- Konu Sahibi UquRboCuqu
Arkadaslar..Belki kimilerine biraz sacma gelicek ama...Benim 2 ay sonra dügünüm olacak..ben yurt disinda yasiyorum evlenecegim kiside benimle ayni ülkede yasiyor..benim kaldigim yerle onun kaldigi yer arasinda 4 saat fark var..biz 5 kardesiz..bi ablam var 2 kücük kiz kardesim bide kücük oglan kardesim..ablam evli esini tr den getirdi oda burda ayri bi evde yasiyor..ailedeki herkese cok düskünüm..özelliklede en kücük oglan kardesime..oda bana cok düskündür 1 hafta nisanlimin yanina gittigimde telefonda agliyordu gel diye cok dokaniyordu bana..nisanlim anlayisli biri fakat ne kadarda olsa onunda zoruna gidiyor hani evlenecegim icin sevinmemden cok üzüldügüm icin..Bilmiyorum bazen yatakta agliyorum geceleri ve her yanliz kaldigimda cok üzülüyorum..biliyorum kendi ailemi kendi hayatimi er yada gec kuracagim fakat cok zoruma gidiyor..hep söyle bi düsünce var mesela : hep diyorumki ya bisey olursa..ya ben yokken iyi bakamazlarsa kendilerine..ya cocuklar tek basina hergün disari cikip oynarlarsa..ya ben yokken annem ev isini yaparken cok yorulursa..ya ablam ya babam ya kardesim böyle gidiyor iste aklima bazen cok sacma seyler geliyor..ve ne bilim evdede bazen herkes dikkatlice bana bakior üzülüyor haliyle öyle olunca bende cok üzülüyorum..aksam herkes uyuduktan sonra benim sabahlara kadar icim ciz ediyor