Yok 4 kardeşiz ben en küçüğüm. Aramızda biriyle 16 diğeriyle 15 ve en küçügüyle 8 yas var. 3. KızlarıyımTek çocuksun zannettim. Ya da evin tek kız çocuğu falan. Kız evladın üstüne çok düşülür zarar gelsin istenmez ama bu kadarı da abartı cidden.
Teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum ama hep boğaziçi hayalim var derslerim de gayet iyi. Dısarısı olmaz dısarıya vericeğimiz para yerine istanbulda yarı burslu özele veririz diyolar :/ dediğim gibi buyuk de konuşmayayım ama kazanabileceğimi düşünüyorum il içinde .Üniversiteyi başka bir şehirde kazanmaya gayret et.
Ha ama.
Farklı bir şehre gidince o serbest kalmışlık hissiyle gezip tozmaktan okulu aksatma hatasına düşme seninle aynı kaderi paylaşan diğer kızlar gibi, yaygın bi hatadır. Böörtlen ablanın lafını unutma.
Kesinlikle, yalan söylemeye mecbur bırakmış işte kızı. Bu daha ilk yalan, o sebeple konu sahibinin vicdani sizliyor ama malesef o kadin boyle izin vermedikce kızı da yalana iyice alisacak ve onlari ayakta uyutuyor olacak mecburen.Ebeveynler çok iyi bir şey yaptığını zannediyor ama çocuklarını böyle yalan a sürüklüyor işte..
Bakin ama 16 17 yas aslında oldukca büyük. Kiz arkadaslariyla gezmesine izin verilmesi gereken yaş.20 li yaşlara geldiğinde bu durum değişir.bende olsam 16 yaşında bir kız çocuğunun kafasına göre çıkmasını istemezdim.etraf zaman kötü.insanlar bir garip artık.okuldan sonra yarım saat , 1 saat takıl arkadaşlarınla bir yerlerde.benimde hayatım senin yaşlarında öyleydi.öyle her yere çıkıp edemezdim.ne zaman 19-20 yaşına geldim o zaman rahatladım.istediğim zaman istediğm yere gider oldum.izin almazdım bile.ben gidiyorum demem yeterliydi.erkek arkadaşımla tatile giderdim.gidebilirmiyim yok.gidiyorum demem yeterdi.16 yaşı büyük bir yaş sanma.daha küçüksün.sen kendini büyük olarak görüyorsun ama değil.16 yaş ile 20 yaş arasında kafa olarak büyük fark var.sen küçüklükle büyüklük arasındasın şuan
16 17 yaş çok küçük bir yaş değil20 li yaşlara geldiğinde bu durum değişir.bende olsam 16 yaşında bir kız çocuğunun kafasına göre çıkmasını istemezdim.etraf zaman kötü.insanlar bir garip artık.okuldan sonra yarım saat , 1 saat takıl arkadaşlarınla bir yerlerde.benimde hayatım senin yaşlarında öyleydi.öyle her yere çıkıp edemezdim.ne zaman 19-20 yaşına geldim o zaman rahatladım.istediğim zaman istediğm yere gider oldum.izin almazdım bile.ben gidiyorum demem yeterliydi.erkek arkadaşımla tatile giderdim.gidebilirmiyim yok.gidiyorum demem yeterdi.16 yaşı büyük bir yaş sanma.daha küçüksün.sen kendini büyük olarak görüyorsun ama değil.16 yaş ile 20 yaş arasında kafa olarak büyük fark var.sen küçüklükle büyüklük arasındasın şuan
Evet ama sürekli evde oturamam ki hapis hayatı yasıyorum gibi. Kendileri beni dışarı çıkarsalar ona da razıyım ben bunalıyorum çünkü. En son beraber dışarı çıkalı ne kadar oldu hatırlamıyorum bile. Servisle geldiğim için okuldan sonrasına vaktim olmuyo maalesef20 li yaşlara geldiğinde bu durum değişir.bende olsam 16 yaşında bir kız çocuğunun kafasına göre çıkmasını istemezdim.etraf zaman kötü.insanlar bir garip artık.okuldan sonra yarım saat , 1 saat takıl arkadaşlarınla bir yerlerde.benimde hayatım senin yaşlarında öyleydi.öyle her yere çıkıp edemezdim.ne zaman 19-20 yaşına geldim o zaman rahatladım.istediğim zaman istediğm yere gider oldum.izin almazdım bile.ben gidiyorum demem yeterliydi.erkek arkadaşımla tatile giderdim.gidebilirmiyim yok.gidiyorum demem yeterdi.16 yaşı büyük bir yaş sanma.daha küçüksün.sen kendini büyük olarak görüyorsun ama değil.16 yaş ile 20 yaş arasında kafa olarak büyük fark var.sen küçüklükle büyüklük arasındasın şuan
Zaten erkek arkadaş işleriyle meşgul olacağımı hiç sanmıyorum çok karşıyım bu duruma.16 17 yaş çok küçük bir yaş değil
Çok büyük bir yaş da değil
En azından kız arkadaslariyla alışverişe yemeğe gidilcek yas
Benim annem babam çok karşı çıkmadı sinemaya da gittim alışverişe de gittim ama tabiki kısıtlı sürekli ararlardi falan gezmenin bi anlamı olmazdi yaniZaten erkek arkadaş işleriyle meşgul olacağımı hiç sanmıyorum çok karşıyım bu duruma.
Bu aileniz izin verdiği için işte.Ben de tam tersi ev kuşuydum hep, annem babam derdi kızım çık gez arkadaşlarınla bir şeyler yap diye, ben de ona kızardımGençlik işte..
Aynen.. Karşılıklı güven biraz da.. Babam hep derdi, ben sana izin vermesem veya sıkıştırsam yapacağın varsa yine yaparsın ama bu sefer yalan söyleyerek yaparsın, affetmeyeceğim tek şey yalandır, onun dışında her şeyi affederim derdi. Canım babam..Bu aileniz izin verdiği için işte.
Bir konuda ne kadar az baskı yaparsanız karşınızdaki de o konuyu o kadar rahat bırakır : )