Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ailem denizciyle evlenmeme izin vermiyor ne yapmaliyim
- Konu Sahibi esin88
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Size sicili kötü denizci denk gelmiş olabilir ama çok saçma bir şey bu sanki karadaki her erkeğin sicili mükemmel bi kötü olan denizciler gibi saçmalık olamaz... Aldatan evine bakmayan şiddet gösteren o kadar erkeğin hepsi denizcimi??? Emin olun aylarca karaya ayak basmadan çalışıp ailesi için uğraşan adam gibi adam denizci o kadar çok ki...Bana aileniz haklı gibi geldi. Sicili temiz denizci çok yok.
herkese bir laf yetiştirdim oof rahatladım... konuyu acan kardeş iyi suyu ahlakı güzelse damat adayının, alkolu yoksa yada de öleee aşırı yoksa ( denizcilerin gercekten eskiler daha sıklıkla ama içki zaafları oluyor. karşılaşıyoruz. içip azanı da oluyor, içip güzelleşeni de ama o korsan filmlerinde ki gibi esrar eroin kokoin vb.. içip içip dagıtamazlar ehliyetleri ellerinden alınır) evlen
Ağzına sağlık bilen bilmeyen konuşuyor... Biz evliyiz mutluyuz
Benim bir arkadaşımın eşi de gemilerde çalışıyor.6 ay gidiyor 6 ay evinde geçiriyor.
Bir abim vardı tanıdık oda kaptandı o daha fazla gidiyordu kaptandı.Simdi tabi cocuk olunca iş kurdu kendine.Bence getirisi falan cok iyi bir meslek.Sadece yanyana olamayacaksınız orası sıkıntı
Bir abim vardı tanıdık oda kaptandı o daha fazla gidiyordu kaptandı.Simdi tabi cocuk olunca iş kurdu kendine.Bence getirisi falan cok iyi bir meslek.Sadece yanyana olamayacaksınız orası sıkıntı
mesele çapkınlıksa her limanda sevgii hikayesiyse takılmak gereksiz.
Benim eski sevgilimin dedesi çobanmış,çok gezermiş her yaylada da bir sevgili yaparmış. Hatta çocukları olmuş başka başka kadınlardan falan... Dünya hali yani,insanın içinde niyet kötü oluncA gemicisi de yapaar çobanı da,zengini de fakiri de..
Benim eski sevgilimin dedesi çobanmış,çok gezermiş her yaylada da bir sevgili yaparmış. Hatta çocukları olmuş başka başka kadınlardan falan... Dünya hali yani,insanın içinde niyet kötü oluncA gemicisi de yapaar çobanı da,zengini de fakiri de..
benim kuzenim 2 captan valla karısı pasa gibi yasıyo kafasızlar hala ev almadı kızın evinde yasıyolarArkadaslar mrb yeni uye oldum sirf buraya sikintimi yazip bi cozum yolu sunan olur die. Sevgilim 2. Kaptan evlenmek istiyoruz aileme soyledim ama evlenmemize karsi cikiyorlar denizci die. Sebepleri yasayanlar bilir zaten ben sadece burda ayni bu durum basina gelmis olan warsa ailesini nasil ikna etti onu ogrenmek istiyorum yardimci olursaniz cok sewinirim zor durumdayim simdiden tesekkurler.
aylık maası geminin iicnde ne tasıdıgına göre degidiyor en az 10 bin en coik 30 binde oluyo düsünün aylık ortalama 20 milyar tabi 4 ayda bir yok ama daha ii özlersiniz birbirinizi sevginizden eminseniz sorun yok zaten bu isi yapanların cougu
10 sen yapıp evini arabasını yazlıgını alıyo sonra yer hizmetlerine geciyo ordada 4 bin falan maas
yani bazen 3 ayda bi geliyodu 20 gün kalıyodu bu zaten aldıgın gemidleki anlasmada yazıyo 6 aylık gidende var 3i aylık 4 ayda bir olandaBenim arkadaşımın eniştesi kaptandı 6 ayda bir gitmiyordu canım ya. Oda uzun yola gidiyordu yurt dışına ama aylarca sürmüyordu sık sık görüyordum. Emin misin 6 ayda bir gidip geldiğine siz nasıl görüştünüz o zaman. Ailenin başka bir gerekçesi var mı. Ne güzel adam işinde gücünde işte. Evlenmesin mi bu adamlar :)
Selamlar 3-4aydır buraya uğramadığımdan yazdıklarını yeni gördüm (eşim varken başka şeylerle uğraşmayı sevmiyorumda)
2,5yıldır 2.mühendis eşiyim hamileyim istediğin soruyu sorabilirsin. kendine ve ona güveniyorsan evlenmelisin bence ama en büyük tavsiyem ailene yakın bir yerde oturun hatta aynı apartmanda
Benim ailemde karşıydı hatta babam yakma başını diyip duruyordu haklımıydı dersen eşimin alilesi yüzünden sorunlar yaşadım tabiki ama bunun denizci olmasıyla alakası yok tabiki... Sen kararlıysan ikna edebilirsin... Tanıştır iyi biri olduğunu göster ailene onlara yakın oturacağını söyle. Sevdiğini güvendiğini anlat...
Bu arada kontratlar genelde 4aylık 6ay durması gereksiz bence. 4ay gemideyse 4-5 hatta 6ay yanında durur ohhh ne güzel kimse kocasını bu kadar göremez hatta uzakyol tankerdeyse senede 4ay çıkması bile maddi olarak fazlasıyla yeter size...
İnanması zor ama herkesin kıskandığı bir evliliğe sahibim çevremdeki insanlar özendiklerini hep dile getiriyorlar :) herkesden çok geziyoruz tatil yapıyoruz dolu dolu yaşıyoruz
Aşkınızda asla bitmez
Belki zorlukları çok olabilir ama eşi denizci olmayıp zorluk çeken insanda çok... Ben çok özlüyorum kendimi eve kapadığımda oluyor yokluğunda ama varlığını bilmek bile yetiyor bana
2,5yıldır 2.mühendis eşiyim hamileyim istediğin soruyu sorabilirsin. kendine ve ona güveniyorsan evlenmelisin bence ama en büyük tavsiyem ailene yakın bir yerde oturun hatta aynı apartmanda
Benim ailemde karşıydı hatta babam yakma başını diyip duruyordu haklımıydı dersen eşimin alilesi yüzünden sorunlar yaşadım tabiki ama bunun denizci olmasıyla alakası yok tabiki... Sen kararlıysan ikna edebilirsin... Tanıştır iyi biri olduğunu göster ailene onlara yakın oturacağını söyle. Sevdiğini güvendiğini anlat...
Bu arada kontratlar genelde 4aylık 6ay durması gereksiz bence. 4ay gemideyse 4-5 hatta 6ay yanında durur ohhh ne güzel kimse kocasını bu kadar göremez hatta uzakyol tankerdeyse senede 4ay çıkması bile maddi olarak fazlasıyla yeter size...
İnanması zor ama herkesin kıskandığı bir evliliğe sahibim çevremdeki insanlar özendiklerini hep dile getiriyorlar :) herkesden çok geziyoruz tatil yapıyoruz dolu dolu yaşıyoruz
Aşkınızda asla bitmez
Belki zorlukları çok olabilir ama eşi denizci olmayıp zorluk çeken insanda çok... Ben çok özlüyorum kendimi eve kapadığımda oluyor yokluğunda ama varlığını bilmek bile yetiyor bana
en yakın arkadaşım kaptan ile evli ama kısa mesafede çok sık olmasa da gelip gidiyor ve gayet iyiler gelirleri de çok iyi gül gibi yaşıyorlar.
kardeşimde gemici ile evli ama kaptan değil enişte bir gitti mi 6 ay gelmiyor tek sıkıntı kvsinin onu yalnız bırakmaması birde o yönünü düşünün
sevgiliniz gemiye gidince ne olacak kimde kalacaksınız bunlarda sıkıntı olabiliyor
ailenizi nasıl ikna edersiniz bilemem ama gemici eşi olmak zor ne olursa olsun
kardeşimde gemici ile evli ama kaptan değil enişte bir gitti mi 6 ay gelmiyor tek sıkıntı kvsinin onu yalnız bırakmaması birde o yönünü düşünün
sevgiliniz gemiye gidince ne olacak kimde kalacaksınız bunlarda sıkıntı olabiliyor
ailenizi nasıl ikna edersiniz bilemem ama gemici eşi olmak zor ne olursa olsun
Herkesin yazdığını okumadım ama şöyle söyleyeyim yakın tanıdığım 1. kaptan yaklaşık 5 ay gidiyorum 2 3 ay kalıp tekrar gidiyor. yani her kaptanın çalıştığı firmaya göre değişiklik gösterebiliyor. Karada iş bulursa ne hoş ama kolay iş değil açıkcası. yıpratıyor insanı. Eşi sabırlı tabi yani sabır çok önemli hele ki güven, en önemlisi güven. Öyle her limanda sevgili de hikaye gibi gelebilir ama neler anlatıyor yani bu da kişilikle alakalı. Ne limanlar var ki hayat kadınlarını gemiye sokmazsan yanaşamıyorsun. Yani zor meslek kısacası. Ama güveniyorsan işe falan bakma, benim nişanlımda 2 3 ay Gürcistanda kaldı iş için ama dediğim gibi güven şart bu gibi mesleklerde, yoksa çok yıpranırsın. Sen aileni yumuşatmaya bak. Bizde kimse karışmaz bu gibi mevzulara.Arkadaslar mrb yeni uye oldum sirf buraya sikintimi yazip bi cozum yolu sunan olur die. Sevgilim 2. Kaptan evlenmek istiyoruz aileme soyledim ama evlenmemize karsi cikiyorlar denizci die. Sebepleri yasayanlar bilir zaten ben sadece burda ayni bu durum basina gelmis olan warsa ailesini nasil ikna etti onu ogrenmek istiyorum yardimci olursaniz cok sewinirim zor durumdayim simdiden tesekkurler.
Herkesin yazdığını okumadım ama şöyle söyleyeyim yakın tanıdığım 1. kaptan yaklaşık 5 ay gidiyorum 2 3 ay kalıp tekrar gidiyor. yani her kaptanın çalıştığı firmaya göre değişiklik gösterebiliyor. Karada iş bulursa ne hoş ama kolay iş değil açıkcası. yıpratıyor insanı. Eşi sabırlı tabi yani sabır çok önemli hele ki güven, en önemlisi güven. Öyle her limanda sevgili de hikaye gibi gelebilir ama neler anlatıyor yani bu da kişilikle alakalı. Ne limanlar var ki hayat kadınlarını gemiye sokmazsan yanaşamıyorsun. Yani zor meslek kısacası. Ama güveniyorsan işe falan bakma, benim nişanlımda 2 3 ay Gürcistanda kaldı iş için ama dediğim gibi güven şart bu gibi mesleklerde, yoksa çok yıpranırsın. Sen aileni yumuşatmaya bak. Bizde kimse karışmaz bu gibi mevzulara.
Nasıl hayat kadınlarını gemiye sokmazsan yanaşamazsın. Öyle şey olurmu oyunmu oynuyor firmalar orda. gayet ciddi bir iş yapıyorlar öyle saçmalık ilk defa duyuyorum çünkü limana öyle her önüne gelen girip çıkamıyor canım. sen kimden duyduysan uydurma onlar. Benim eşimde kaptan valla limandan çıkmaya bile vakit bulamıyorlar. Gemide alemi bırakın içki bile sokamıyorlar. Kontroller çok sıkı.
yakın ağızdan duydum yalan söyleyecek biri değil yani, belki uğradığı limanda yoktur ama o şekilde yanaştıran limanlar varmış yani hayat kadınlarının yasal olarak iş yaptığı yerlerde. uydurmasyon olduğunu sanmıyorum çünkü çok rahat firmalarda olduğunu işittim, tamamen gidilen firmaya göre değişiyor iş yapma durumu. Alem yapılmıyor tabi ki ama hayat kadınlarının iş yapma haklarına da engel olunmuyormuş. yani harala gürele de çalışmıyorlar bir kaç saat bile olsa çıkıp gezebiliyorlar firmalara göre. öz abim yani, 1. kaptan uzak yol kaptanı. Uydurmuyordur.. Son çıktığı frmada doğru dürüst karaya ayak basamadı ama ondan önceki firmada çok rahattı.Nasıl hayat kadınlarını gemiye sokmazsan yanaşamazsın. Öyle şey olurmu oyunmu oynuyor firmalar orda. gayet ciddi bir iş yapıyorlar öyle saçmalık ilk defa duyuyorum çünkü limana öyle her önüne gelen girip çıkamıyor canım. sen kimden duyduysan uydurma onlar. Benim eşimde kaptan valla limandan çıkmaya bile vakit bulamıyorlar. Gemide alemi bırakın içki bile sokamıyorlar. Kontroller çok sıkı.
yakın ağızdan duydum yalan söyleyecek biri değil yani, belki uğradığı limanda yoktur ama o şekilde yanaştıran limanlar varmış yani hayat kadınlarının yasal olarak iş yaptığı yerlerde. uydurmasyon olduğunu sanmıyorum çünkü çok rahat firmalarda olduğunu işittim, tamamen gidilen firmaya göre değişiyor iş yapma durumu. Alem yapılmıyor tabi ki ama hayat kadınlarının iş yapma haklarına da engel olunmuyormuş. yani harala gürele de çalışmıyorlar bir kaç saat bile olsa çıkıp gezebiliyorlar firmalara göre. öz abim yani, 1. kaptan uzak yol kaptanı. Uydurmuyordur.. Son çıktığı frmada doğru dürüst karaya ayak basamadı ama ondan önceki firmada çok rahattı.
Bilmiyorum ilk kez duyuyorum benim eşimde yük gemisi uzak yol..Eşimin firması çok titiz vee hiç vakitleri yok. Zaten öyle bir şeyle karşılaşsalar bile eşime güvenim sonsuzdur bide kendi de çok titizdir midesi kabul etmez zaten Valla bu işlerde güven önemli hemde iki taraf içinde..Ben ona ne kadar güveniyorsam o da bana o kadar güveniyorkulaktan dolma laflar çok oluyor o yüzden söyledim ama abinizmiş kaptan ve elbette yalan söylemez.
Kendisi de eşiniz gibi zaten onun da eşi var o da gördüklerini, rahatsız olduğu durumları anlatırken duymuştum. Çok uzun yıllardır kaptan. Eminim her liman öyle değildir ama çok değişik limanlara yanaştıklarını anlatıyordu. Son firmasında sadece 1 kez gemiden çıkabilmişti, çok yoğundu ama daha önceki firması daha rahattı. Her limana çıktıklarında dolaşıp yemek yiyip, birşeyler içip, hediyeler alacak vakit ayırabiliyordu mesela. Bu işte güven önemli yoksa insan çıldırır ki eşiniz kaptanmış:) Ve dediğiniz gibi karşılıklı güven lazım, giden de arkasında kalan bırakıyor sonuçta. Ben küçük bir kötü örnek verdim ama bu olay olalı rahat 6 7 yıl olmuştur:) Her limanda sevgiliyi herkes bulmayabilir ama öylelerinin var olduğunu da yine duymuyor değiliz malesef..Bilmiyorum ilk kez duyuyorum benim eşimde yük gemisi uzak yol..Eşimin firması çok titiz vee hiç vakitleri yok. Zaten öyle bir şeyle karşılaşsalar bile eşime güvenim sonsuzdur bide kendi de çok titizdir midesi kabul etmez zaten Valla bu işlerde güven önemli hemde iki taraf içinde..Ben ona ne kadar güveniyorsam o da bana o kadar güveniyorkulaktan dolma laflar çok oluyor o yüzden söyledim ama abinizmiş kaptan ve elbette yalan söylemez.
Bu bilgi eski eski 15-20 senelik :))) durum su kadın yoksa yanadamazsiniz değil. Gemi yanaşır acente gelir. Acente sağlıkları yerinde olan hanımları gemiye kaptanin rızası ile çıkarır. Personelden isteyen olursa kadın onunla olur. Rajon ise biriyle birlikte olan kadina baska kimse sarkmaz. Sonrada giderler. Ama bu coooookkkkk eski mevzu.Nasıl hayat kadınlarını gemiye sokmazsan yanaşamazsın. Öyle şey olurmu oyunmu oynuyor firmalar orda. gayet ciddi bir iş yapıyorlar öyle saçmalık ilk defa duyuyorum çünkü limana öyle her önüne gelen girip çıkamıyor canım. sen kimden duyduysan uydurma onlar. Benim eşimde kaptan valla limandan çıkmaya bile vakit bulamıyorlar. Gemide alemi bırakın içki bile sokamıyorlar. Kontroller çok sıkı.
Simdi diyelim ki gemiye kadın girdi, adamlar gemiden çıktı gezdi bara discoya restronta vb...
TUM BUNLARİ BİR TEK GEMİ ADAMLARİ Mİ YAPİYOR SANİYORSUNUZ. KARADA SUREKLİ DİBİNİZDE OLAN BABANİZDSN ABİNİZR VE ESİNİZDEN AMCASİNA KAFAR TUM ERKEKLER VE HATTA BAYANLAR DA YAPABİLİR. ALDATMANİN MESLEGİ YOKTUR. ASTRANOT OLSA HER GEZEGENDE BİR TANE DİYECEKLER...İNSAN İNSAN OLDUKTAN SONRA GONULDE BİRSE UZAKLİK YAKİNLİK FARK ETMEZ.
TUM BUNLARİ BİR TEK GEMİ ADAMLARİ Mİ YAPİYOR SANİYORSUNUZ. KARADA SUREKLİ DİBİNİZDE OLAN BABANİZDSN ABİNİZR VE ESİNİZDEN AMCASİNA KAFAR TUM ERKEKLER VE HATTA BAYANLAR DA YAPABİLİR. ALDATMANİN MESLEGİ YOKTUR. ASTRANOT OLSA HER GEZEGENDE BİR TANE DİYECEKLER...İNSAN İNSAN OLDUKTAN SONRA GONULDE BİRSE UZAKLİK YAKİNLİK FARK ETMEZ.