- 18 Kasım 2008
- 375
- 90
- 298
- Konu Sahibi matematikci
-
söyledim canlarım anneme. önce sana bir şey söylüycem ama çekiniyorum dedim sonra nutkum tutuldu dondum kaldım epey ısrar etti kıpkırmızı oldum :) bir daha o anı yaşamak istemem. ben birini seviyorum dedim sevgilimi arkadaş çevremden tanıyordu. kim olduğunu sordu söyledim. annem biz seni el bebek gül bebek büyüttük hiç bilmediğin insana nasıl güveniyon huyları bize benzemez filan dedi ama olmaz da demedi. annemde haklı tabi. ya iyi yada kötü bunu söyledim ya büyük yük kalktı omuzumdan.
söyledim canlarım anneme. önce sana bir şey söylüycem ama çekiniyorum dedim sonra nutkum tutuldu dondum kaldım epey ısrar etti kıpkırmızı oldum :) bir daha o anı yaşamak istemem. ben birini seviyorum dedim sevgilimi arkadaş çevremden tanıyordu. kim olduğunu sordu söyledim. annem biz seni el bebek gül bebek büyüttük hiç bilmediğin insana nasıl güveniyon huyları bize benzemez filan dedi ama olmaz da demedi. annemde haklı tabi. ya iyi yada kötü bunu söyledim ya büyük yük kalktı omuzumdan.
bundan sonra her şey daha güzel olacak:lepi:
Canim benim bak iste buna cok sevindim icin rahat olsun hersey guzel olacak insallahzemuszemus
Simdi yapman gereken bence annenden kesinlikle birsey saklama ne zaman sakladin o zaman zaten dusunceleri degisir istemez insallah hakkinda hayirlisi olur birtanem benim ya kanim cok isindi sana:asigim:
Iyi bir kiza benziyorsunyerimseniben
sağ ol canım iyi dileklerin ve düşüncelerin için opuyorumnanaktan
anneme geçen hafta sevgilim olduğunu nihayet söyledim. ama annem babama hala anlatmamış. anlatsa babamın tavrından anlardım. annem bana her zaman ki gibi davranıyor ama babama anlatmaması acaba bizi ciddiye almadığınımı gösterir. çünkü annem babamdan hiç bişe saklamazdı
arkadaşlar zor durumdayım. sevgilim haziran ayı içinde gelip isteyelim seni diyor hatta baskı yapıyor. ama ben aileme hala sevgilim var diyemiyorum. ya belki basit gelebilir size yada komik. olmuyor söyleyemiyorum. nerden başlayıp ne anlatacağımı bilmiyorum. korkuyorum ve stres yapıyorum. siz nasıl anlattınız bana bir akıl verin ne olur:çok üzgünüm:
sağ ol canım iyi dileklerin ve düşüncelerin için opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?