Ailem evlenmeme onay vermiyor

ben şimdi onların rızasını almadan evlenirsem bedduaları tutar diye çok korkuyoruz.ama onlar elimizi kolumuzu bağlıyorlar.hiç benim durumum gibi bir durumyaşayan bi tanıdığınız var mı.üstelik bi an olsun benim peşimi bırakmıyorlar.çalıştığım şehirdede birlikte yaşıyorum.

Var ama herkesin sonu öyle olacak değil

Ailelerin rızasının almadan çevremde 3 tane yakından tanıdığım var ve 3 ünüde evliliği sorunlu olarak bitti

Ama bu kimin ne olacağı belli olmaz

İkna etmeye bakın ailenizi

yemin ederim olmaz olamaz böyle bi davranış yaaa ailen bu kadar kötümü gerçekten sebeb ne olursa olsun evine gelene böylemi davranılır sizin ailede sizin aile belli memur kendilerini üst düzeyde sanıyorlr erkek arkadaşının ailesi işçi ailesi alt seviyede görüyorlar ama erkek arkadaşının aialesin terbiyesi susmalarından belli haysiyetli ahlaklı insanlarmış ailen içinse bişi diyemicem artık kan beynime sıçradı yaaa nasıl sözler onlar YEMİN EDERİM EVLENİRDİM BEN bu benim düşüncem sana böyle yap demem diyemem

sizler okurken daraldınız ben o anları yaşadım.resmen yerin dibine girdim.hala aklıma geldikçe boğulacak gibi oluyorum.artık ailemle birlikte yaşamak istemiyorum.ama nereye gidersem gideyim peşimdeler.boğuyorlar beni.karşı taraf gariban.ama çok nazik saygılı insanlar.erkek arkadaşım onca lafa rağmen başıma hiç kakmadı.aileme kalsa o sırf ben öğretmenim maddi durumumuz iyi diye peşimdeymiş.saçmalıyorlar işte

Affına sığınıyorum ama gerçekten terbiye yoksunu bir ailen var.

Adama tecavüzcü demesi,bölücü denilmesi.

Kızı verirsin vermezsin eve gelmiş misafir

İnsanlığa sığmaz bu.

Daha da sıfatlar var ama ailen en nihayetinde.

Hele bir polise kurşunlara gelsin demesi inanılmaz..

Allah sabır versin sana.

Gerçekten korku filmi gibi yazdıkların.

az önce yanlış alıntı yapmışım kusura bakma

aslında ailem çok sakin sevilen insanlardır.ama benim bu olayda tüm sağduyularını kaybettiler.beni vermemek için her türlü saçmalığı yapıyorlar.konuşmayarak psikolojik baskı da yaptılar.sürekli bi tanıdığı üstüme salıyorlar ikna etmek için beni.herkese kendimizi savunmaktan bıktım.tek korkum ya bedduaları tutar da evlenince anlaşamazsak idye

bence ailen bahane ariyor ama sunduklari seyler
sacmaliktan öte degil,pedofili dedikleri adamla aranda alti üstü 4 yas var,bölücükük olayina hic girmiyorum
cok sacma sapan birsey (bu arada benim annemde cerkez cok sasirdim bu okuduklarima)
ailen bence kendini begenmism Allah daha cok versin ama malin bir kiymeti yok bugün olur yarin puf ucar gider
Allah kolaylik versin.senin adina üzüldüm egitimli insanlarmis ama cocuklarina ve insanlara nasil davranacaklarini ögrenememisler

Son düzenleme:
valla ben bu kadar önyargılı bu kadar saygısız
kızlarının mutluluğunu düşünmeyen bi aileyi dinlemezdim
zaten ben zamanında dinlemedim kaldı ki bu kadar çirkinleşmedi benim ailem
aileniz çok çok ayıp etmiş
siz ailenizin sizin iiyiliğinizi istediğinize emin misiniz?

Son düzenleme:
inanın malda mülkte gözüm yok.bu olaya kadar babam benim gözümde o kadar yüce, bilgili kültürlüydü ki.ilk kez babamı öyle gördüm.bu isteme olayının üstünden 6 ay geçti.ama hala ikna edemedim.evlatlıktan reddetmekle tehdit ediyorlar beni.off anlaşamasak hiç gözümü kırpmaz bırakırdım.ama biz resmen birlikte büyüdük.onsuz yapamam.

aslında ailem çok sakin sevilen insanlardır.ama benim bu olayda tüm sağduyularını kaybettiler.beni vermemek için her türlü saçmalığı yapıyorlar.konuşmayarak psikolojik baskı da yaptılar.sürekli bi tanıdığı üstüme salıyorlar ikna etmek için beni.herkese kendimizi savunmaktan bıktım.tek korkum ya bedduaları tutar da evlenince anlaşamazsak idye

tutsa benim babamın tutardı bana
hatta demişlerdi annenin bedduası tutmaz sütü keser ama babanın ki tutar
öyle beduayla olcak şey değil bazı şeyler
sevginiz herşeyden güçlü gelirse beddua falan vız gelir

Allah Allah babanız köprüleri ne çabuk ne kolay yıkmış.
Zor bir durum Allah kolaylık versin size.
Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal.

ewet çok ön yargılılar.dershane konusunda haklılar.ama diğer sebebler çok saçma.herkesin lisedeyken sevgilisi vardı.

kaçsam nasıl kaçacağım?polislerde evlilik için emniyet soruşturması oluoyr.bu soruşturma için eve polisler geliyormuş.ve 2 aya kadar sürermiş.ben memlekette de çalıştığım yerdede ailemle yaşıyorum.

aileni tanıyosun, ya en baştan o çocuğa yaklaşmayacaktın, ya da yaklaştıysan aileni ardında bırakabilmen gerek, seçim yapman gerekli, ama ben yine de senin ailenin bu denli tepki verdiklerini düşünmüyorum, hiç bir aile bu kadarını yapmaz, onları bu hale getiren yine sensin, neden istemediklerini bile bile istemeye getirtiyosun onları, bence yanlış harekete eden sensin

Ailenizin yaptığı gerçekten çok ayıp olmuş. Ailenize rağmen ailesinin sukuneti taktir edilecek meziyet..Ben ailesinin yerinde olsam bir daha yaklaşmazdım ailenize.

Kaçmayı aklınızdan çıkarın..Böyle birşey yaparsanız çok pişman olursunuz. Ne olursa olsun babanızı ikna etmenin yolunu bulun diyeceğim ama denemişsinizdir her yolu.

Bir aile büyüğünü devreye soksanız olmaz mı ?

aileni tanıyosun, ya en baştan o çocuğa yaklaşmayacaktın, ya da yaklaştıysan aileni ardında bırakabilmen gerek, seçim yapman gerekli, ama ben yine de senin ailenin bu denli tepki verdiklerini düşünmüyorum, hiç bir aile bu kadarını yapmaz, onları bu hale getiren yine sensin, neden istemediklerini bile bile istemeye getirtiyosun onları, bence yanlış harekete eden sensin

o isteme zamanı da bana kendileri dedi gelsinler tanışalım diye.yani habersiz gelmediler.babam davet etti.meğer babam plan yapmış.seni ikna edemeyince karşı tarafı kaçırmak istedim diye itiraf etti zaten.

Tabiiki isteme gelecekler..Ne kadar tepkili olursa olsun aile karşı tarafın bunu yapması gerekiyor ve bayanın bunu istemeye hakkı var.

Sonuçları neden konu sahibinin suçu olsun ki ?

Ailenizin yaptığı gerçekten çok ayıp olmuş. Ailenize rağmen ailesinin sukuneti taktir edilecek meziyet..Ben ailesinin yerinde olsam bir daha yaklaşmazdım ailenize.

Kaçmayı aklınızdan çıkarın..Böyle birşey yaparsanız çok pişman olursunuz. Ne olursa olsun babanızı ikna etmenin yolunu bulun diyeceğim ama denemişsinizdir her yolu.

Bir aile büyüğünü devreye soksanız olmaz mı ?

ailem tüm amca ve halalarımla küs.dedelerim de rahmetli oldu.malesef hiç doğru düzgün arkadaşları yok.yani evimize misafir bile gelmiyor.akla gelecek herşeyi denedim.

üstelik çok ilginç ama annemle babam kaçarak evlenmiş:) babam alana kadar erkekler herşeyi vaad ederler.ama yapmazlar diyor.kendisinden biliyor herhalde.

X