Kız İsteme aileme hala sevgilim var diyemiyorum

söyledim canlarım anneme. önce sana bir şey söylüycem ama çekiniyorum dedim sonra nutkum tutuldu dondum kaldım epey ısrar etti kıpkırmızı oldum :) bir daha o anı yaşamak istemem. ben birini seviyorum dedim sevgilimi arkadaş çevremden tanıyordu. kim olduğunu sordu söyledim. annem biz seni el bebek gül bebek büyüttük hiç bilmediğin insana nasıl güveniyon huyları bize benzemez filan dedi ama olmaz da demedi. annemde haklı tabi. ya iyi yada kötü bunu söyledim ya büyük yük kalktı omuzumdan.

söyledim canlarım anneme. önce sana bir şey söylüycem ama çekiniyorum dedim sonra nutkum tutuldu dondum kaldım epey ısrar etti kıpkırmızı oldum :) bir daha o anı yaşamak istemem. ben birini seviyorum dedim sevgilimi arkadaş çevremden tanıyordu. kim olduğunu sordu söyledim. annem biz seni el bebek gül bebek büyüttük hiç bilmediğin insana nasıl güveniyon huyları bize benzemez filan dedi ama olmaz da demedi. annemde haklı tabi. ya iyi yada kötü bunu söyledim ya büyük yük kalktı omuzumdan.

bi ara anne trip yapabilir ama geçiyor sonra sen tatlı dille anlatmaya devam et ,merak edip sorucaktır..bide bn anneme dediğimde kontroller sıklaşmıştı,nerdesin fln??ama sonradan düzene giriyor :)

bundan sonra her şey daha güzel olacak:lepi:

ilk adımı atmışsın gerisi daha kolay olacak

korkacak bir şey yok

biraz cesaret

annende evlenmedi mi :lepi: herkes evleniyor. sırası gelen...

Canim benim bak iste buna cok sevindim icin rahat olsun hersey guzel olacak insallahzemuszemus
Simdi yapman gereken bence annenden kesinlikle birsey saklama ne zaman sakladin o zaman zaten dusunceleri degisir istemez insallah hakkinda hayirlisi olur birtanem benim ya kanim cok isindi sana:asigim:
Iyi bir kiza benziyorsunyerimseniben

Canim benim bak iste buna cok sevindim icin rahat olsun hersey guzel olacak insallahzemuszemus
Simdi yapman gereken bence annenden kesinlikle birsey saklama ne zaman sakladin o zaman zaten dusunceleri degisir istemez insallah hakkinda hayirlisi olur birtanem benim ya kanim cok isindi sana:asigim:
Iyi bir kiza benziyorsunyerimseniben

sağ ol canım iyi dileklerin ve düşüncelerin için opuyorumnanaktan

ben disari cikarttim otururken bi arkadasim var erkek:))su zaman bize geleceklermis..ondan ve ailesinden bahsettimm..babis bisey demedi ama ben gulme krizine girdim:)))anneme birakmadim.gerci annem benden once soylemistir ya neyse:)

anneme geçen hafta sevgilim olduğunu nihayet söyledim. ama annem babama hala anlatmamış. anlatsa babamın tavrından anlardım. annem bana her zaman ki gibi davranıyor ama babama anlatmaması acaba bizi ciddiye almadığınımı gösterir. çünkü annem babamdan hiç bişe saklamazdı

anneme geçen hafta sevgilim olduğunu nihayet söyledim. ama annem babama hala anlatmamış. anlatsa babamın tavrından anlardım. annem bana her zaman ki gibi davranıyor ama babama anlatmaması acaba bizi ciddiye almadığınımı gösterir. çünkü annem babamdan hiç bişe saklamazdı

annenle bir daha konuşsan iyi olur

söylemediyse kararlılığını anlar ve artık söyler buyrunnnnnnnnn

Soylemediyse belki birazcik bekleye:asigim:yim diye dusunmusdur sonucta kolay birsey degilki birtanem bunu kolay kolay soyleyemezsin benim annelde soyledikten sonra 1 ay gecti ve sonra soyledi onlarida anlamak lazim tatlim ya

Ailene yavaş yavaş söyle, önce de ki evlensem nasıl olur ya şimdi çok isteyen biri var ilerde bu kadar sevdiğimi bulamazsam, evlensem iyi olacak falan de ve aç konuyu. Ama hazır değilsen lafını bile etme çocuğa hayır de geri çevir.

arkadaşlar zor durumdayım. sevgilim haziran ayı içinde gelip isteyelim seni diyor hatta baskı yapıyor. ama ben aileme hala sevgilim var diyemiyorum. ya belki basit gelebilir size yada komik. olmuyor söyleyemiyorum. nerden başlayıp ne anlatacağımı bilmiyorum. korkuyorum ve stres yapıyorum. siz nasıl anlattınız bana bir akıl verin ne olur:çok üzgünüm:

bence cesaretini topla ve söyle. kaç yaşına geldik, e yanlış bişey de yapmıosun, sevgilin de ciddi düşünüyo demekki istemeye geleceklerine göre, ne güzel herşey. şimdiden hayırlı olsun diyorum sana, sonradan bu haline güleceksin.

sağ ol canım iyi dileklerin ve düşüncelerin için opuyorumnanaktan

bu arada söylemişsin zaten, ben hepsini okumamıştım:kedi: bence sevdiğine sahip çık, biraz güçlü dur. sen sanki çok çekingen davranıyosun sanki yanlış biriyle birlikteymişsin gibi. sen inandığını gösterki annenler de karşındaki insana inansınlar. unutma seenin aracılığın çok önemli kaydirigubbakcemile5

Back