- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Merhaba kızlar ,
Bu konuyu her açmak istemediğimde dayanamıyorum açıyorum ve her seferinde de ailemle sorun yaşıyorum artık bu beni çok üzüyo .
Galiba benim ne sözüm ne nişanım olacak ne de düğünüm düzgün olacak belki düğünüme dahi gelmezler ...
Ailem onu hiç bi zaman istemedi . O açık öğretimden lise okuyordu bazı nedenlerden dolayı dondurdu . Şimdi kendi arabasıyla çalışıyor . 1 bçk milyarın üzerinde maaş alıyo . Ben de üniversiteyi kazandım bir kaç gün sonra gideceğim . 2 sene sonra mezun olunca nasipse sevdiğimle evlenmek istiyorum .
Annem her zaman tokatlılara ön yargı ile bakmıştır ve onlardan nefret eder. Ve ablamın eşi de tokatlı ama ailesi gerçekten hiç iyi değiller ablamı üzdü hep kayın validesi annem onlardan daha da nefret etti bu yüzden . Eniştem alevi olmaıdğı için ve işi olduğu için verdi annem ablamı . Ve ne şans ki benim erkek arkadaşım da tokatlı ve alevi . Annesi ile babası da ayrılar . Annem o alevi diye istemiyor , annesi babası ayrı diye istemiyor , bi kere annesiyle teelefonda konuştu annem annesi yanlış sözler seçmiş konuşurken senin kızın isterse olur engel olmak çok zor iki insan severken falan demiş anneme . Annem de ne kadar kaba biri falan dedi istemedi . Ablamla annesi de konuşmuşlar ablam terslemiş kadını biraz tartışmışlar annesi de terslemiş ablam öyle yaptı diye .
Daha da sebepler var . Ailem baştan beri ayırmaya çalıştı bizi gizli telefon kullandım aylarca . Sonra annem erkek arkadaşımla yüz yüze tanışmayı önceden istemiyordu sonradan karar verdi ve tamam dedi kendi istedi hatta . Sonra erkek arkadaşımla knşmuşlar telefonda yüz yüze görüştüler ( erkek arkadaşım o kadar özen gösterdi annemin ona karşı hakaretleerini bildiği halde . Böyle kendine yeni pantolon gömlek ayakkabı saat bile aldı görüşmede düzgün olmak için ) ama annem yine de onu beğenmedi . Erkek arkadaşım siz bana istediğinizi söyleyebilrsiniz ben sizi dinliyorum asla saygısızlık etmek istemem demiş . Annem de bunu bana ne yaprsan yap ben sana hiç bişey yapmam gibi anlamış . Daha bissürü bunun gibi şey . Sonra annem bana iftira atarak erkek arkadaşıma benim kızım seni aldattı demiş geçen günü başka bi erkekle konuşurken hattını yakaladım demiş . Tabi benimkisi inanmamış ve cevap olarak şu karşı apartmandaki bisikleti görüyor musunuz işte cansu orda bisiklet var derse ben gerçekten ona inanırım başka şeye inanmam demiş .
vs..vs.. annem yine de tanıştığı halde erkek arkadaşımı istemiyo bi tek annem de değil babam da istemiyo .
Gerçekten biz birbiirimizi çok seviyoruz 2 seneden fazladır ayrılmamak için savaşıyoruz birbrimizden hiç vazgeçmeidk kaç senedir birbirimizle bir sürü şey paylaştık . Ben ondan vazgeçemem vazgeçmek istemiyorum bunu da hayatım boyunca düşünmedim . Onu çok seviyorum . Onunda beni çok sevdiğini biliyorum . Ama anneme bu konuyu her açtığımda bana laf anlatmaya çalışyor olmaz diyor .
Babam ise çok ağır laflar söylüyor bırak bununla konuşma değmez diyo kendi hayatı ister ağlar ister güler bizene diyor .
Bana öyle yabancı oluyo öyle yabancı davranıyo ki çok üzülüyorum .
Gerçekten çok zor durumdayım . Bu yüzden daha ne kavgalar ettik biz krizlere girdim ambulans çağırdı ailem .. Mahalledikilere bağrışmalarımızdan rezil olduk . Akrabalarımız bile biliyo bu durumu annemler akıl almak için onları aradğından dolayı . Hatta artık olay enişteme kadar gitti o bile konuştu erkek arkadaşımla . Hatta istanbulda sokak ortasında çarşıda baabamla tartıştık .( annemle her konuşmaya çalıştığımda babam lafa karışıp bana küfür ettiği için ) .
Ve hep böyle işte ..