aslı canımya nısanlılık ayrı stres ailen ve sevdıgın adam arasında kalırsın hele dugun stresı ofof.ama bitimi güzel olcak esın ve yuvan.ailende muhakkak kendılerınce haklıdır sende tabıkı.ama canım bekarlık ve evlılık bambaska zaten.sorumlulugu alacaksındır emınımkı.işden cık kostur kostur git.yemek yap iş.tabıkı yorucu zor.ama rayına oturur belırlı bı zaman sonra.zaten iş basa dusunce inankı yapılıyor.ben evıme gidip yorgun argın yemekde hazırlıyorum topluyorumda dizi aralarında mutfagımı topluyorum
diğer arada bitiyor.yanı sıralama koyunca sorun yasaman.annen gelip bir baskası yapmıcak ısını sen yapıcan herkesı utandırırsın fevkalade calısıpda işini yapan biri olup iyi haberlerinide beklıcez.her ne olursa ol sana hersey batıyor ama dönüp gidince arkanda kotu an bırakma madem öle ıstenıyor yapmaya calıs bi şekilde gönülelrihoş tut sonradan onlarda sende pişman olacaksın.sayılı ayın kalmıs inan bitiyo hergun gecıyo öle böle ama sonunda iyi hatırlamaya calıs ve sorunun halledilmiyecek bişi dil.üzülme tatlım yıpratma bu gunler gelmıyor ahhhh malesef.birde benım arkadaslarım yemek yapması bilmez evişi asla umursamaz sorunsuz tanıdım cok insan şimdi bakıyorumda tam evhanımı ayrıca işe gidiyorlar ikisi idare edılıyor.kına guunu oturmus yemek tarıf yazan bizlerdikkaydirigubbakcemile5 şimdi evlendi yapıyo missssssssss
İŞBAŞA DÜŞÜLÜNCE YAPILIYOR kıb allaha emanatol opuyorumnanaktan