- 25 Aralık 2022
- 264
- -17
- 18
- Konu Sahibi kedilerbenimkankam
Ailemden nefret ediyorum çünkü hayatımı mahvettiler şimdi aa ergen felan diceksiniz ama her şey anlaticam öyle olmadigini sizde anlicaksiniz 17 yasindayim evin en küçük çocuğuyum bir abim denicek pislik bir de ablam var ikisiyle de aram kötü ben çocukluğumdan beri babamın dayaklariyla büyüdüm yedi yaşındayken babam kafamı tarhana çorbasının içine sokmuştu babamın çantasını karıştırdım diye ablam babama söylemişti babam da beni kemerle dovmustu her çığlık atışimda annem oh olsun derdi babam beni dövmeye hep yer arıyor sürekli küfür eder kızar kiyafetime karışır zaten açık giyinen biri değilim ama kısa kollu olsa bile hemen orospu der ben 9 yaşına geldiğimde ise öz abimin istismarına maruz kaldım yıllarca ailem üstünü örttü sonra mahkeme açıldı felan çocukluğum bu olaylarla geçti annemle babam hep kendimi oldurmemi yaşadığım şeylerin sadece benim suçum olduğunu soyluyolardi bu durumlardan çok sıkılmıştım intihara kalkistim bileklerimi kestim dikiş atıldı onbeş yaşına geldiğimde de devam etti bunların hepsi o zaman da hap içip acilde yattım hiç bir şey olmadı çocukluğumdan itibaren sinirimi yemeklerden cikariyorum şu an 100 kilo oldum kendimden utanıyorum aynaya bakamıyorum çok çirkin hissediyorum nereye varicak benim bu halim bilmiyorum aile kaderdir dogdugun ev kaderindir dedikleri doğruymuş ablam hep polisi arar ota boka beni içeri attırmak için her defasında tutanak tutulur ağzına geleni sayar bana hepsi olmemi istiyor bu şekilde de yaşayamıyorum ne yapacağım ben ??