- 6 Kasım 2014
- 427
- 601
- Konu Sahibi AdventureTime
Kredi kartıyla internetten al
Hangi kartla alsın cocuk ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kredi kartıyla internetten al
Yukarıda biri daha teklif etmiş istememiş ama nereye isterse oraya yollarim no problem
Ne güzel insanlar varSen en yakın PTT şubenin adresini ver biz buradan sana cümbür cemaat kitap yollayalım :) Boğaziçi İşletmeye girince sen de ihtiyacı olan başkalarına yollarsın..
İhtiyaç sahibi biri olmadığını hepimiz biliyoruz zaten. Ailen afedersin ama hafiften cins oldukları için almıyor o kitapları sana. Onlara inat olsun diye yollamak istiyoruz aslında
Babasının kartıyla tabi kiHangi kartla alsın cocuk ?
Babasının kartıyla tabi ki
Bizim üniversitenin gönüllülük kulübünde yığınlarca kitap var. Ayrıca ücretsiz soru çözümleri ve konu anlatımları da yapılıyor üniversiteye hazırlananlar için. Hangi ildesin bilmiyorum ama oradaki üniversitede böyle bir topluluk var mı araştır. Onun dışında yine bulunduğun yerdeki üniversitenin facebook gruplarına katılıp sorabilirsin. Artık ihtiyacı olmayanların boş kitaplarını edinmiş olursun. Senden bir iki yaş büyük tanıdıklarınız varsa onlara da sormayı unutma. Çoğu öğrenci poşet poşet kitap alıyor ama çoğu boş kalıyor. Boş olmasa bile konu anlatımlı kitaplar her türlü işine yara.İyi akşamlar öncelikle.
Üniversiteye hazırlanıyorum 11.Sınıfım Ygs yani şimdiki Tyt konularına daha başlamadım çok geç kalmadan başlamak istiyorum.
Eşit ağırlıktan hazırlanıyorum Ygs Türkçe kitabım var onu çözüyorum.Matematik de var ama hiç beğenmedim onu çözmüyorum.Babama Coğrafya ve Tarih kitabı istediğimi söyledim "Gerek yok şimdi onları seneye al." dedi.Matematiği söylemedim bile "Ne gerek var evde kitabın var ya boşuna mı aldırdın?" demesin diye.
Yani ders çalışmayı gerçekten istiyorum.Ama kitabım yok.Babam 12.Sınıfta çalışmam gerektiğini söylüyor yoksa konuları unuturmuşum.
Açıklıyorum,izah ediyorum "Üniversite sınavına hazırlanmaya 12.Sınıfta başlanmaz.4 yılın konusu 1 yılda yetişmez.Konuları bitirdikten sonra artık sürekli soru ve deneme çözülür böylece konu tekrar edilmiş olur akılda kalır." diyorum anlamıyor ne yapmam gerek bilmiyorum.Kitap almıyor bana kaynağım olmayınca da ders çalışamıyorum soru çözemiyorum. Kendime kesin 2.seneye bırakmış gözüyle bakıyorum artık.İlk hedefim Boğaziçi İşletme.Büyük oynuyorum yani.Ama daha kitap bile alamıyorum.Anneme soruyorum "Babana söyle." diyip kestirip atıyor.
Kendi harçlıklarım da yemeğime ihtiyaçlarıma vs. anca yetiyor.Yani biriktirip almam çok zor.
Ne yapmam lazım öneride bulunun lütfen Yalvar yakar kitap aldıran hatta aldıramayan tek insan benimdir herhalde.
Demesin zaten maksat giciklik etmekBabasıda aferin benim kızıma der
İyi akşamlar öncelikle.
Üniversiteye hazırlanıyorum 11.Sınıfım Ygs yani şimdiki Tyt konularına daha başlamadım çok geç kalmadan başlamak istiyorum.
Eşit ağırlıktan hazırlanıyorum Ygs Türkçe kitabım var onu çözüyorum.Matematik de var ama hiç beğenmedim onu çözmüyorum.Babama Coğrafya ve Tarih kitabı istediğimi söyledim "Gerek yok şimdi onları seneye al." dedi.Matematiği söylemedim bile "Ne gerek var evde kitabın var ya boşuna mı aldırdın?" demesin diye.
Yani ders çalışmayı gerçekten istiyorum.Ama kitabım yok.Babam 12.Sınıfta çalışmam gerektiğini söylüyor yoksa konuları unuturmuşum.
Açıklıyorum,izah ediyorum "Üniversite sınavına hazırlanmaya 12.Sınıfta başlanmaz.4 yılın konusu 1 yılda yetişmez.Konuları bitirdikten sonra artık sürekli soru ve deneme çözülür böylece konu tekrar edilmiş olur akılda kalır." diyorum anlamıyor ne yapmam gerek bilmiyorum.Kitap almıyor bana kaynağım olmayınca da ders çalışamıyorum soru çözemiyorum. Kendime kesin 2.seneye bırakmış gözüyle bakıyorum artık.İlk hedefim Boğaziçi İşletme.Büyük oynuyorum yani.Ama daha kitap bile alamıyorum.Anneme soruyorum "Babana söyle." diyip kestirip atıyor.
Kendi harçlıklarım da yemeğime ihtiyaçlarıma vs. anca yetiyor.Yani biriktirip almam çok zor.
Ne yapmam lazım öneride bulunun lütfen Yalvar yakar kitap aldıran hatta aldıramayan tek insan benimdir herhalde.
Helal !!!Lise nin son senesini teyzemde geçirmiştim ve ondan para istemeye utanırdım facebook ta ygs lys gruplarına girmiştim youtube dan internet sitelerinden ders takip ediyordum kitapların pdf lerini indiriyordum sınava hep bu şekilde çalıştım testi de kırtasiyede 1 tl ye satılan çeşitli dershanelerin deneme testleri olurdu yine internetten pdf test indiririm çözerdim ben bunu sene 2011-2012 de yaptıysam şimdi sen daha rahat yapabilirsin artık ne ararsan var yani
Mrb bana mesaj atabilirmisiniz kitaplara ihtiyacım var özelden yazamdım size profile sınırlama getirmişşizHer branştan konu anlatımlı ya da soru bankası şeklinde kitap temin edebilirim. Adres göndermen yeterli,yks grupları ile çalışıyorum elimizde fazla fazla kaynak var.
Konu eskiymiş yavİyi akşamlar öncelikle.