- 8 Temmuz 2019
- 11
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi Psikolojik hasta
Merhabalar ben uzun süredir bu siteyi takip ediyorum yazmakta cok tereddüt ettm ama birilerinin yorumuna ihtiyacım var ben 23 yasındayım 10 yıllık bir iliskim var sevgilimi cok seviyorum aynı zamanda da ailemin tek cocuguyum ailem yas olarak ileri babam 67 annem 64 yasında gecmiste ananemin hastalıgında babamın hastalıgı hep tasın altında ben kaldm anneme destek cıkıcam derken asıl yüklenen ben oldm hep tek basıma savastm sevgilimlede iliskimiz yılları devirince evlilik kararı aldk kavga gürültü ailemi ikna ettm ama bu seferde beni bi tuhaflık sardı ailemin yasadıgı sehirden baska bi sehire gitmek zorundayım sevgilimin isi geregi orada yasamamız gerekiyor bizimkiler hep benm destegime alıstılar benden sonra ne yapacaklar bilmiyorum bir yanım git yuvanı kur hakkın hep sen onlara destek oldun diyor bir yanım sensiz ne yapacaklar diyor bana bir öneri verin yanımda götüreyim diyorum beni tanıyan herkes git aileni kur orada hayatını yasa sizinkiler kendi ayakları üstünde durmak zorunda diyor ama ben cok sıkıstım yardım edin