17 Yasındaki Bir Genc Kızın En Onemli Sorunu

muklakukla 'yı görmezden gelmek lazım, her başlığa aynısını yapıp bir şekilde dikkat çekiyor.
kimse oralı olmasa, o da uğraşmaz, böylece başlıklar çöplük olmaz diye umuyorum.

konu sahibine gelince, isteyince yapamayacağın hiç bir şey yok.
bence sadece gaza gelmen lazım, sonra seni kimse tutamaz :)

ilginc niye dikkat cekmeye calısıyor ki

guzel orumlarınız icin tesekkur ederim okulda hocalar falan netlerinizi en fazla 10 15 yukseltebilirsiniz diyorlar ben de iyice panik oluyorum zaten seneye kalmamam lazım dersaneler de kapatılacak diyorlar

Şaka mısın sen ya?

Bence de katılıyorum Lovefairy. Bugün kim bilir kaç topikte gördüm bunu ben. Hepsinde de milletin dediğine karşı çıkıyor, üstelik söylediklerine kendisinin de inanmadığına eminim! Allah allah ya, kk ya eğlenmek için gelmiş en olmayacak konularda en olmayacak şeyleri söyleyip ortalık karıştırıyor! :KK4::KK4:

sanırım cevap vermeye tenezzul bile etmemem lazımdı ona

sanırım cevap vermeye tenezzul bile etmemem lazımdı ona

Yaa bırak Allah aşkına ya! İlgi çekmeye çalışıyor besbelli. Bir topik olur, iki topik olur yazarsın fikrini. Ama her topikte de olmaz be kardeşim! Bir insan nasıl her topikte milletin hem fikir olduğu düşüncelere karşı çıkar ki!

Son düzenleme:
Yaa bırak Allah aşkına ya! İlgi çekmeye çalışıyor besbelli. Bir topik olur, iki topik olur yazarsın fikrini. Ama her topikte de olmaz be kardeşim! Bir kişi nasıl her topikte milletin hem fikir olduğu düşüncelere karşı çıkar ki!

Benim yazdığım topiklerin ortak noktaları var. Her topikte beni göremezsin. Ayrıca zengin koca iyidir bir düşün derim.

Şaka mısın sen ya?

Bence de katılıyorum Lovefairy. Bugün kim bilir kaç topikte gördüm bunu ben. Hepsinde de milletin dediğine karşı çıkıyor, üstelik söylediklerine kendisinin de inanmadığına eminim! Allah allah ya, kk ya eğlenmek için gelmiş en olmayacak konularda en olmayacak şeyleri söyleyip ortalık karıştırıyor! :KK4::KK4:

Konuşmakla olmaz arkadaşım, kötü içerik bildirin.. :KK14:

Bende bu sene ygs-lys ye hazırlanıyorum..Lise sondayım. Ben konu calısmayı bitirdim teste geçtim , hep testle destekliyorum. Dershaneye gidiyor musun, eğer gidiyorsan konu eksiğin kalmaz diye düşünüyorum. Konu eksiğin varsa 1-2 tekrar et mutlaka tamamla sonra olabildiğince cok soru cözmelisin,bütün soru köklerini tanıyabilmek için. Çalışamıyorum yapamıyorum edemiyorum deme gibi bir lüksümüz yok malesef..Yapıcaz eninde sonunda. Sen sadece kendini motive et yapabilecek kapasiten olduğunu hatırlat hep kendine,bir süre sonra çalışmalarının karşılığını aldığında, denemelerinde netlerin yükseldiğinde artık kendiliğinden çalışmaya başlarsın ama takdir edersin ki çok uzun bir zaman yok önümüzde bence hemen şuanda çalışmaya başla çünkü ben öyle yapıcam şimdi:)

Son düzenleme:
Benim yazdığım topiklerin ortak noktaları var. Her topikte beni göremezsin. Ayrıca zengin koca iyidir bir düşün derim.

Bugün girdiğim her topikte seni gördüm ben, ortalık karıştırırken! Anlaşılan kendin evde kalmışsın zengin koca arıyorsun, hani bir tek öyle kurtulabilirmişsin gibi. Yaw kız adam gibi topik açmış, sorununu anlatıyor, sen kalkmış zengin koca bul hayatın kurtulur diyorsun. Ee iyi o zaman bizler de çalışmayalım, okumayalım, boşa zaman harcamayalım bunlarla; nasıl olsa çok zengin koca var buluruz bir tane evleniriz, oh ne rahat hayatımız kurtulur valla!

Bugün girdiğim her topikte seni gördüm ben, ortalık karıştırırken! Anlaşılan kendin evde kalmışsın zengin koca arıyorsun, hani bir tek öyle kurtulabilirmişsin gibi. Yaw kız adam gibi topik açmış, sorununu anlatıyor, sen kalkmış zengin koca bul hayatın kurtulur diyorsun. Ee iyi o zaman bizler de çalışmayalım, okumayalım, boşa zaman harcamayalım bunlarla; nasıl olsa çok zengin koca var buluruz bir tane evleniriz, oh ne rahat hayatımız kurtulur valla!

ne güzel söyledin.. imanımız gevriyor(şahsen benimki gevriyor) kendi paramızı kazanalım diye aaaaaaaa

Ne yani şimdi zenginle evli olanların hayatı mı kurtuldu? Sen arkadaşlara ne demek istiyorsun? Benim kendi gelirim bana yetip artıyor, beni değil kendini düşün.

Ne yani şimdi zenginle evli olanların hayatı mı kurtuldu? Sen arkadaşlara ne demek istiyorsun? Benim kendi gelirim bana yetip artıyor, beni değil kendini düşün.

Bu topikte yazdığın ilk cümlede sen söyledin zaten aynısını. Zengin koca bul hayata tutun dedin. demedin mi!!

Son düzenleme:
Hayata tutunmak ayrı, hayatının kurtulması ayrı. Ben senin yazında art niyet ararım, burada kocası zengin arkadaşlar var bence onlar alınırlar...

Ne fark var arada? Baktın herkes sana cephe almış, kendini kurtarmak için kendin gibi aptal oyunlara başvuruyorsun. Üzülüyorum senin haline, hani söylediklerin fikirlerin mantıklı olsa, insanlar sana karşı bu kadar cephe almasa üzülmicem..

Tatlım arkadaşın dediği gibi televizyonu falan bırakmalısın. Bu gibi cihazlar senin beynini yorduğu için geç hatırlamana sebep oluyor. günde 1 saat tv izledikten sonra eski potansiyeline dönmek için tam 1 hafta aralıksız matematik çözmek gerekiyormuş. O yüzden bu gibi şeylerden uzak durmalıyız :KK51:

Ne fark var arada? Baktın herkes sana cephe almış, kendini kurtarmak için kendin gibi aptal oyunlara başvuruyorsun. Üzülüyorum senin haline, hani söylediklerin fikirlerin mantıklı olsa, insanlar sana karşı bu kadar cephe almasa üzülmicem..

Boş ver canım dikkat çekmeye çalışıyor ki zaten başardı.
Kib'lemek en iyi cevap olacaktır.:KK14:

pharmaton tablet var vitamin performansini arttirabilir. ben sinav doneminde bikac ay kullanmistim oneririm tabi sen bilirsin..

Aradaki farkı git 2 satır kitap oku öğren. Ayrıca bana değil sen kendi derdine yan. Ben söylediklerimin hala arkasındayım hayata tutunmak için zengin koca bulabilir ama bu onun hayatını kurtarmaz. Sen burada eşi zengin arkadaşları resmen küçümsüyorsun.

Aradaki farkı git 2 satır kitap oku öğren. Ayrıca bana değil sen kendi derdine yan. Ben söylediklerimin hala arkasındayım hayata tutunmak için zengin koca bulabilir ama bu onun hayatını kurtarmaz. Sen burada eşi zengin arkadaşları resmen küçümsüyorsun.

Hala kendini saçma sapan şeylerle savunuyorsun. Daha fazla uğraşma bence. Ayrıca senden daha fazla kitap okuduğuma eminim arkadaşım sen de emin olabilirsin.

canım benim bslenmene dikkat et önemli bir faktör veya bir arkadaşın dediği gibi zihni çalıştıran unutkanlığı gideren azaltan vitamin hapları kullanbilirsin
ayrıca arkadaşlarına bakma :KK36: belki onlar yüzeysel çalışıyordur ne bileceksinki önemli olan sindire sindire çalışmak
ve tabiki sık tekrar etmek
ayrıca düşün kendin için çalışacaksın kendin için okuyacaksın herşey sende başlıyor sende bitiyor bunu unutma
iyi bir sınav sonucu iyi bir meslek demek iyi bir meslek iyi bir gelecek dmek
umarım başarılı olursun canım

canım biliyorum şu an çok streslisin
inanmayacaksın belki ama bende bu stresli zamaımda konu açmıştım kkda..
nasıl geçecek bu aylar diye... üzerinden tam üç yıl geçmiş inanamıyorum
üniversiteyi kazandım, mezuniyet yaklaşıyo bile
o zaman yazmışlardı bana nasıl geçtiğini anlamayacaksın diye ama hikaye gibi gelirdi :KK31:
sen de anlayamacaksın...
derslerinin haricinde kafana taktığın birşey var mı canım?
ya da sınavı kazanamama korkusu çok mu ağır şu anda?
eğer bu ikisinin cevabı hayır ise, çalışma temponu artırman gerekli diye düşünüyorum
belki çalıştığın konu tam oturmadı sende, o yüzden bu kadar zaman harcatıyor...
kolay gelsin canım,, herşey gönlünce olsun inşallah :KK34:

X