Bir damatlık almak lazım ya, ele rezil mi edecekler seni?
Bir an önce sorun çıkmadan evlenmeye bakın aileniz biraz arıza.. İdare edin sonra zaten evler ayrı uzak olcak sıkıntı olmaz aileniz.
Vardı ama onlarıda babam aldı borcum var diyerek elimde hiç bişey kalmadıAilen gerçekten zırvalamış..
Çirkefleşmek uğruna her şeyi yapıyorlar..
Yok mu nişanından 4 5 tane küçük altının.. Bozdur al damatlığını.. Evlenincede çok yüzleme aileni..
Ayıptır ya..
Vardı ama onlarıda babam aldı borcum var diyerek elimde hiç bişey kalmadı
Malesef ne yaptımsa almaya ikna edemedim birikimim vardı onunda nişan için çeyiz için harcadım kendi alma imkanımda yok. Bir mucize olsada rezil olmasam ınsanlara çunku onlar (kv.kp) benim hiç birşeyimi eksik etmedi
Vardı ama onlarıda babam aldı borcum var diyerek elimde hiç bişey kalmadı
malesef yardımcı olacak hiç kimsem yok
Anaaa..
Hepten cozutmuşlar desene canım..
Al eş adayını karşına açık açık söyle dicem ama çok ayıp be.. Amcan falan destek olmaz mı bir damatlık konusunda.. Babamın varamadığı yerde amcama koşarım ben, ondan öyle dedim..
Geri vereceğini söyledi inandım ama şimdi veremem diyor. HaklısınızKeşke vermeseydiniz. Az çok bilirsiniz ailenizi tutumlarını.. Neden verdiniz ? Asla vermemeniz lazımdı. Şimdi her masraf çıktığında yok mu diyeceksiniz nişanlınızın ailesine karşı.. Biraz sizde de suç var açıkçası. Bu ney ya hem bi damatlık alama hem kızının altınlarına çök hem her şeye laf et.. Ne güzel hayat
Haklısınız el sonuçta kakabilirler.Almazsanız olmaz gibi. Bir takınız falan varsa bozdurup alın. Mahçup olmayın ilerde ne kadar iyi olurlarsa olsunlar başınıza kakabiler
Nişanlın kendi almazmı benim eşim kendi almıştı.Malesef ne yaptımsa almaya ikna edemedim birikimim vardı onunda nişan için çeyiz için harcadım kendi alma imkanımda yok. Bir mucize olsada rezil olmasam ınsanlara çunku onlar (kv.kp) benim hiç birşeyimi eksik etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?