- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
-
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Babamla ne zaman konussam pısman oluyorum. Nısanlıma karsı o kadar ıyı kı. Havalarda ısınıyor zaten ayrı odada takılcam. Kac gundur ıcıp gelıyor. Cocuk gibi. Isın kotusu tum akrabalar atandır o seveceksın diyorBabanız ağır problemli, kendiniz icin yapabileceğiniz en güzel şey aynı ortamda en az bulunacagınız sekilde hareket etmek.
Böyle baba mı olur
Sadece size ve annenize karşı mi böyle yoksa herkese mi?
Şöyle ki ben arabaya nıyetlendım para topluyorum. Ama nısanlım benı pısman eder bosanırsam en azından o para bana destek olur. Nısanlıma karsı melek gıbıMadem evleniyorsunuz. Minimum iletişimle sabredin o zaman. Umarım eşinizden yana şansınız güler.
Nasıl yaniiŞöyle ki ben arabaya nıyetlendım para topluyorum. Ama nısanlım benı pısman eder bosanırsam en azından o para bana destek olur. Nısanlıma karsı melek gıbı
Daha şimdiden boşanırsam diyorsanız o kısımda da baya soru işaretleri var o zaman.Şöyle ki ben arabaya nıyetlendım para topluyorum. Ama nısanlım benı pısman eder bosanırsam en azından o para bana destek olur. Nısanlıma karsı melek gıbı
Yasıyor ama tek yararını gormedım. Tek yaraırı yok bana. Ha var ha yok.bana sıvrı der. Cunku ona agzıma gelenı sayarım sen şöylesın böylesın diye. Ama bayadır onunla tartısmayı da bıraktım benHerkesin bi imtihanı var
Ya anneyle ya babayla
En azından yaşıyor kadar daha kırıcı bi cümle görmedim
Yaşıyor ama yokki
Bu daha zor
Rabbim yardımcın olsun
Evlenin gidin geri de gelmeyin diye yapiyor bence.Babamla ne zaman konussam pısman oluyorum. Nısanlıma karsı o kadar ıyı kı. Havalarda ısınıyor zaten ayrı odada takılcam. Kac gundur ıcıp gelıyor. Cocuk gibi. Isın kotusu tum akrabalar atandır o seveceksın diyor
Nişanlımın yanında kızım kızım der. Gelınıne ogluna nısanlıma melek gıbı davranır. Kendınden cok soguttu sımdı ona ısınamıyorumbirgün babana kizamayacak hatta aciyacak kadar onun cahil oldugunun farkina varmani umuyorum.
baban annene senin kizin vs diyor ya hani.. anneni sevmediginden( veya sevginin ne oldugunu bilmediginden) ve seni annenle bagdastirdigindan sana böyle davraniyor.
aldirma. aldirmamaya calis.
seni kalbinin derinliklerinde seviyordur eminim.. bu cahilligi olmasa farkli olurdu belki.
ama yapacak birsey yok. kendinden sorumlusun. kendi hayatini kur ve hayatina mutluluk kat.
seni üzen insanlari veya durumlari icsellestirme.
bazi erkekler beyinsizdir. hani bunlarin salakliklari ilkokulda dahi basliyor.. en sevdigi kiza gidip sacini ceken ve sürekli onunla ugrasan erkek bebeler var ya hani.. babana o gözle bak.
birde biraz agir ol. yani babanin seni insan icinde ezmesi hic hos degil. cat cat konusur durursan seni ciddiye almaz. en azindan insan icinde seni ezmese ve bukadar cirkin konusmasa yeterlidir diye düsünüyorum.. cunki degisecegini düsünemedim yazdiklarini okuyunca.
nisanlinin yaninda seninle nasil konusuyor?
Nişanlımın yanında kızım kızım der. Gelınıne ogluna nısanlıma melek gıbı davranır. Kendınden cok soguttu sımdı ona ısınamıyorum