Cok mu fazla oluyor seyir sepet? Ya da baska sebepleri de var.miArkadaslar mrb yeni uye oldum sirf buraya sikintimi yazip bi cozum yolu sunan olur die. Sevgilim 2. Kaptan evlenmek istiyoruz aileme soyledim ama evlenmemize karsi cikiyorlar denizci die. Sebepleri yasayanlar bilir zaten ben sadece burda ayni bu durum basina gelmis olan warsa ailesini nasil ikna etti onu ogrenmek istiyorum yardimci olursaniz cok sewinirim zor durumdayim simdiden tesekkurler.
Arkadaslar mrb yeni uye oldum sirf buraya sikintimi yazip bi cozum yolu sunan olur die. Sevgilim 2. Kaptan evlenmek istiyoruz aileme soyledim ama evlenmemize karsi cikiyorlar denizci die. Sebepleri yasayanlar bilir zaten ben sadece burda ayni bu durum basina gelmis olan warsa ailesini nasil ikna etti onu ogrenmek istiyorum yardimci olursaniz cok sewinirim zor durumdayim simdiden tesekkurler.
empati yapabildiğimizden habersizler ne yazıkkiSebeplerini bilmeden nasıl yorum yapalım ki? Yorum yapmak için illa aynı durumu yaşamış olmamız mı lazım?
Biz denizci neden evlenemezmiş mesela?
Zor bir durum ikiniz için de. Ne kadar karada kalacak, ne kadar denizde olacak bilmiyorum ama evde tek beklemek bir süre sonra çok zor olur. Bunun hamileliği olacak, doğumu olacak, çocuk olacak vs. Tabi bu adamlar evlenmesin mi? Evlenecek tabi ki ama bunun zorluklarını taşıyabilmeniz lazım. Siz birbirinizi gerçekten seviyorsanız eğer ve nasipte varsa ailen bir şekilde ikna olacaktır.
bir gider 6 ay gelmez de o bakımdan neden olacak?Sebeplerini bilmeden nasıl yorum yapalım ki? Yorum yapmak için illa aynı durumu yaşamış olmamız mı lazım?
Biz denizci neden evlenemezmiş mesela?
sevgilinizin yaşını yavmamışsınız.
Ailen haklı, 2-3 arkadaşım uzun yol zabiti, YASA da çalışıyor. kontrat 6 ay, ve gemiye binişle başlayıp, gemiden inince bitiyor. Git gel transfer dediğin mi 6,5 aydan erken dönülmüyor. üstelik 1-2 kontrat yapanda oluyor. (ki mantıklı)
Bence sevgilin biraz daha çalışsın daha sonra evlenin. Bu arada herlimanda bi sevgili lafına takılmayın. öyle çok gezme imkanları olmuyor. sürekli seyir halinde oluyorlar.
bir gider 6 ay gelmez de o bakımdan neden olacak?
evet biliyorum çalışma usullerini. bu arkadaşlarınız evliler mi yada evlenme aşamasında böyle bi sorunla karşılaştılar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?