- 5 Haziran 2010
- 15.725
- 82
- 208
- Konu Sahibi matematikci
-
herşeyde vardır bir hayır canım
bu arada söylemişsin zaten, ben hepsini okumamıştım:kedi: bence sevdiğine sahip çık, biraz güçlü dur. sen sanki çok çekingen davranıyosun sanki yanlış biriyle birlikteymişsin gibi. sen inandığını gösterki annenler de karşındaki insana inansınlar. unutma seenin aracılığın çok önemli kaydirigubbakcemile5
bencede bidaha konuş annenle istersen.ilk zamanlar oluyo böyle.benimde babam ilk duyduğu gün hiç konuşmamştı benimle küstü çocuk gibi:ecrin_bebek: ve istemeye gelmeleri o tarihten tam 2 ayı buldu.kaydirigubbakcemile3
inş. hayırlısıyla olur sende mutlu olursun opuyorumnanaktan
canım çok doğru diyorsun ben bunca senedir hep ailemi kırmamak için sevgilimi ikinci plana attım. ona sahip çıkmam gerek zorlukta çıksa kararlı olmalıyım. ama işte çekiniyorum
ben öğretmenim sevgilim mühendis ama ailem hala çocukmuşum gibi üzerime düşüyor.erkek kardeşim var ona anlattım oda pek yardım edecekmişe benzemiyor
annem olmaz diyor arkadaşlar zor durumdayım. nasıl ikna ederim bilmiyorum. annem çok inatçıdır. sevgilimden de ölsem ayrılmam
sebep ne?:uhm:
Eyvah eyvahh arkadaşım allh yardımcın olsun .. Bizimkilerde KİLO yu önüme ısıtıp ısıtıp koyuyolar yakışmıyormuşuz..Zayıflasın ondan sonramış..Kesinlikle olmaz demiyorlarmış..Ama okadar zor şeyler yaşadım ki ağla ağla ne hale geldm ikna oldular bu haftasonu sevgilimn ailesine iadeyi ziyarete gidiyoruz ama isteme-söz hemen olmayacak çünkü zayıflaması gerekiyor kötükedihüso arada biz çok yıpranıyorz ama inşallh herşey yoluna girer canımcım sabretttt ..
Ben sevmişsem de orası öyle bize bakılırsa ama aileler öle demiyor maaleseflmaz: senin de kızın olunca anlarsın deniyor.Yanına yakışsın istermiş 85 kilo çokmuş vericekmiş yoksa olmazmış,planlar değişirmiş vs vs.Senin işinde zor gözüküyor valla canım ama SABRET tek diyeceğim o bol bol dua et ve bir şekilde aşılacaktır inş bu sorun.Allah gerçekten yardımcımız olsun..
sebep sevgilimin doğulu olması. onların gelenekleri ağırmış, birbirimizin dilinden anlamazmışız ,ezilirmişim, sevmek yeterli değilmiş, ailede önemliymiş, falaaaannnnnnn fiiillaaannnn
biz seni gözümüzden sakınıyoruz bakalım onlarda öyle davranacakmı diyor annem.
ben tek kızım biraz nazlı büyüdümde
annem sonunda babama anlatmış. babam tatlılıkla konuştu hemen cevap verme dedi. araştıracakmış. tatilden sonra olabilir dedi. şu an bekleme moduna geçtim yani. ama arkadaşlar konuyu ilk açtığımdan sonra epey yol aldım gibi.
Oh hadi bakalım hayırlısı senin adına çok sevindim canım.Tatlılıkla devam etsin inşşş ve benimde tabi ki mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?