Ailemden şiddet görüyorum..

fatmazell2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
10
-3
1
24
Merhabalar ben ailem tarafından şiddet görüyorum hatta işkence terimi daha Doğru olur annem abim tarafından yıllardır görmediğim eziyet kalmadı çalıştım bı kuruşunu bile görmedim onlar yedi hiç bı zaman normal genç kızlar gibi yasayamadim Ben özgürlük peşinde değilim sadece insan muamelesi görmek istiyorum artık dayanamıyorum iki gün önce yine annem ve abimin şiddetine maruz kaldım bütün vücudum morluklar içinde abim tarafından boğazıma bıçak dayandı dün gidip darp raporu aldım ve kadın sığınma evine gitmek istiyorum ama korkuyorum lütfen bu konu hakkında bilgisi olan bana yardımcı olsun buna çok ihtiyacım var..

Polis ya da jandarma hangi bolgedeyseniz birine gidip ben siddet goruyorum, bu da darp raporum, kadin siginma evine gitmek istiyorum diyeceksiniz. Gerisi halledilecek.
Kadın sığınma evleri hakkında en ufak bi bilgim yok kuralları hakkinda bununla ilgili bilgi sahibi olmam şart giriş çıkış saatleri telefon vs

Kadın sığınma evleri hakkında en ufak bi bilgim yok kuralları hakkinda bununla ilgili bilgi sahibi olmam şart giriş çıkış saatleri telefon vs
Telefon yasak diye biliyorum. Geri kalan sartlari anlatirlar. Oturup siddete maruz kalmak mi iyidir telefonsuz kalmak mi diye düşünün. Telefon yasagi sizi caydirmasin.

Belki inanmazsınız diye bu görseli bırakıyorum çünkü en yakınlarım bile bana inanmamayi tercih etti..
Telefon yasak diye biliyorum. Geri kalan sartlari anlatirlar. Oturup siddete maruz kalmak mi iyidir telefonsuz kalmak mi diye düşünün. Telefon yasagi sizi caydirmasin.

Şimdi neredesiniz?Farklı bir şehirde ki kadın sığınma evi sizin için daha iyi olur bence
Farklı bir şehirde yapabileceğimi sanmıyorum Zaten yeni bir hayat benim çok zor olucak eğer bu şehirden gidersem tutunabilcegim bı dalım kalmaz.

Fotoğraf yok bu birincisi.

Ikincisi de bu sehirden gidersem tutunacak dalım kalmaz nasil bir laf?

Siginma evinde size iş bulacaklar,çalışacaksınız. Size siddet gösterenlerin bulundugu sehirde mi çalışacaksınız?
Yine hayatiniz riske giriyor.

Cok mantiksiz düşünüyorsunuz.

Umarım aileniz ile aynı şehirde olduğunuzda peşinize düşmezler Allah yardımcınız olsun herşey çok güzel olsun sizin için

Fotoğraf yüklenmemiş siteyi henüz kullanıyorum pek bilmiyorum ve başka şehir meselesi de bakın zaten bütün hayatıma sil baştan baslicam ve bu beni zaten tedirgin ediyor korkuyorum bilmediğim bir şehirde bir başıma burda en azından arkadaşlarım dostlarım var manevi destek alabicegim

Sizin bileceginiz iş. Aileniz size ulaşır. Bu sefer dayakla kalmaz öldürürler. Bunu mu istiyorsunuz? Biraz caniniza kiymet verin.

Kadın sığınma evine git ve sakın onlara dönme, iş bul çalış ayakların üzerinde dur , aileni de şikayet et...

Kadın siganma evleri öyle korkunç değil
En azından ayakların üzerinde durana kadar senin için çok iyi olur.
Bir daire düşün o dairenin alanına göre 4-5 kadın beraber kalıyorsunuz
İşe gidebiliyorsun.telefon yasak ama bazı durumlarda telefonda veriliyor
Eğer telefon kullanmazsan belirli günler görüşmen için izin var.
Dışarı cikabiliyorsun,çarşıya falan.
Ama adresini kimse bilmez.
Başka şehirde hayat kurmaya gelince aslında senin için kurtuluş olur.
Yeni gittiğin şehirde de arkadaşların,dostların olur.kendi paranj kazanır rahat edersin.
Mutlaka annemden ve abinden şikayetçi ol uzaklaştırma kararı iste.
Kades uygulamasını indir ihtiyacın olduğunda yardım iste.

Kİme danışsam bana evinde otur en azından namusuna laf gelmiyo oraya gidersen namusun lekelenir falan herkes bunu söylüyor bana ama ben sadece her insanın hakettiği muameleyi görmek istiyorum aşağılanmaktan çok yoruldum artık

Namusun lekelenir derken???
Ne alaka ya??
Valla çok cahil insanlar arasında yaşıyorsunuz belli ki hala o şehir terkedemem diyorsunuz. Namus lekelenir derken bile aşağılıyorlar sizi. Arkadaş, dost hepsi yalan. Önemli olan sizin hayatınız değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…