- 8 Aralık 2019
- 2.651
- 3.010
- 133
- 32
- Konu Sahibi NewbieMommy
Kızlar merhabalar aslında birazda dert yanmak için yazıyorum buraya şuanda nişanlıyım temmuzda düğünümüz var yakın zamanlarda nikah günü ile ilgili konu açmıştım yani önümüzdeki haftalarda mart ayının başı gibi nikah günü almak için nişanlımın olduğu şehire gideceğim. Ailem bu konularda biraz tuhaf davranıyor yani bana öyle geliyor sizinde görüşlerinizi almak istiyorum. Yani gitmem gerekiyor ama resmen babamın falan suratı düşüyor sanki bana tavır alıyor '' biran önce gidip işini halledip hemen geliyorsun'' diyerek tavır koyuyor bana öyle hissettiriyor. Sizlerde de böyle oldu mu? Eşya seçilmeye gidilecek bi ton tantana yapıyor istiyo ki internetten falan seçeyim. Bunalıyorum inanın. Nişanlımda bu duruma alınıyor hissediyorum ilerde aileme karşı tavır alacak diye korkuyorum ki kendisi kinci biridir. Böyle süreçler yaşayan varsa yorumlarınızı bekliyorum nasıl geçirdiniz bu süreçleri.
Bu arada ailem nişanlımı çok seviyor ve ailecek herkes çok iyi anlaşıyor. Kavga veya sıkıntılı durumlar olmadı yani.
Bu arada ailem nişanlımı çok seviyor ve ailecek herkes çok iyi anlaşıyor. Kavga veya sıkıntılı durumlar olmadı yani.