Simdi diyelim ki gemiye kadın girdi, adamlar gemiden çıktı gezdi bara discoya restronta vb...
TUM BUNLARİ BİR TEK GEMİ ADAMLARİ Mİ YAPİYOR SANİYORSUNUZ. KARADA SUREKLİ DİBİNİZDE OLAN BABANİZDSN ABİNİZR VE ESİNİZDEN AMCASİNA KAFAR TUM ERKEKLER VE HATTA BAYANLAR DA YAPABİLİR. ALDATMANİN MESLEGİ YOKTUR. ASTRANOT OLSA HER GEZEGENDE BİR TANE DİYECEKLER...İNSAN İNSAN OLDUKTAN SONRA GONULDE BİRSE UZAKLİK YAKİNLİK FARK ETMEZ.
Adam karısının gözü önünde elindeki laptopla işi pişiriyor:)) Valla eşim beni bıraktı yanlız yaşıyorum bir gün bile geldiğinde telefonumu kurcalamadı bu ne demek kişi kendinden bilir işi:))onun bütün şifreleri bende vardır ama. Tlefonuna lira yüklüyorum ülke dışında olduğunda. Bizde saklı gizli yoktur. Zaten benden korktuğundan değil Allahtan korktuğundan yapmasın. Şükürler olsun içim çok rahat eğerki yaparsa da bir gün hiç üzülmem...Beni aldatan bir erkek için tek damla gözyaşım yoktur..kıymetlidir benim gözyaşım:))) Çok seviyorum ben onu Rabbim yolunu sapıttırmasın inşallah. Sizin eşinizdemi uzak uzak denizlerde...mi?