Ailem ve Ayrimciliklari

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.367
333
Merhaba arkadaslar bana yardimci olursaniz sevinirim. Benim ailem ozunde cok iyi insanlardir fakat yillar gectikce benim kafamda soru isaretleri olusmaya basladi. Benim kiz kardeslerimde var erkek kardeslerimde ama ortada bir ayrimciligin oldugunu dusunuyorum.
Konu tamamen benimle ilgili diger kardeslerim bu konuya nasil bakiyor orasini bilemiyorum tabikide.
Annem ve babam surekli erkek kardeslerimin mutlulugunu dusunuyorlar yada bana oyle geliyor bilmiyorum.

Benim erkek kardesim nisanlandigi zaman ona full destek oldular kizin ailesiyle cok iyi iletisim kurdular onlara cok sicak davrandilar hatta dost olduklarinida soylebilirim daha once hic tanimadiklari halde. Erkek kardesim evlendigi icin ailem cok mutlu olmustu.

Fakat bana gelince hic destek gormedim kendilerinden. Esim annem'i aradi ve beni istemeye gelecegini soyledi fakat annem bunu onlar gelesiye kadar babama hic soylememis. Esim ve ailesi beni gormeye geldiler ve annem onlara erkek kardesimin ailesine davrandigi gibi sicak davranmadi. Bu seferde esim neden annen bu kdr soguk bana karsi demeye basladi. Babam'i aradim ve beni istemeye geleceklerini soyledim tabi bu esnada babam baska sehirdeydi. Babam bana karsi cikti vazgec ondan dedi onlar yabanci tanimiyoruz etmiyoruz dedi halbuki erkek kardesimin aileside yabanciydi !!! Babam sozume gelmedi yada gelemedi ama gelmek istemedigini biliyorum. Ve benim sadece akrabalarim ve annem vardi.

Simdi ben bosaniyorum arkadaslar ama ailem'den ne maddi ne manevi destek gordum bosanma davamida bizzat kendim actim kendim biriktirmis oldugum parayla "ha evlerini bana actilar ona bisey demiyorum sagolsunlar" ama evliligimde olan sorunlari cozmek icin hic bisey yapmadilar esimi karsilarina alip sorunlarimiza cozum aramadilar yangina korukle gittiler surekli. Bosaniyorum diye sevindiler acikcasi. Ve ben yanliz kaldim surekli savasan ben oldum.
Ama erkek kardesim olmus olsaydi napip ederlerdi cozum uretirlerdi ve onun evliligine duzeltirlerdi.
Babam ben bosanmadan evlenmemi istedigini ve tekrar yuva kurmami istedigini soyledi bu normal'mi sizce arkadaslar ?? Annem ise bir daha evlenirsen yabanciyla asla evlenemezsin ben karsi cikarim dedi bende dedim evlenen kim kendi kendinize hayal kuruyorsunuz hem ikinci evlilimigimde daha mutlu olacagimi dunusyorsunuz dedim ki ben evlenmeyi dusunmuyorum beni hayal kirikligina ugrattilar cunku. Erkek kardesimse yabanciyla evli yani yabanci derken baska sehirden.

Simdi anneme diyorum bosanma davam icin sahit lagzim diyorum "ben daha once oyle bisey duymadim diyor" ve kimsede bana destek olmuyor.

Halalarim olsun kiz'lan erkek bir degil kendini neden erkek kardeslerinin yerine koyuyorsun baban seni beslemeye mecbur degil diyorlar. Surekli laf sokuyorlar ozelliklede kizlara. O erkek yapar ama sen yapamazsin modundalar.
Ailem'de diger erkek kardesimi evlendirip yurt disina gidecekmis bana diyorlar iste " ne haliniz varsa gorun bizden bu kadar" diyorlar.

Ya birakin o zaman ayri eve cikayim diyorum bu kez'de annem " iste evimiz varya napacaksin baska evde" diyor.

Arkadaslar artik benim psikolojim cok bozuldu gercekten bu adaletsizlik nereye kadar arkadaslar ???

Canim, yapabiloyorsan baska bir eve cik ve kur duzenini. Boyle olmaz... Anne, baba da olsa insan bir duzen ariyor evin de... Ne yapip edip kendine bir duzen kurmalisin, boyle hayat gecmez. Basin rahat olur, yemegini oldugu kadar yersin, rahatca bir nefes alirsin... Bir an once ayri bir eve cikip kur duzenini...

Bende oyle dusunuyorum psikolojim bozuldu gercekten.

Öncelikle Allah yardımcın olsun inşallah. Bence ne olursa olsun ailenizin yanında kalın. Ben artık haberleri izledikçe korkar oldum çünkü. Sizi korkutmak için söylemiyorum ama neler okuyoruz neler. Annenize babanıza bakmayın siz. Onlarda eminim sizin iyiliğinizi isterler. Dilleri ne söylerse söylesin kalpleri size sevgi doludur eminim. onların size kızgınlığı onların istemediği biriyle evlenmiş olmanızdan kaynaklanıyordur ve tabi şimdide boşanıyorsunuz. Ne olursa olsun onların evladısınız. Onların kanatlarının altından çıkmayın derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…