- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
-
- Konu Sahibi AdventureTime
Ne kadar tatlisinizMerhaba... turk dili ve edebiyatı öğretmeniyim. Yarın senin için okulda kitap arayacağım. Bulurum ben sana kitap.istersen ozelden yaz ewe gelmesini istemiyorsan okuluna yollarim ya da bir arkadasinin adresine.ayy sen yeter ki çalış
Yukarıda biri daha teklif etmiş istememiş ama nereye isterse oraya yollarim no problemNe kadar tatlisiniz
Koni sahibinin gidebilecegi bi kargo subesine de gonderebilirsiniz bence
Aslında oğretmenlerine söylese onlar bile kitap temin ederler. Hiç olmadi arkadaşlarindan bir haftaligina diye ya da bir kaç günlugune diye alip üstüne çözmeden geri verebilir.böylece bir çok kaynaktan soru çozmüş olur hem.Bence okulda öğretmenlerinle paylaş bu durumu sonra onlar da aileni öyle görüşmek ister gibi okula davet etsinler bu sınavın önemini vs bahsetsinler aileni biraz teşfik etsinler olmaz mı
Lise nin son senesini teyzemde geçirmiştim ve ondan para istemeye utanırdım facebook ta ygs lys gruplarına girmiştim youtube dan internet sitelerinden ders takip ediyordum kitapların pdf lerini indiriyordum sınava hep bu şekilde çalıştım testi de kırtasiyede 1 tl ye satılan çeşitli dershanelerin deneme testleri olurdu yine internetten pdf test indiririm çözerdim ben bunu sene 2011-2012 de yaptıysam şimdi sen daha rahat yapabilirsin artık ne ararsan var yaniİyi akşamlar öncelikle.
Üniversiteye hazırlanıyorum 11.Sınıfım Ygs yani şimdiki Tyt konularına daha başlamadım çok geç kalmadan başlamak istiyorum.
Eşit ağırlıktan hazırlanıyorum Ygs Türkçe kitabım var onu çözüyorum.Matematik de var ama hiç beğenmedim onu çözmüyorum.Babama Coğrafya ve Tarih kitabı istediğimi söyledim "Gerek yok şimdi onları seneye al." dedi.Matematiği söylemedim bile "Ne gerek var evde kitabın var ya boşuna mı aldırdın?" demesin diye.
Yani ders çalışmayı gerçekten istiyorum.Ama kitabım yok.Babam 12.Sınıfta çalışmam gerektiğini söylüyor yoksa konuları unuturmuşum.
Açıklıyorum,izah ediyorum "Üniversite sınavına hazırlanmaya 12.Sınıfta başlanmaz.4 yılın konusu 1 yılda yetişmez.Konuları bitirdikten sonra artık sürekli soru ve deneme çözülür böylece konu tekrar edilmiş olur akılda kalır." diyorum anlamıyor ne yapmam gerek bilmiyorum.Kitap almıyor bana kaynağım olmayınca da ders çalışamıyorum soru çözemiyorum. Kendime kesin 2.seneye bırakmış gözüyle bakıyorum artık.İlk hedefim Boğaziçi İşletme.Büyük oynuyorum yani.Ama daha kitap bile alamıyorum.Anneme soruyorum "Babana söyle." diyip kestirip atıyor.
Kendi harçlıklarım da yemeğime ihtiyaçlarıma vs. anca yetiyor.Yani biriktirip almam çok zor.
Ne yapmam lazım öneride bulunun lütfenYalvar yakar kitap aldıran hatta aldıramayan tek insan benimdir herhalde.
Merhaba konu sahibi değilim ama dayanamadım yazacağım. Ya siz ne güzel bir insansınız. Gerçekten sizin gibi insanları gördükçe yaşama isteğim artıyor. Kalbiniz kadar güzel bir yaşamınız olsun e mi.Merhaba... turk dili ve edebiyatı öğretmeniyim. Yarın senin için okulda kitap arayacağım. Bulurum ben sana kitap.istersen ozelden yaz ewe gelmesini istemiyorsan okuluna yollarim ya da bir arkadasinin adresine.ayy sen yeter ki çalış
Kredi kartıyla internetten alİyi akşamlar öncelikle.
Üniversiteye hazırlanıyorum 11.Sınıfım Ygs yani şimdiki Tyt konularına daha başlamadım çok geç kalmadan başlamak istiyorum.
Eşit ağırlıktan hazırlanıyorum Ygs Türkçe kitabım var onu çözüyorum.Matematik de var ama hiç beğenmedim onu çözmüyorum.Babama Coğrafya ve Tarih kitabı istediğimi söyledim "Gerek yok şimdi onları seneye al." dedi.Matematiği söylemedim bile "Ne gerek var evde kitabın var ya boşuna mı aldırdın?" demesin diye.
Yani ders çalışmayı gerçekten istiyorum.Ama kitabım yok.Babam 12.Sınıfta çalışmam gerektiğini söylüyor yoksa konuları unuturmuşum.
Açıklıyorum,izah ediyorum "Üniversite sınavına hazırlanmaya 12.Sınıfta başlanmaz.4 yılın konusu 1 yılda yetişmez.Konuları bitirdikten sonra artık sürekli soru ve deneme çözülür böylece konu tekrar edilmiş olur akılda kalır." diyorum anlamıyor ne yapmam gerek bilmiyorum.Kitap almıyor bana kaynağım olmayınca da ders çalışamıyorum soru çözemiyorum. Kendime kesin 2.seneye bırakmış gözüyle bakıyorum artık.İlk hedefim Boğaziçi İşletme.Büyük oynuyorum yani.Ama daha kitap bile alamıyorum.Anneme soruyorum "Babana söyle." diyip kestirip atıyor.
Kendi harçlıklarım da yemeğime ihtiyaçlarıma vs. anca yetiyor.Yani biriktirip almam çok zor.
Ne yapmam lazım öneride bulunun lütfenYalvar yakar kitap aldıran hatta aldıramayan tek insan benimdir herhalde.