- 23 Kasım 2015
- 16
- 19
- 88
- 38
- Konu Sahibi FiltreKahvee
-
Esime sonsuz hak veriyorum.. soyledim bunlari soyleme senim canini sikmasin dedi, yani.esim bana asla kizmaz boyle bisey icin ama ne.bileyim yani uf.Mecbur duyacak boyle şey saklanmaz.Aileni sıkıstır durumun ciddiyetini anlat.Esin hakli ben olsam ben de cok kizarim...
Zaten ayni oyle bi durum oldu banka icin aradilar gecen sene hazirandan beri odeme yapilmiyor diye beynimden kaynar sular dokuldu, cektigim paradan bile fazla olmus borc faizle.. ben odeniyor zannediyorum.Ailene söylesen. Eşim kızacak huzurumuz bozulacak desen kendileri odemezler mi?
Biran önce ailenle konuş. Tabi onlarda ödedim diyip odemezlerse o zaman ortalık karışır
Annene beyaz eşya alıyorsun niye ödemiyorsun onu anlamadım belki kadın almayacaktı bir sekılde ıdare edecektı. Şimdi mecbur eşin duyacak ailenle bağlantıyı koparacak sana da üzüldüm ailene de
Aynindurumdayiz bende iki uc gun once buna benzer konu actim arada kalmak cok zor ama yuvanin huzuru icin annenle babanla iyi bi konusma yap canim evin kapisi ayrilinca maalesef herkes kendini dusunmek zorunda ve ailen kocan o yuzden mecbur degilsin ha odemezler bu borcu size yikarsalar senin yerinde olsam aileme mesafeyi esime birakmadan ben koyardimHerkese merhaba..
Benim kendime bayagi dert ettigim bi konum var. Sizle paylasmak istiyorum, bana bi akil verin nolur.
Simdi ben yaklasik 4 yillik evliyim.. Evlenmeden 2 sene once ben babamin maddi problemlerinden dolayi kredi cekmistim. Bunun disinda bir magazadan da beyaz esya almistim anneme. Ufak ufak taksitlerle oduyordum. Fakat ben evlendikten sonra ailem bosladi bu taksitleri. Evime ikisi icinde icra takip zarfi geldi. Ilkinden esimin haberi var ama ikinci gelenden yok. Cunku esim ailemin tek bi hatasinda muhabbeti keser biliyorum. Cunku yalniz bunlar degil ailemden maddi manevi hic bir destek gormedigim gibi zararini gordum. Esim ufak bi miktar borc vermisti aileme 3,5 yil once, biz bunun ustune ev aldik arabayi aldik hala haber yok. Araba alirken artik istedi esim. Ama hala ses yok. Hani; oglum yada kizim k bakmayin biz veremedik yada veremicez gibi biseyde yok hic bisey olmamis gibi bize gelirler biz gideriz. Ustune bide uzun bi zaman gitmesek suclu oluruz. Arada kaldim kafayi yicem. Daha bunun gibi birsuru sey.. esime son mevzuyu soyleyemedigim icin cok uzuluyorum. Ama soylersem de bi daha asla gorusmez. Napcam ben bi akil verin Allah rizasi icin ya.
Aslinda soyle, sikintiliyiz diyorlar fakat, annemin kuaforu, babamin son model telefonu,iste atiyrum evde 2.750 tl lik hali yikama makinasi bunun gibi seyler eksik olmuyor. Yani annem benden daha iyi giyiniyor, yeni kiyafetler alir surekli, bu yuzden zoruma gidiyor zaten..Ödeyecek durumları olduğu halde mi ödemiyorlar?
Sizi cok iyi anliyorum ailenizin luks yasayip borcu idememsi baya buyuk sorumsuzluk bence olan bizlere oluyo esinize soylemeden once konusun eger gercekten odiyceklerine ikna olursaniz esinizin haberi olmasada olur buda benim dusuncemeshzet: 43713112 .!.:Aynen bende oyle dusunuyorum. Eger bana yikarlarsa tekrar borcu eskisi gibi olmaz. Calisyor olsam yine biseyler yaparim ama clismiyorumda..Banka borcuyla alakali yani bildigi mevzu hakkinda esim; babanlara soyle odemiceklerse soylesinler ben odicem ailenle parasal bi mhabbet kalmasin aranizda yeter artik demisti. Bide bunu duyunca mevzu cikicak kesin. Allah buyuk ya bi sekilde anlaticam dedigim gbi kendimi kotu hissediyorum soylemedikce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?