- 4 Kasım 2016
- 3
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi gezginciflamingo
Yeni evliyim . 1 ay oldu . Ama ailem evime 1 kez girebildi kac hafta önce. Nedeni kayınvalidem. Hep o bizde sürekli. Eşimle hiç kalamıyoruz evde tek. Hiç daha yemek yapamadım ona. Bu aksamda kayınvalidem bize gelicek. Haftasonu annem sabah kahvaltıya cagırdı , ama eşimin teyzesi bize kalmaya gelicekmiş. Gidemicem . Annemi cok özledim. Göremiyorum . Görüsünce kayınvalidem '' gelin kısmı annesine 15 günde 1 gider ama kaynanaya her gün gidilir ''. Öyle cok zoruma giden seyler varki kimseye anlatamıyorum. Annem hasta biraz. Ona dert yanarsam cok üzülür. Eşime anlatıyorum oda hak veriyo ama annesini değiştiremiyoruz . Zaten eşime cok fazla bişey demek istemiyorum iyi kötü annesi sonuçta. Bize sormadan telefonn acıp '' aksama yemege geliyorum '' diyip bütün teyze dayı kim varsa yanında getiriyo. Belki ben esimle oturmak istiyorum biz yeni evliyiz. Belki yine söylicem ama ailemi cok özledim . Kayınvalidem tarafından cok hor görülüyorum, ama dediğim gibi anneme belli etmiyorum , edemiyorum. Annem soruyo mesela aksam biri geldi mi, yok anne diyorum . Kayınvalidem yatak odama , dolabıma kadar karısıyor. Evimi bir görseniz, hersey onun zevkiyle döşendi. Onun koydugu seylerin yerini değiştirirsem olay cıkarıyo. Özür dilerim sizinde kafanızı şişirdim ama inanın doldum . Kimseye bişey diyemiyorum.