Kız İsteme aileme hala sevgilim var diyemiyorum

bencede bidaha konuş annenle istersen.ilk zamanlar oluyo böyle.benimde babam ilk duyduğu gün hiç konuşmamştı benimle küstü çocuk gibi:ecrin_bebek: ve istemeye gelmeleri o tarihten tam 2 ayı buldu.kaydirigubbakcemile3
inş. hayırlısıyla olur sende mutlu olursun opuyorumnanaktan

bu arada söylemişsin zaten, ben hepsini okumamıştım:kedi: bence sevdiğine sahip çık, biraz güçlü dur. sen sanki çok çekingen davranıyosun sanki yanlış biriyle birlikteymişsin gibi. sen inandığını gösterki annenler de karşındaki insana inansınlar. unutma seenin aracılığın çok önemli kaydirigubbakcemile5

canım çok doğru diyorsun ben bunca senedir hep ailemi kırmamak için sevgilimi ikinci plana attım. ona sahip çıkmam gerek zorlukta çıksa kararlı olmalıyım. ama işte çekiniyorum

bencede bidaha konuş annenle istersen.ilk zamanlar oluyo böyle.benimde babam ilk duyduğu gün hiç konuşmamştı benimle küstü çocuk gibi:ecrin_bebek: ve istemeye gelmeleri o tarihten tam 2 ayı buldu.kaydirigubbakcemile3
inş. hayırlısıyla olur sende mutlu olursun opuyorumnanaktan

ya keşke benimde olsada 2 ay geç olsa. Allah tamamına erdirsin canım. darısı bana

arkadaşlar bu arada hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. öyle güzel mesajlar atıyorsunuz ki kuvvet buluyorum. ben il dışında görev yapıyorum ailemin yanına arada sırada gidebiliyorum. yalnızlığımı unutturuyorsunuz bana

canım çok doğru diyorsun ben bunca senedir hep ailemi kırmamak için sevgilimi ikinci plana attım. ona sahip çıkmam gerek zorlukta çıksa kararlı olmalıyım. ama işte çekiniyorum

evet canım işte doğru düşünce tarzı bu. her ne kadar sana çok zor gelse de. ben seni çok iyi anlıyorum aslında, çünkü ben de aileme karşı öyleydim. Ama zaman içinde anladım ki, ne ailemize sevgilimizi ezdirmeliyiz ne de sevgilimize ailemizi. İş sende bitiyor yani, umarım işlerin hep yolunda gider. bu arada rica ederim a.s.

ben öğretmenim sevgilim mühendis ama ailem hala çocukmuşum gibi üzerime düşüyor.erkek kardeşim var ona anlattım oda pek yardım edecekmişe benzemiyor

erkek kardeşini hiç araya sokma bence bişi değişeceğini sanmam seviyosan gercekten kı sevıyosun kı evlenceksın topla cesaretını şöyle bı ınsan aşka gelır ya gözu kararır o anı yakala bence ve annene dekı anne benı ıstemeye gelıcekler o da kım falan nerden cıktı baslar soru sormaya sende cvp vererek böylece anlatmıs olursun annene gerısı gelır zaten babana der tabı o ılk basta tepkı verıcek normal ya kendı ayakların ustunde duruyosun hayat kuracaksın bence saygı duyup kabul ederler sen daha hiç eyleme gecmeden direk karamsarsın yapma iyi düşün cesaretini topla uygulamaya gec erkek arkadasın tabıkı sana baskı yapıcak senınle yasamak hep yanında olmak ıstıyo senın yapacagın sey cesaret hadı kolay gelsın sakın ol mantıklı hareket et gelısmelerı beklıyorum :içelim:

annem olmaz diyor arkadaşlar zor durumdayım. nasıl ikna ederim bilmiyorum. annem çok inatçıdır. sevgilimden de ölsem ayrılmam

sebep ne?:uhm:

sebep sevgilimin doğulu olması. onların gelenekleri ağırmış, birbirimizin dilinden anlamazmışız ,ezilirmişim, sevmek yeterli değilmiş, ailede önemliymiş, falaaaannnnnnn fiiillaaannnn

biz seni gözümüzden sakınıyoruz bakalım onlarda öyle davranacakmı diyor annem.

ben tek kızım biraz nazlı büyüdümde

Son düzenleme:
Eyvah eyvahh arkadaşım allh yardımcın olsun .. Bizimkilerde KıLO yu önüme ısıtıp ısıtıp koyuyolar yakışmıyormuşuz..Zayıflasın ondan sonramış..Kesinlikle olmaz demiyorlarmış..Ama okadar zor şeyler yaşadım ki ağla ağla ne hale geldm ikna oldular bu haftasonu sevgilimn ailesine iadeyi ziyarete gidiyoruz ama isteme-söz hemen olmayacak çünkü zayıflaması gerekiyor kötükedihüso arada biz çok yıpranıyorz ama inşallh herşey yoluna girer canımcım sabretttt ..

Eyvah eyvahh arkadaşım allh yardımcın olsun .. Bizimkilerde KİLO yu önüme ısıtıp ısıtıp koyuyolar yakışmıyormuşuz..Zayıflasın ondan sonramış..Kesinlikle olmaz demiyorlarmış..Ama okadar zor şeyler yaşadım ki ağla ağla ne hale geldm ikna oldular bu haftasonu sevgilimn ailesine iadeyi ziyarete gidiyoruz ama isteme-söz hemen olmayacak çünkü zayıflaması gerekiyor kötükedihüso arada biz çok yıpranıyorz ama inşallh herşey yoluna girer canımcım sabretttt ..

ya canım kilo ne alaka ben sevmişsem kilosu ne sorun olacak. offfffff valla seninkiler sadece kiloya bu kadar taktıysa ben kesin evlenemem :gitme::a015:

Ben sevmişsem de orası öyle bize bakılırsa ama aileler öle demiyor maalesef :olmaz: senin de kızın olunca anlarsın deniyor.Yanına yakışsın istermiş 85 kilo çokmuş vericekmiş yoksa olmazmış,planlar değişirmiş vs vs.Senin işinde zor gözüküyor valla canım ama SABRET tek diyeceğim o bol bol dua et ve bir şekilde aşılacaktır inş bu sorun.Allah gerçekten yardımcımız olsun..

Ben sevmişsem de orası öyle bize bakılırsa ama aileler öle demiyor maalesef :olmaz: senin de kızın olunca anlarsın deniyor.Yanına yakışsın istermiş 85 kilo çokmuş vericekmiş yoksa olmazmış,planlar değişirmiş vs vs.Senin işinde zor gözüküyor valla canım ama SABRET tek diyeceğim o bol bol dua et ve bir şekilde aşılacaktır inş bu sorun.Allah gerçekten yardımcımız olsun..

amin amin amin :Saruboceq:

sebep sevgilimin doğulu olması. onların gelenekleri ağırmış, birbirimizin dilinden anlamazmışız ,ezilirmişim, sevmek yeterli değilmiş, ailede önemliymiş, falaaaannnnnnn fiiillaaannnn

biz seni gözümüzden sakınıyoruz bakalım onlarda öyle davranacakmı diyor annem.

ben tek kızım biraz nazlı büyüdümde

annen ilk etapta doğru düşünüyor. ailesine uyum sağlayamayabilirsin,sevmek yeterli değil...

ikna olurlar zamanla ama annenin dediklerini de çöpe atma derim:hulya:

zaman geçince en azından gelip tanışsınlar dersin, belki o şekilde fikirleri değişmeye başlar. hemen evlilik düşünmediğinizi söylersiniz:uhm:

annem sonunda babama anlatmış. babam tatlılıkla konuştu hemen cevap verme dedi. araştıracakmış. tatilden sonra olabilir dedi. şu an bekleme moduna geçtim yani. ama arkadaşlar konuyu ilk açtığımdan sonra epey yol aldım gibi.

Oh hadi bakalım hayırlısı senin adına çok sevindim canım.Tatlılıkla devam etsin inşşş ve benimde tabi ki mafoldumben

Back