Aileme cok Düskünüm..

UquRboCuqu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
90
0
36
Avusturya
Arkadaslar..Belki kimilerine biraz sacma gelicek ama...Benim 2 ay sonra dügünüm olacak..ben yurt disinda yasiyorum evlenecegim kiside benimle ayni ülkede yasiyor..benim kaldigim yerle onun kaldigi yer arasinda 4 saat fark var..biz 5 kardesiz..bi ablam var 2 kücük kiz kardesim bide kücük oglan kardesim..ablam evli esini tr den getirdi oda burda ayri bi evde yasiyor..ailedeki herkese cok düskünüm..özelliklede en kücük oglan kardesime..oda bana cok düskündür 1 hafta nisanlimin yanina gittigimde telefonda agliyordu gel diye cok dokaniyordu bana..nisanlim anlayisli biri fakat ne kadarda olsa onunda zoruna gidiyor hani evlenecegim icin sevinmemden cok üzüldügüm icin..Bilmiyorum bazen yatakta agliyorum geceleri ve her yanliz kaldigimda cok üzülüyorum..biliyorum kendi ailemi kendi hayatimi er yada gec kuracagim fakat cok zoruma gidiyor..hep söyle bi düsünce var mesela : hep diyorumki ya bisey olursa..ya ben yokken iyi bakamazlarsa kendilerine..ya cocuklar tek basina hergün disari cikip oynarlarsa..ya ben yokken annem ev isini yaparken cok yorulursa..ya ablam ya babam ya kardesim böyle gidiyor iste aklima bazen cok sacma seyler geliyor..ve ne bilim evdede bazen herkes dikkatlice bana bakior üzülüyor haliyle öyle olunca bende cok üzülüyorum..aksam herkes uyuduktan sonra benim sabahlara kadar icim ciz ediyor

kafanı boyle seylerle mesgul etme cnm eger bu konuyu saplantı halıne getırırsen esınle de aran cok bozulur evlenınce ılk zamanlar zorluk cekersın ama alısırsın bı dusunsene
kımbılır senın gbı kac kısı var aılesıne asırı sekılde duskun o zaman evlenmesın kımse olurmu boyle sey bunu zamanla asarsın sen olmadan da herkes hayatını surdurebılır

Bir çoğumuz evlenirken aynı duyguları yaşıyoruz,evlenmeden önceki evde son gecemde annemle yatmışdım,babam düğün biterken şimdi biz seni ne zaman göreceğiz diye ağlamışdı..Ağlayarak ayrılmışdım ailemden ..

Ama ne zaman bir bebeğin oluyor,yanında eşin işte o zaman ailem onlar diyorsun ve sevgin katlanıyor..Anne,baba ve kardeşlerine ise sevgin hiç bitmiyor ..

Bunlar güzel hüzünler,en kötü gününüz böyle olsun,bir ömür boyu sağlık ve mutluluk diliyorum size.

ah canım cok normal bu tür seyler ben de buna benzer bır konu acmıstım dogru cok zor oluyo ben evlendıkten 1-2 ay sonra bile annemlere gıdınce aglaya aglaya eve gelirdim ama bu da allahın bir emri senın mutlulugunu gördukce onlarda daha mutlu olur akan göz yaslarınz mutluluk için olsun allah hep böyle tatlı ayrılıklar yasatsın sen bunlarla kafanı yorma şimdi evliliğini düşün gelınlıgıını dusun ben evlenmekten bile vazgececek gıbıydım sırf babamdan ayrılamam dıye dusundugum ıcın sonra alısıyosun zaten ne olur uzulme

arkadaslar yorumlariniz icin cok tsk ederim bana cok güzel bi teselli oldu..
simdi sanki hersey bana daha kolay eliyor..

cok iyisiniz cok saolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…