canim benim ya :teselli: seni cok iyi anliyorum. Bende babama bir sevdigim oldugunu ve yazda istemeye geleceklerini söylemekten cok cekiniyordum. Allaha sükür ki annemle aram cok iyidir iki arkadas gibiyiz o yüzden anneme anlatmakta hic zorlanmadim. Ama babama söylemekten cok cekiniyordum.
sagolsun sevgilimde bana bu konuda cok ama cok baski yapmisti kendisi birazcik sabirsiz ve acelecidirde. Hatta bu yüzden birbirimizi bosyere üzdük kac kere. Sevgilim bana baski yapiyordu söyle artik diye ne zaman söyleyeceksiniz bu gidisle sen 10 yilla anca söylersin falan. Bende anneme baski yapiyordum anne söyleyelim ne zaman söyleyecegiz diye...Ve sonunda morali cok bozuk oldugu bir gün (bir akrabasi hastalanmisti o gün) beni hem kirdi hem kizdirdi bende cesaretimi topladim ciktim babamin karsisina konustum...ama cok zordu yaaaa..eger o an cesaretimi toplayip konusmasaydim yapmazdim bunu annem yapicakti zamani geldiginde...ama iyikide konustum babamla diyorum simdi....simdi allaha sükür hersey yolunda temmuzda yüzük takicagiz allahin izniyle..
canim insallah hersey gönlünce olur ve kendini benim gibi bosyere s1kma bosyere stres yapma kendine hersey yolluna girer ve aslinda o kadarda zor olmadigini görüceksin canim..