan, sayili gün gerçekten çabuk geçiyor.

Umarim kolay bir sekilde atlatirsiniz bu dönemi, kolay gelsin.(:

evlendikten sonra rahatlama kesinlikle olmaz genç evli erkekler annesinin kurduğu düzeninin aynısın evlendiği kızdan bekler eğer kız sorumsuz ev konusundada tembel ve bilgisiz ise direk annene kızacaktır senide aşalıyacaktır tabi romantikte sürebilir ama inan bebek olunca mutlaka romantik hava bitecektir

Ah Aslı'cım emin ol her nişanlı kız yaşamıştır bu stresleri.
Daha 2 gün önce aynı şeyleri düşündüm, annem kardeşim ve ablama değilde neden bana yükleniyor diye.
Ama önemsememeye çalışıyorum, birşey söylediğinde cvp vermeden es geçiyorum çünkü yapsakta laf duyuyoruz yapmasakta... Ben evi silsem annem sinirle tekrar siler :))
Ama onuda kırmamaya çalışıyorum, çünkü tartışma esnasında ağzımdan yanlış laf çıkar ve kırarım diye korkuyorum.
Ha hiç tartışmadıkmı?
Daha geçen gün ilkez bu kadar büyük tartışma yaptık ve ben hayatım boyunca anneme o kadar bağırdığımı bilmem, ama annem haksız çünkü akrabaya gitmem bile laf oluyor...
Ama o da hatasını anladı, özür dilemesede yapığının hata olduğunun farkına vardı, tabi yine keşke o kadar ağır bir tartışma olmasaydı diyorum ben...
Velhasıl senin yaşadıklarını bende şuan yaşıyorum ve düğünüme 9 ay gibi bir zaman var :))
Ama yinede evden ayrıldığım günü düşündükçe içim o kadar garip oluyorki :((

tşk edrm paylaştğn ve vakit ayırıp okudğn için..
sanırım çoğunuz bekarken aynı şeyleri yaşamışsınız şu an bnm içimde bulundğm durumda olduğu gibi
dilerim dediğin gibi çabuk geçer sayılı gün
187 gün var gerçi geçermi çabukk :)))))))))

Ah Aslı'cım emin ol her nişanlı kız yaşamıştır bu stresleri.
Daha 2 gün önce aynı şeyleri düşündüm, annem kardeşim ve ablama değilde neden bana yükleniyor diye.
Ama önemsememeye çalışıyorum, birşey söylediğinde cvp vermeden es geçiyorum çünkü yapsakta laf duyuyoruz yapmasakta... Ben evi silsem annem sinirle tekrar siler :))
Ama onuda kırmamaya çalışıyorum, çünkü tartışma esnasında ağzımdan yanlış laf çıkar ve kırarım diye korkuyorum.
Ha hiç tartışmadıkmı?
Daha geçen gün ilkez bu kadar büyük tartışma yaptık ve ben hayatım boyunca anneme o kadar bağırdığımı bilmem, ama annem haksız çünkü akrabaya gitmem bile laf oluyor...
Ama o da hatasını anladı, özür dilemesede yapığının hata olduğunun farkına vardı, tabi yine keşke o kadar ağır bir tartışma olmasaydı diyorum ben...
Velhasıl senin yaşadıklarını bende şuan yaşıyorum ve düğünüme 9 ay gibi bir zaman var :))
Ama yinede evden ayrıldığım günü düşündükçe içim o kadar garip oluyorki :((

canım benım bende onlardan ayrılacak olmamı yedıremıyorum kendıme onlarıda canımdan ote sevıyorum ama yınede ınsan uzuluyor ıste her zaman sındıremıyor bazı seylerı...bazen cok ıyıyız onlarla bazende cok kotu.bıde ben sadece annemle degıl babamlada aynı durumdayım hatta babam daha cok takmıs durumda.kendısı bıraz tıtızdırde ev ısı konularındaa.... annemın bıde en ufak bıseyımı babama abarta abarta soylemesı var bunu anneme uygun bır dıllede anlatmaya cabaladım ama anlatmaz olaydım köpürdüde köpürdü..aksam yıne babama soyledı hatta :)) hep aynı hepp...

evlendikten sonra rahatlama kesinlikle olmaz genç evli erkekler annesinin kurduğu düzeninin aynısın evlendiği kızdan bekler eğer kız sorumsuz ev konusundada tembel ve bilgisiz ise direk annene kızacaktır senide aşalıyacaktır tabi romantikte sürebilir ama inan bebek olunca mutlaka romantik hava bitecektir

haklısın aslında ama kısmen.. çünkü evlendiğim zaman asla sorumsuz olmam kendime güveniyorum.kurulu olur evimdeki düzen.zaten nişanlımda çok temizdir düzenlidir onunla asla bu konuda bir problem yaşayacağımı zannetmiyorum.bebek bakımındada yardımcı olacaktır :) o kadar hevesli ki.. ütü yapar salatalar falan yapar yerleri siler camları siler destekçidir yani şu an bile annesine çok yardımcı :)

ASLICIM ilk önce ailenin sana karşı bu tarz bi tutumu olduğunu kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdiki fotoğraflardan hiçde öle gözükmüyooo

senin şu yaşadıklarını harfi harfine bende yaşadımmmm fazlası var eksiği yokkkk

sen öle yaparsan o adam sana böle yapar sen baba evinde böle dik kafalılık yaparsan o adam seni döverrr

senin evini mok götürür . bu kadar üşengeç olursan nasıl eve gelip yemek yapcaksın gibi

ama bu yazıyı kaydet bi yere cisil dedi dersin hiçde onların dediği gibi olmuyooo

ki ben gerçekten keyfime düşkün biriyim ki işden 6,30 da çıkıp 8 de evde oluyorum ve o saatte yemek yapmaya çalışıyorumm ki acayip zevkli bi duyguuuu ki sorma gitsin

gecenin 12 sinde temizlik yaptığımda var tabiki

yapılıyo be güzelim insan yeterki ruh ikiziyle aynı evde yaşasınnn

sen meraklanma şimdi derin derin nefes al ve 6 ayı bekle çabucak gelicek ve ailen bu tutumunda dolayı seni kutlucakk

ha şunuda unutma ne derlerse desinler sakın karşılık verme baba evinden çıktığın zaman koca evine giriyosun ya işte o an boğazın düğünleniyo

ASLICIM ilk önce ailenin sana karşı bu tarz bi tutumu olduğunu kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdiki fotoğraflardan hiçde öle gözükmüyooo

senin şu yaşadıklarını harfi harfine bende yaşadımmmm fazlası var eksiği yokkkk

sen öle yaparsan o adam sana böle yapar sen baba evinde böle dik kafalılık yaparsan o adam seni döverrr

senin evini mok götürür . bu kadar üşengeç olursan nasıl eve gelip yemek yapcaksın gibi

ama bu yazıyı kaydet bi yere cisil dedi dersin hiçde onların dediği gibi olmuyooo

ki ben gerçekten keyfime düşkün biriyim ki işden 6,30 da çıkıp 8 de evde oluyorum ve o saatte yemek yapmaya çalışıyorumm ki acayip zevkli bi duyguuuu ki sorma gitsin

gecenin 12 sinde temizlik yaptığımda var tabiki

yapılıyo be güzelim insan yeterki ruh ikiziyle aynı evde yaşasınnn

sen meraklanma şimdi derin derin nefes al ve 6 ayı bekle çabucak gelicek ve ailen bu tutumunda dolayı seni kutlucakk

ha şunuda unutma ne derlerse desinler sakın karşılık verme baba evinden çıktığın zaman koca evine giriyosun ya işte o an boğazın düğünleniyo

canım benım ya sende gercekten bırebır aynılarını yasamıssn ya
aılem ıyıyken cok ıyıdır fotolarda bı sahtelık yok yanı kaydirigubbakcemile3 yakınızdır ama eve ne zaman gırıyoruz o zaman hersey baslıyo ıste bilmiyorumkismile
ınsallah bende en kısa zamanda atlatırım canım ya

aslı canımya nısanlılık ayrı stres ailen ve sevdıgın adam arasında kalırsın hele dugun stresı ofof.ama bitimi güzel olcak esın ve yuvan.ailende muhakkak kendılerınce haklıdır sende tabıkı.ama canım bekarlık ve evlılık bambaska zaten.sorumlulugu alacaksındır emınımkı.işden cık kostur kostur git.yemek yap iş.tabıkı yorucu zor.ama rayına oturur belırlı bı zaman sonra.zaten iş basa dusunce inankı yapılıyor.ben evıme gidip yorgun argın yemekde hazırlıyorum topluyorumda dizi aralarında mutfagımı topluyorum:3: diğer arada bitiyor.yanı sıralama koyunca sorun yasaman.annen gelip bir baskası yapmıcak ısını sen yapıcan herkesı utandırırsın fevkalade calısıpda işini yapan biri olup iyi haberlerinide beklıcez.her ne olursa ol sana hersey batıyor ama dönüp gidince arkanda kotu an bırakma madem öle ıstenıyor yapmaya calıs bi şekilde gönülelrihoş tut sonradan onlarda sende pişman olacaksın.sayılı ayın kalmıs inan bitiyo hergun gecıyo öle böle ama sonunda iyi hatırlamaya calıs ve sorunun halledilmiyecek bişi dil.üzülme tatlım yıpratma bu gunler gelmıyor ahhhh malesef.birde benım arkadaslarım yemek yapması bilmez evişi asla umursamaz sorunsuz tanıdım cok insan şimdi bakıyorumda tam evhanımı ayrıca işe gidiyorlar ikisi idare edılıyor.kına guunu oturmus yemek tarıf yazan bizlerdikkaydirigubbakcemile5 şimdi evlendi yapıyo missssssssss İŞBAŞA DÜŞÜLÜNCE YAPILIYOR kıb allaha emanatol opuyorumnanaktan

aslı canımya nısanlılık ayrı stres ailen ve sevdıgın adam arasında kalırsın hele dugun stresı ofof.ama bitimi güzel olcak esın ve yuvan.ailende muhakkak kendılerınce haklıdır sende tabıkı.ama canım bekarlık ve evlılık bambaska zaten.sorumlulugu alacaksındır emınımkı.işden cık kostur kostur git.yemek yap iş.tabıkı yorucu zor.ama rayına oturur belırlı bı zaman sonra.zaten iş basa dusunce inankı yapılıyor.ben evıme gidip yorgun argın yemekde hazırlıyorum topluyorumda dizi aralarında mutfagımı topluyorum:3: diğer arada bitiyor.yanı sıralama koyunca sorun yasaman.annen gelip bir baskası yapmıcak ısını sen yapıcan herkesı utandırırsın fevkalade calısıpda işini yapan biri olup iyi haberlerinide beklıcez.her ne olursa ol sana hersey batıyor ama dönüp gidince arkanda kotu an bırakma madem öle ıstenıyor yapmaya calıs bi şekilde gönülelrihoş tut sonradan onlarda sende pişman olacaksın.sayılı ayın kalmıs inan bitiyo hergun gecıyo öle böle ama sonunda iyi hatırlamaya calıs ve sorunun halledilmiyecek bişi dil.üzülme tatlım yıpratma bu gunler gelmıyor ahhhh malesef.birde benım arkadaslarım yemek yapması bilmez evişi asla umursamaz sorunsuz tanıdım cok insan şimdi bakıyorumda tam evhanımı ayrıca işe gidiyorlar ikisi idare edılıyor.kına guunu oturmus yemek tarıf yazan bizlerdikkaydirigubbakcemile5 şimdi evlendi yapıyo missssssssss İŞBAŞA DÜŞÜLÜNCE YAPILIYOR kıb allaha emanatol opuyorumnanaktan

ah be arzucum nede guzel yazmıssın yaa... ınsallah hersey dedıgın gıbı olur valla bende bı an once yuvamı kurmak ıstıyorum Şeniz

sen merak etme aslıcım onlarda senin iyiliğini düşünüyo bitanemmm

herşey yoluna girer meraklanmaaaaa

Back