Ailem yüzünden ders çalışamıyorum

Yukarıda biri daha teklif etmiş istememiş ama nereye isterse oraya yollarim no problem

Ne güzel insanlar var

Neden kabul etmediginizi anlayamadim acikcasi. Ogretmenim gonderdi falan dersiniz, aileniz kitap geldi diye kizacak degil ya? Siz soyleyin adresi ben de gonderirim matematikten iyi bir kaynak.

Bizim üniversitenin gönüllülük kulübünde yığınlarca kitap var. Ayrıca ücretsiz soru çözümleri ve konu anlatımları da yapılıyor üniversiteye hazırlananlar için. Hangi ildesin bilmiyorum ama oradaki üniversitede böyle bir topluluk var mı araştır. Onun dışında yine bulunduğun yerdeki üniversitenin facebook gruplarına katılıp sorabilirsin. Artık ihtiyacı olmayanların boş kitaplarını edinmiş olursun. Senden bir iki yaş büyük tanıdıklarınız varsa onlara da sormayı unutma. Çoğu öğrenci poşet poşet kitap alıyor ama çoğu boş kalıyor. Boş olmasa bile konu anlatımlı kitaplar her türlü işine yara.

Imkanlar devrinde yasiyoruz,internette o kadar cok kaynak mevcutki,kitaplar bile dosya seklinde indirilebiliyor.bende ingilizce kitabimi almadan once dosya seklinde bilgisayarimdan indirdim ,print makinam olsa idi almama gerek bile kalmadan print yapardim.Sorununa gelicek.olursak youtube da dunya kadar der videolari var,gecen gun bir matematik konusu acip izledim kucuk capli bir sok gecirdim."deli gibi korktugum konu bu kadar basitmiydi yani dedim"anlamadigim noktayi basa sardim tekrar ettim,keske bu kadar genis kapsamli imkanlar on bes sene oncesinde olsaydi ben suan doktor olmustum,imkanin kisitli gibi dusunsende bizim zamanimiza gore hayli hayli sanslisin...Bu arada durumunu okul yonetimine bildir,hatta arkadaslarina soyle mutlaka sana yardimci olan bir insan bulacaksindir....

Her branştan konu anlatımlı ya da soru bankası şeklinde kitap temin edebilirim. Adres göndermen yeterli,yks grupları ile çalışıyorum elimizde fazla fazla kaynak var.

12.sınıfım en büyük hatam 11.sınıfta ygs yani şuan tytye çalışmak oldu. 11.sınıfın derslerine çalışmayıp tytye çalışmak büyük hata olur. Bence sende 11.sınıfı çok iyi öğrenmeye bak. Tabi matematik için çalışmalara şimdiden başla. Ama coğrafya ve tarih ezberdir. Onları istesen 2,3 aydada bitirirsin. Sana tavsiyem 11i çok iyi öğren n ki seneye bidaha 11 ile uğraşma. Matematik ve geometride ilerlemeye bak ve paragraf çöz. Yani senin şimdi sağlam bir matematik kitabından başka bileye ihtiyacın yok tarih ve coğrafya için acele etme. Yinede her türlü sorun için yazabilirsin bana. Gelelim konuya. Gerçekten çok zor durum. Ama hayat senin hayatın. Gerekirse kendin biriktir yinede o kitapları al. Elbette bu yolda zorluklar çıkacak. Seni dr allah ailenle sınıyor beni sınadığı gibi. Ama sem asla oes etme dediğim gibi kendin bilee alabilirsin. Sen yeterki iste güzelim. Herşey gönlünce olsun.

Ogretmenlerine soyle ailen madem almiyor mutlaka onlarin elinde fazla kitap vardir guzelce anlatirsan eminimki yardimci olurlar...

Helal !!!

Sen yeterki gayretini kaybetme ben de matematik ögretmeniyim kitap ulaştırabileceğim herhangi bir adres ver kitaba boğarım seni:) Ailene kızma şartları zordur belki konuları unutursun diye endeşeleri vardır boşver takılma hiç tek derdin derslerin olsun

Her branştan konu anlatımlı ya da soru bankası şeklinde kitap temin edebilirim. Adres göndermen yeterli,yks grupları ile çalışıyorum elimizde fazla fazla kaynak var.
Mrb bana mesaj atabilirmisiniz kitaplara ihtiyacım var özelden yazamdım size profile sınırlama getirmişşiz

Konu eskiymiş yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…