• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem denizciyle evlenmeme izin vermiyor ne yapmaliyim

Simdi diyelim ki gemiye kadın girdi, adamlar gemiden çıktı gezdi bara discoya restronta vb...
TUM BUNLARİ BİR TEK GEMİ ADAMLARİ Mİ YAPİYOR SANİYORSUNUZ. KARADA SUREKLİ DİBİNİZDE OLAN BABANİZDSN ABİNİZR VE ESİNİZDEN AMCASİNA KAFAR TUM ERKEKLER VE HATTA BAYANLAR DA YAPABİLİR. ALDATMANİN MESLEGİ YOKTUR. ASTRANOT OLSA HER GEZEGENDE BİR TANE DİYECEKLER...İNSAN İNSAN OLDUKTAN SONRA GONULDE BİRSE UZAKLİK YAKİNLİK FARK ETMEZ.

Adam karısının gözü önünde elindeki laptopla işi pişiriyor:)) Valla eşim beni bıraktı yanlız yaşıyorum bir gün bile geldiğinde telefonumu kurcalamadı bu ne demek kişi kendinden bilir işi:))onun bütün şifreleri bende vardır ama. Tlefonuna lira yüklüyorum ülke dışında olduğunda. Bizde saklı gizli yoktur. Zaten benden korktuğundan değil Allahtan korktuğundan yapmasın. Şükürler olsun içim çok rahat eğerki yaparsa da bir gün hiç üzülmem...Beni aldatan bir erkek için tek damla gözyaşım yoktur..kıymetlidir benim gözyaşım:))) Çok seviyorum ben onu Rabbim yolunu sapıttırmasın inşallah. Sizin eşinizdemi uzak uzak denizlerde...mi?

Iyi de kaptanlar alti ayda bir gelip paat diye gitmiyor ki, benim gorumcemin esi 4 ay gidiyor 2 ay kaliyor, sonra tekrar 4 ay gidiyor 2 ay kaliyor. Kaldigi zamanlarda da surekli beraber olmus oluyorlar.
Yine de bana uyan bir yasam tarzi degil.

Adam karısının gözü önünde elindeki laptopla işi pişiriyor:)) Valla eşim beni bıraktı yanlız yaşıyorum bir gün bile geldiğinde telefonumu kurcalamadı bu ne demek kişi kendinden bilir işi:))onun bütün şifreleri bende vardır ama. Tlefonuna lira yüklüyorum ülke dışında olduğunda. Bizde saklı gizli yoktur. Zaten benden korktuğundan değil Allahtan korktuğundan yapmasın. Şükürler olsun içim çok rahat eğerki yaparsa da bir gün hiç üzülmem...Beni aldatan bir erkek için tek damla gözyaşım yoktur..kıymetlidir benim gözyaşım:))) Çok seviyorum ben onu Rabbim yolunu sapıttırmasın inşallah. Sizin eşinizdemi uzak uzak denizlerde...mi?
Bizimki kısın karada uluslararasi ticari ve amator yat kaptanı vb.eğitimler veriyor. Yazında sefere gidiyor. Su an karada.

Birde su 6 ay yok mevzusuna açıklık getirelim. Kontratlar çalışırlar.sureleri ise 3-4-6 ay veya daha uzun olabiliyor. Kabul etmek sana kalır. Kimi firma ise yıllık çalışır.
Aylık sistem: ayini doldurur gemiden inersin. Sonra istersen 6 ay evde otur kimse sana ise gelmesin demez :) çünkü kontrat bitmiş. O dk. Da ister ayni formayla yeniden kontrat imzalar gemisine gidersin. İster başka formaya CV gönderir kontrat yaparsın gene sana kalmis.
Senelik çalışmalarda : iç ve dış sureler vardır. Firmaya gore değişir. 3 ay çalışıp 1 ay karada tatil yapanı da 6 ay çalışıp 3 ay evde oturanida var. Tatili bitene kadar görevli olduğu gemiye degismecisi geçer ve tatili bittiğinde görevine geri döner.
Hee birde sefer hali bazen yerine adam bulazlar 1 -2 ay gemiden çıkışın uzar ama maaşını alirsin. :)

Kız o değil de bana da bir kaptan ayarlasana :D .
Ayrı olmak filan tamam kötü olabilir .
Ama bi üye anlatmış ya hani o da gitmiş filan . Şahsen ben de isterdim .

Erkek arkadaşım deniz astsubayı, burda hep 2. 3.kaptan demişsiniz ve 6ay seyirden bahsetmişsiniz. Deniz astsubayları da o kadar süreliğine seyire çıkıyor mu

Back
X