• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemi çok seviyorum ama onlar benim çok üstüme geliyor artık dayanamıyorum :(

Canım benım sakın sakın aklından böyle seyler geçirme!
ben severek evlendim şuanda da mutluyum allaha çok şükür.
Evliliği hiç birzaman kurtuluş olarak görmedim.
çok şey yasadım senınkıne benzer ama işte herseyde burda anlatılmıyor.
iyi kievlenmişim diyorum hatta bazen,aklıma yasadıgım sorunlar gelince.
şimdikardeslerım aynı sorunu yasıyor dedim ya...onlar daha küçükler
biri 20 diğeri 18 yasında ama aklım çıkıyor bu sorunlardan kaçmak için
evlilik kararı alacaklar dıye...
sanada ne dıyecegımı bilemıyorum canım,amasakın olakı yanlıs kararlar
aldırmasın sana bu sorunlar herseyın gececeğine inan ve güzel günler
mutlaka seninde olacak az daha sabret güçlü ol :(

Bazen bakıyorum bunalıyorum gidecek yerimde yok
Sonra günahı aklıma geliyor az daha sabır diyorum
Bakalım nereye varacak sonum
Ben 29 olacağım yakında...

nişanlılık en güzel dönem bence...
evlilik çok güzel birşey amaa nişanlılıktaki o tatlı heyecanlar çok başka bence..
bence olaya şu açıdan bakmalısınki ailenden ayrılacaksın bunun stresi aileni sarmış olabilir..
nişanlına düşkün olman onları istemeden onları eskisi gibi önemsemediğin düşüncesine yönlendirmiş olbilir.. onlarda bu şekilde sinirlerini alıyolardır..
evlenince hatta evlendiğin gece ailenden ayrılırken anlıyacaksınki bu takıldıgın şeyler çok boş şeyler.. ailen eminim seninde herşeyindir..
onları bence bu dönemde üzme alttan al... sev öp kokla... sonradan pişman olma diye

Bende söz nişan yok bende aynılarını duyuyorum
Beni alanda iki günde kapıya koyarmış benden eş olmazmış hiç bişey yapmıyormuşum
Oysa sırf annemle aram iyi olsun bana laf etmesin diye tüm maaşımı eve harcardım artık bundan da vazgeçtim.Para lafını gündeme getirmemeliymişim onlar iş yapınca tafra yapıp laf sokmakta sorun yok ama ben de tüm paramı eve harcıyorum kendime aldığım bişeyim var mı deyince duygu sömürüsü oluyor
Başkasının kızları işten gelsede eve yardım ediyormuşta ben nete oturuyormuşum
Çok basit ve sıradan şeylerde bile bu kelimelerin daha daha fazlası
Bende bu kez artık bu şehirden gidip bir daha dönmeyeceğim dedim o da gidersen git dedi
Bakalım artık sen böyle demiştin bende gidiyorum demek için elimde koz var
Bende babam ve annem için düşünüyorum onca lafı söyleyip sonra hiç bişey yokmuş gibi konuşmaya çalışmasından
Bu kez arayı soğuk tutup mesafe koyacağım.Daha etkili çözüm.Samimi olmak işe yaramıyor

Merak etme senin iyi kötü kurtuluşun olacak ama benim buna dair güvencim bile yok:hulya:

sağolun kızlar paylaşımlarınız için...
belkide gidecek olmamın verdiği stres var evet ama insan o anı yaşarken katlanamaz oluyor işte
bende biliyorum gideceğim gün evleneceğim gün çok kötü olacağımı
ama ben nişanlılık dönemini sevmiyorum sevmiyorum sevmiycem mafoldumben

nişanlılık dönemi çoook çok çok zor oluyor :umursamaz: o kadar iyi anlaşan birbirine resmen tapan biz ailelerde araya girince resmen iki yabancı olmuştuk..sonuç ayrıldık.. sadece 2 hafa dayanabildik..şu an sevgiliyiz ve sadece onun annesinin haberi var kaydirigubbakcemile3 ve yine eski biz olduk..ben inandım artık nişanlılık iyi bir dönem olmuyor .. sabır canım..az kalmış zaten..bizde askerden geldiğinde evlenmemize 1 ay kala gibi bir zamnda nişan yapıp ailelerimize söylemeyi düşünüyoruz artık..ağzımız yandı:1: ama düşünüyorum da nişanda böyle oluyorsa evlenince daha samimi olucak iki taraf ve iyice işin içinde olacaklar..yinemi anlaşamııcaz ki bilmiyorumkismile

nişanlılık dönemi çoook çok çok zor oluyor :umursamaz: o kadar iyi anlaşan birbirine resmen tapan biz ailelerde araya girince resmen iki yabancı olmuştuk..sonuç ayrıldık.. sadece 2 hafa dayanabildik..şu an sevgiliyiz ve sadece onun annesinin haberi var kaydirigubbakcemile3 ve yine eski biz olduk..ben inandım artık nişanlılık iyi bir dönem olmuyor .. sabır canım..az kalmış zaten..bizde askerden geldiğinde evlenmemize 1 ay kala gibi bir zamnda nişan yapıp ailelerimize söylemeyi düşünüyoruz artık..ağzımız yandı:1: ama düşünüyorum da nişanda böyle oluyorsa evlenince daha samimi olucak iki taraf ve iyice işin içinde olacaklar..yinemi anlaşamııcaz ki bilmiyorumkismile

evlendikten snra sanmıyorum aynı problemlerın yasanacagını benım aılemde normalde anlayıslıdır ıyılerdır ama nedense nısanlandım nısanlanalı boyleler.. hakkımızda hayırlısı opuyorumnanaktan

cnm bnm kafana takma ya evlendiğin zmn onları utandıracağın günleri düşün..:lepi:opuyorumnanaktan

bi an sanki Aslı beni yazıyor sandım =))
canım takma kafana bu kadar çünkü göründüğü üzere senin ailende benim ki gibi elinden geleni değil elinden gelenin daha daha iyisini yapmanı istiyorlar hiçbir şeyle tatmin olmuyorlar....
birde şöyle birşey olabilir evlilik günün yaklaştıkça senden ayrılacakları fikri onları bu davranışlara itiyordur ters tepki misali birde olaya onların gözünden bakmayı dene telepati kur yani belki az da olsa sebep ne ise bulabilirsin.......
Rabbim herşeyi güzel yüreğinin istediği gibi versin inşallah...

Back