- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.303
- 333
- Konu Sahibi catterflym
kızlar yeni bebegim oldu kayınvalideml kaldım yazlıkta 50 gündür falan cocugumu baya benimsedi cok iyi ilgilendi sakin ve deneyimli kendisi... yarın evime döncem bu son günde benim annem babam akrabalarım hep beraber piknik yaptık eşim eşimin ailesi falan...piknikte annem torununu özlemesi sebebiyle ve karaktrri geregi sürekli cocukla ilgilendi Kucagına aldı arabasında gezdırdı aglayıncs panik bir sekilde uyutmaya calıstı yemegınden kalktı torununa baktı vsvs kaynanamda asırı rahatsız oldu sürekli otur yemegini ye ne panik kadınsın fln dedi sürekli rahatsız tepkiler verdi.kaynanam cocukla zaten 50 gündür nerdeyse birlikte ama annem ozlem dolu bende rahatsız oldum panik panik cocugu sürekli kucagona almasına ama o bir anane ve torununu ozlemıs nolur yani...bende onların negatif enerjisinden Hep anneme kızdım "anne otur ben bakarım alma kucagına" hep annemi ıyardım ama bir yandanda üzülüyorum tabi..resmen kaynanamın negatif enerjisi bama gecti..esim bir ara cocugu yedirdi kucagına aldı annem yine geldi iste "üstünü örtün agzı soguk almasın babası" esim önce tepkisini kucagına al istersen diye verdi belli etmeden sonrada cocugu arabaya koyduktan sonra gitti yanımızdan sinir olarak annesının yanına oturdu ve annesiyle pısır pısır bisey sölediler dedikodusını yaptılar yani annemin...kızlar bu olay cok basit ama esim bama o kdr saygılı ve iyidirki bizim tek sorunumuz ailemle bir araya gelince ozellikle kendi ailesi varsa esimin aileme tahammul edememesi kac kere ikaz ettim bemi seviyorsan böyle yapma ben cok üzülüyorum dedim ama bir süre sonra hep böyle yapıyor..babamaada aynı sekilde tahammulsuz direkt baris bir saygısızlıgı yok ama onlarla konusmuyor gormemezlıkten duymamazlıktan geliyor..eve döndük neden böylr yapıyorsun benim anneme günah degil mi dedim "annen herşeye karısıyor beni bunaltıyor ruhım daralıyor nefes alaamıyorum hicbisey bilmiyor benim annem herşeyi biliyor annen sürekli panik pnik biseyler sölyor yapıyor " vsvs gibi seler söledi bende "sen benim aileme saygılı olmak zorundasın benım icin bosanma sebebi bu, senin annen 50 gündür sürekli bana sunu yap bunu yap diyor nen bisey dedimmi" dedim olay böyle uzayıp gidiyor cok icim yanıyor kızlar ben annem icin dünyaları yakarım elin oglu gelmis anneme saygıszlık yapıyor daha dogrusu gormemezlıkten geliyor annemi...bunalıyormuş ondan...sizce ben napmalıyım annem torun askıyla yanığ tutusıyor esim anneme babama tahammul edemiyor..bu ilk kez olan biseyde degil son 2 senedir falan bir tahammulsuzluk var esımde aileme karşı evet aikem mukemmel degil ama onun ailesidr degil ben hel ailesine saygılıyım onlarla uzun uzun mubabet ederim ama benim esim benım aileme böle artk..bana bir yöntem söyleyin nolur kalbim acıyor