• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemden şiddet görüyorum..

Kİme danışsam bana evinde otur en azından namusuna laf gelmiyo oraya gidersen namusun lekelenir falan herkes bunu söylüyor bana ama ben sadece her insanın hakettiği muameleyi görmek istiyorum aşağılanmaktan çok yoruldum artık
Allah aşkına ya neyin kafasını yaşıyor bunları diyenler canınızdan olacaksınız otur evinde namusuna leke gelmesin ne ya.
Ölümle burun burunasınız ailenizin yanında.
Yapmayın bunu kendinize farklı bir şehirde kadın sığınma evine gidin ve ayaklarınız üzerinde durun. siz kendinizi bildikten sonra kim size ne yapabilir

Önce karakola gidin sığınma talep edin, devlet sizi koruma altına almasını isteyin can güvenliğinin olmadığını belirtin gerekirse ad soyad bile değiştirilebiliyor o aileden uzak durun

Allah aşkına ya neyin kafasını yaşıyor bunları diyenler canınızdan olacaksınız otur evinde namusuna leke gelmesin ne ya.
Ölümle burun burunasınız ailenizin yanında.
Yapmayın bunu kendinize farklı bir şehirde kadın sığınma evine gidin ve ayaklarınız üzerinde durun. siz kendinizi bildikten sonra kim size ne yapabilir
Farkli bir sehirde olmak istemiyormuş. Destek olacak kimsesi olmazmis. Telefonun yasak olmasi da hosuna gitmedi.

Kendinizin bileceği iş.
Biz size tavsiyede bulunuyoruz. Hatta tavsiye değil yapmanız gereken mecburi bişey.
Kendi kararınıza kalmış artık..

Farkli bir sehirde olmak istemiyormuş. Destek olacak kimsesi olmazmis. Telefonun yasak olmasi da hosuna gitmedi.
Aynı şehirde riskler daha çok.
yani eğer kurtulmak istiyorsa demiş ya insan gibi muamele görmek istiyorum gitmek zorunda
Ya Bide En çokta çevrenin söylemlerine çok şaşırdım.

Merhabalar ben ailem tarafından şiddet görüyorum hatta işkence terimi daha Doğru olur annem abim tarafından yıllardır görmediğim eziyet kalmadı çalıştım bı kuruşunu bile görmedim onlar yedi hiç bı zaman normal genç kızlar gibi yasayamadim Ben özgürlük peşinde değilim sadece insan muamelesi görmek istiyorum artık dayanamıyorum iki gün önce yine annem ve abimin şiddetine maruz kaldım bütün vücudum morluklar içinde abim tarafından boğazıma bıçak dayandı dün gidip darp raporu aldım ve kadın sığınma evine gitmek istiyorum ama korkuyorum lütfen bu konu hakkında bilgisi olan bana yardımcı olsun buna çok ihtiyacım var..

Peki size şiddet uygulamalarındaki bahaneleri nedir? Neden yani? Kaç yaşındasınız? Ailenizden bağımsız yaşayabilirsiniz diye umuyorum

Kİme danışsam bana evinde otur en azından namusuna laf gelmiyo oraya gidersen namusun lekelenir falan herkes bunu söylüyor bana ama ben sadece her insanın hakettiği muameleyi görmek istiyorum aşağılanmaktan çok yoruldum artık

Bu danistigin kişiler kim? Ailen sana ne diye şiddet uyguluyor? Durup dururken hobi olarak mı bunu yapıyorlar? Madem o evden gitmeyeceksin o zaman sessiz kal cevap verme o zaman yine mi şiddet uyguluyorlar?

Evet bende bunu yapicam fakat ifade verdiğim polis bile bana orası bozuk bı yerdir gitme falan dedi düşünün üstümdeki baskıyı çok zor bir durum
Nasıl yani devletin mağdurlar için açtığı sığınma kurumu mu bozuk, o zaman vah halimize ...
Bence evinizden iyidir , siz güçlü olun saçma insanlara kapınızı kapatın bir süre idare edip acil iş bulun ve hayatınızı kurun...

Evet bende bunu yapicam fakat ifade verdiğim polis bile bana orası bozuk bı yerdir gitme falan dedi düşünün üstümdeki baskıyı çok zor bir durum

İçeride telefon yasak olduğunu biliyorsun.
Kurallı girilip çıkıldığını biliyorsun.
Ama bozuk yer namusuna laf gelir diye bahane buluyorsun. Çelişkili.

Valla benim kafam karisti.Ne istedigini anlayamadim bi turlu.Madem ayni sehirde kendini yalniz hissetmeyeceğin eşin dostun var o zaman sana şu anda neden yardimci olmuyorlar.Onlar bilmiyorlarmi ne halde oldugunu yada görmüyorlarmi,anlatmiyormusu?Ailenden kurtulmak için kadin siginma evine gitmek istiyorsun ama anladigim kadariyla sen orayi siginmak için değilde özgür olacağini düşündüğün için istiyorsun.Abin boğazına bıçak dayayacak kadar neye öfkelendi haa sebebi yokken böyle bisey yapiyosa o zaman ruh hastasi hatta psikopat.Kafami karistirdin cevapsiz bir sürü soru biraktin bende

Valla benim kafam karisti.Ne istedigini anlayamadim bi turlu.Madem ayni sehirde kendini yalniz hissetmeyeceğin eşin dostun var o zaman sana şu anda neden yardimci olmuyorlar.Onlar bilmiyorlarmi ne halde oldugunu yada görmüyorlarmi,anlatmiyormusu?Ailenden kurtulmak için kadin siginma evine gitmek istiyorsun ama anladigim kadariyla sen orayi siginmak için değilde özgür olacağini düşündüğün için istiyorsun.Abin boğazına bıçak dayayacak kadar neye öfkelendi haa sebebi yokken böyle bisey yapiyosa o zaman ruh hastasi hatta psikopat.Kafami karistirdin cevapsiz bir sürü soru biraktin bende
Hiç tanımadığım insanlardan ne yapmam gerektiği hakkında bilgi almak için bu siteye yazıyorsam gerçekten zor bı durumda olduğum içindir lütfen beni bu şekilde sorgulamayin benim ne yaşadığımı Allah biliyor

Belki inanmazsınız diye bu görseli bırakıyorum çünkü en yakınlarım bile bana inanmamayi tercih etti..

Farklı bir şehirde yapabileceğimi sanmıyorum Zaten yeni bir hayat benim çok zor olucak eğer bu şehirden gidersem tutunabilcegim bı dalım kalmaz.

Bak en yakınlarım bile bana inanmamayı tercih etti diyorsun. Diğer taraftan her tarafım mosmor diyorsun. Bu morlukları gören hangi en yakının sana inanmıyor ve neden? En yakınların sana inanmazken sen sığınma evinde telefonu ve giriş çıkış saatlerini ne yapacaksın?

Hiç tanımadığım insanlardan ne yapmam gerektiği hakkında bilgi almak için bu siteye yazıyorsam gerçekten zor bı durumda olduğum içindir lütfen beni bu şekilde sorgulamayin benim ne yaşadığımı Allah biliyor
Bizde sana yardim etmek istiyoruz ki o yuzden okuyup cevap yazmaya,çözüm bulmaya çalisiyoruz.Kadinlar kulubu diğer sosyal platformlara benzemez. Burda herkes birbirine gerçekten yardimci olmak için yaziyor, yazilanlari okuyor,kadinin kadina destek oldugu bi yer burasi.Senin biraz daha açik anlatman lazim üstü kapalı bu şekilde çelişkili konuşursan,her verilen tavsiyeye, akil almak istedigin konulara bile verilen cevaplara bi kulp takarsan olmaz işte.Ailen neden şiddet uyguluyo CEVAP YOK.Eşin dostun neden sana destek olmuyo CEVAP YOK.Başka şehir neden olmaz ayni şehirde seni öldürürler CEVAP YOK....

Back