- 18 Kasım 2008
- 375
- 90
- 298
- Konu Sahibi matematikci
-
arkadaşlar zor durumdayım. sevgilim haziran ayı içinde gelip isteyelim seni diyor hatta baskı yapıyor. ama ben aileme hala sevgilim var diyemiyorum. ya belki basit gelebilir size yada komik. olmuyor söyleyemiyorum. nerden başlayıp ne anlatacağımı bilmiyorum. korkuyorum ve stres yapıyorum. siz nasıl anlattınız bana bir akıl verin ne olur:çok üzgünüm:
ahhh güzelim ahh kelin ilacı olsa başına sürer benımkıde baskı yapıyo bende söyleyemiyorum ne olcak nasıl olcak bilmiyorum çıkmazdayım bizi anca bizim durumumuzda olan anlar bekar ablan var mı ben evde bekar ablam var diyede söyleyemıyorum o evlenmeden evlenmek istemıyorum yaşıda geçiyo onun ben daha23 yaşındayım ya üzülür ablam ama o evlenırse ben daha rahat olurum ve söylerım diye düşünüyorum yani ablamın evlenmesını beklıyorum ben askımın daha okulu var cunku seneye bıtıyo ünv. daha sonra 3yıla kadar evlenırırz de o günler gelsin bi hayırlısıyla ben cok anlattım bırazda sen anlat ben dınleyeyım senı kader arkadasım:teselli:
canim benim ya :teselli: seni cok iyi anliyorum. Bende babama bir sevdigim oldugunu ve yazda istemeye geleceklerini söylemekten cok cekiniyordum. Allaha sükür ki annemle aram cok iyidir iki arkadas gibiyiz o yüzden anneme anlatmakta hic zorlanmadim. Ama babama söylemekten cok cekiniyordum.
sagolsun sevgilimde bana bu konuda cok ama cok baski yapmisti kendisi birazcik sabirsiz ve acelecidirde. Hatta bu yüzden birbirimizi bosyere üzdük kac kere. Sevgilim bana baski yapiyordu söyle artik diye ne zaman söyleyeceksiniz bu gidisle sen 10 yilla anca söylersin falan. Bende anneme baski yapiyordum anne söyleyelim ne zaman söyleyecegiz diye...Ve sonunda morali cok bozuk oldugu bir gün (bir akrabasi hastalanmisti o gün) beni hem kirdi hem kizdirdi bende cesaretimi topladim ciktim babamin karsisina konustum...ama cok zordu yaaaa..eger o an cesaretimi toplayip konusmasaydim yapmazdim bunu annem yapicakti zamani geldiginde...ama iyikide konustum babamla diyorum simdi....simdi allaha sükür hersey yolunda temmuzda yüzük takicagiz allahin izniyle..
canim insallah hersey gönlünce olur ve kendini benim gibi bosyere s1kma bosyere stres yapma kendine hersey yolluna girer ve aslinda o kadarda zor olmadigini görüceksin canim..
önce annene söylemekle başlaa.inan o zman bilee üzerinden bi yük kalkıoo.. annen bi şekilde yolunu bulup anlatır hiç merak etmee sen! bende babamdan çok çekinmiştim ama çok şükür bi sıkıntı çıkarmadı..
ama ne yap et çok vakit kaybetme derim.. sizinde aranızda tatsızlıklar çıkıoo o zman
ayy cnm benm 1 ay öncesine kdar aynı durumdaydım nası sölicem ne olcak ne dicek babam diye..Bencede kesinlikle ilkönce annene söylemelisin benm annem ilişkimin en başından beri biliyordu ve destek çıkmıştı sağolsun babama açıklarken de annem arayı toparlamıştı.Evet çok komik ama babama söylendikten sonra üstümden utangaçlığı atamamıştım öle kovalamaca oynadım ve şimdi herşey yolunda çok şükür haziranın 6 snda sevgilimin ailesi bize tanışmaya geliyor :lepi:Allar yardımcın olsun cnm çekinme gerçekten ailene söylediğin zaman için çok rahat olacak umarım herşey gönlünce olur..
bende arkadaşlara katılıorum kesinlikle önce annene söyle .. ben çok karşı geleceklerini zannetmiorum umarım herşey yolunda gider bizi bilgilendirmen dileğiyle..
arkadaşlar zor durumdayım. sevgilim haziran ayı içinde gelip isteyelim seni diyor hatta baskı yapıyor. ama ben aileme hala sevgilim var diyemiyorum. ya belki basit gelebilir size yada komik. olmuyor söyleyemiyorum. nerden başlayıp ne anlatacağımı bilmiyorum. korkuyorum ve stres yapıyorum. siz nasıl anlattınız bana bir akıl verin ne olur:çok üzgünüm:
Bu kötü birşey değilki neden söylemekten çekiniyorsunuz anlayamadım.
Bu güzel bişey sevmek ve sevilmek
ben 2 sevgilimide babama anlattım hatta okadar aşıktımki abartıp ballandıra ballandıra anlattım resmen :)
kız çocuğu evlenenler 1 gün, evlenmeyenler hergün ağlarmışzemuszemus
sen söyle tepkide verseler sonuçta bu iş bir gün olacak, turşunu kurmayı düşünmüyorlürsa tabi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?