- 8 Temmuz 2019
- 11
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi Psikolojik hasta
-
Evet hiç ayrılmadık ben normalde eskişehirde yaşıyorum o afyonda bizde afyonun bir ilcesinde yasayacagız bizde normalde afyonluyuz bende zaten akrabalarımın yanına gittgmde tanısmıstm onunla13 yaşında sevgili olup hiç ayrılmadınız mı?
Ne kadar uzakta yaşayacağınız yer?
Ah bu aileler keske bizlere bunlara hissettirmeseler. Seninkiler gbi mi bilmiyorum ama benim ailem de bana bagımlı yasamak istiyor. Nişanlıyım ve kesinlikle aileme yakın ev tutmayacagım. Evet bize ihtiyacı olduklarında tam destek olıruz zaten ama özgürlesmek gerek, birey olmanın gereği bu. İçini ferah tut ve istediğin gbi hareket et. Eğer bunun dısında bir sebep yoksa alısmak zorundalar, sonucta senin de bir ailen olabilir. Bunu düşünüp, destekliyorlardır. Ayrılık bir sürec alısacaklarını düşünüyorum ben. Alısmak zorundalar yani.Merhabalar ben uzun süredir bu siteyi takip ediyorum yazmakta cok tereddüt ettm ama birilerinin yorumuna ihtiyacım var ben 23 yasındayım 10 yıllık bir iliskim var sevgilimi cok seviyorum aynı zamanda da ailemin tek cocuguyum ailem yas olarak ileri babam 67 annem 64 yasında gecmiste ananemin hastalıgında babamın hastalıgı hep tasın altında ben kaldm anneme destek cıkıcam derken asıl yüklenen ben oldm hep tek basıma savastm sevgilimlede iliskimiz yılları devirince evlilik kararı aldk kavga gürültü ailemi ikna ettm ama bu seferde beni bi tuhaflık sardı ailemin yasadıgı sehirden baska bi sehire gitmek zorundayım sevgilimin isi geregi orada yasamamız gerekiyor bizimkiler hep benm destegime alıstılar benden sonra ne yapacaklar bilmiyorum bir yanım git yuvanı kur hakkın hep sen onlara destek oldun diyor bir yanım sensiz ne yapacaklar diyor bana bir öneri verin yanımda götüreyim diyorum beni tanıyan herkes git aileni kur orada hayatını yasa sizinkiler kendi ayakları üstünde durmak zorunda diyor ama ben cok sıkıstım yardım edin
Keske dedigini yapsalar ben en basından beri hep evde olan onların sözünden cıkmayan biriydm ne arkadaslarmla gezmeme izin vard nede nir yere gitmeme haftasonum ananemin evinde gecerdi yazın ananemdeydm dısarı sadece annemle cıkardm lise yaslarıma geldigmde nadiren arkadaslarla cıkabiliyordum ben o zamanlar hep boyun egdim 23 yaşındayım bir gün arkadasımda ya da akrabamda kalmıslıgm yoktur simdi zor bela evlenmemi kabullendirdim ama onda da aglıyolar koca meraklısı diolar sen olmayınca napıcaz diyolar ben kendmi cok kötü hissediyorum mutlulugumu bile yasayamıyorum ben 10 yıldır bugünün hayalini kurdum ama bu olanlar gölge düsürüoAh bu aileler keske bizlere bunlara hissettirmeseler. Seninkiler gbi mi bilmiyorum ama benim ailem de bana bagımlı yasamak istiyor. Nişanlıyım ve kesinlikle aileme yakın ev tutmayacagım. Evet bize ihtiyacı olduklarında tam destek olıruz zaten ama özgürlesmek gerek, birey olmanın gereği bu. İçini ferah tut ve istediğin gbi hareket et. Eğer bunun dısında bir sebep yoksa alısmak zorundalar, sonucta senin de bir ailen olabilir. Bunu düşünüp, destekliyorlardır. Ayrılık bir sürec alısacaklarını düşünüyorum ben. Alısmak zorundalar yani.
İşte sizin aileniz kadar olmasa da benim ailemde böle davranmaya megilli. (vicdan yaptırma konusunda) ben hep reddettim, tavırlarının yanlıs oldugunu anlattım. Bircok seyi de astık sizin onların sözünden cıkmamanız onları bu hale getirmiş aslında. Verdikçe istemişler. Siz kararınızdan eminseniz, yani bir cıkıs yolu olarak görmüyorsanız sıkıntı yok. İnsallah cok mutlu olursunuz.Keske dedigini yapsalar ben en basından beri hep evde olan onların sözünden cıkmayan biriydm ne arkadaslarmla gezmeme izin vard nede nir yere gitmeme haftasonum ananemin evinde gecerdi yazın ananemdeydm dısarı sadece annemle cıkardm lise yaslarıma geldigmde nadiren arkadaslarla cıkabiliyordum ben o zamanlar hep boyun egdim 23 yaşındayım bir gün arkadasımda ya da akrabamda kalmıslıgm yoktur simdi zor bela evlenmemi kabullendirdim ama onda da aglıyolar koca meraklısı diolar sen olmayınca napıcaz diyolar ben kendmi cok kötü hissediyorum mutlulugumu bile yasayamıyorum ben 10 yıldır bugünün hayalini kurdum ama bu olanlar gölge düsürüo
O benim tek yolum ben ilk onu sevdim yıllarım bugünün hayaliyle gecti ben zor anımda da ona sıgındm destek buldm iyi günümde de birlkte güldm cıkıs yolum kacıs alanım sıgındıgm limanım onunla mutlu olmak istiyorum sabah onunla kalkmak gece onunla uyumak istiyorum ama vicdanım beni mahvediyor dediginzde cok haklısınz ben verdkce onlar istedi yetmedi hic yetmedi yaptıgmda hic görülmedi yapmaya mecburmusum gibi davranıldı aileme hem cok kırgınm hemde kıyamıorm ben mi cok abartıorm bunları konusabilcegm kimsem yok burda destek arıyorumİşte sizin aileniz kadar olmasa da benim ailemde böle davranmaya megilli. (vicdan yaptırma konusunda) ben hep reddettim, tavırlarının yanlıs oldugunu anlattım. Bircok seyi de astık sizin onların sözünden cıkmamanız onları bu hale getirmiş aslında. Verdikçe istemişler. Siz kararınızdan eminseniz, yani bir cıkıs yolu olarak görmüyorsanız sıkıntı yok. İnsallah cok mutlu olursunuz.
Evet abartıyorsunuz şöle ki onlar bu durumu kullanıyorlar (aileniz yani) nasıl hissettirdiklerini cok iyi biliyorum ona dayanarak bunu söylüyorum. En gec 6 aya duruma alısacaklar, onlar da farkındalar bir ömür beraber yasayamayacagınızın. Erkek arkadasınızı istememe sebepleri ne? Bu durum mu Baska birsey var mı? Bir erkeği kacıs yolu olarak görüp evlenmeyin. (sevseniz bile) Sonucta o insanla aynı evin içine girince kötü seyler de yasayabilirsiniz. Bunları da düşünmek lazım. Tamamen herseyden eminim diyorsanız geri adım atmayın aileniz alısacaktır.O benim tek yolum ben ilk onu sevdim yıllarım bugünün hayaliyle gecti ben zor anımda da ona sıgındm destek buldm iyi günümde de birlkte güldm cıkıs yolum kacıs alanım sıgındıgm limanım onunla mutlu olmak istiyorum sabah onunla kalkmak gece onunla uyumak istiyorum ama vicdanım beni mahvediyor dediginzde cok haklısınz ben verdkce onlar istedi yetmedi hic yetmedi yaptıgmda hic görülmedi yapmaya mecburmusum gibi davranıldı aileme hem cok kırgınm hemde kıyamıorm ben mi cok abartıorm bunları konusabilcegm kimsem yok burda destek arıyorum
Annem su an sevdi erkek arkadasımı gayet iyiler babamda iyi davranıo ama banada laf sokuo arada dediignz gb vicdan yaptırıolar ben evdem gitmiym istiolar hep onlara bakayım istiolar bazen calısmam bile onlara batıo evden uzak olduğum icin inşallah dedignz gibi alısırlarEvet abartıyorsunuz şöle ki onlar bu durumu kullanıyorlar (aileniz yani) nasıl hissettirdiklerini cok iyi biliyorum ona dayanarak bunu söylüyorum. En gec 6 aya duruma alısacaklar, onlar da farkındalar bir ömür beraber yasayamayacagınızın. Erkek arkadasınızı istememe sebepleri ne? Bu durum mu Baska birsey var mı? Bir erkeği kacıs yolu olarak görüp evlenmeyin. (sevseniz bile) Sonucta o insanla aynı evin içine girince kötü seyler de yasayabilirsiniz. Bunları da düşünmek lazım. Tamamen herseyden eminim diyorsanız geri adım atmayın aileniz alısacaktır.
Tabiki alısacaklar, merak etmeyin =) benimkiler de aynı seyleri söylüyorlar üc asagı bes yukarı Ki benim yasım sizden daha fazla. Herkes istediği hayatı yasamalı bana kalırsa, mutlu oldugunu yani.Annem su an sevdi erkek arkadasımı gayet iyiler babamda iyi davranıo ama banada laf sokuo arada dediignz gb vicdan yaptırıolar ben evdem gitmiym istiolar hep onlara bakayım istiolar bazen calısmam bile onlara batıo evden uzak olduğum icin inşallah dedignz gibi alısırlar
Desteğiniz için çok tesekkür ederm inşallah sizde cok mutlu olursunuz kalbiniz gibi hayatınızda güzel olur umarm :)Tabiki alısacaklar, merak etmeyin =) benimkiler de aynı seyleri söylüyorlar üc asagı bes yukarı Ki benim yasım sizden daha fazla. Herkes istediği hayatı yasamalı bana kalırsa, mutlu oldugunu yani.
Ahh cok tşk ederim, içiniz ferah olsun. Biraz anım keyfini cıkarın.Desteğiniz için çok tesekkür ederm inşallah sizde cok mutlu olursunuz kalbiniz gibi hayatınızda güzel olur umarm :)
Hem desteğiniz hemde güzel temennileriniz icin cok tesekkür edermAradaki mesafe çok uzak değilmiş ayda 2 kez dahi gidebilirsiniz ailenizin yanına. Bence evlenin hayatınızı kurun çok uzun yıllar bu anı beklemenin nasıl olduğunu bilirim. Sonuçta sonsuza kadar ailemiz yanımızda olmayacak. O zaman da siz yalnız kalacaksınız. Düğün ve ev kurmanın heyecanını yaşayın o anlar bir daha geri gelmiyor. Mutluluklar dilerim şimdiden
27 yasında bende 24 yasındayımSevgiliniz kaç yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?