Ailem bugün boşanma kararı aldı. Şoktayım.
Size konuyu en baştan anlatiyim. Kardeşim (13 yasinda kız) annemin cep telefonuyla konuşuyordu. Annem kapat faturam fazla gelecek demiş. Annemle tartismaya baslamislar annem arada babamla telde konusmus babam korkmus birsey oldu sanmis taksiye atlayip gelmis. Babam iceri girdiginde kardesim idasinda herseyi yerlere firlatip ciglik çığlığa bagriyordu. Babam o sinirle içeri dalıp kardesimin yuzunu çizmiş. ( şu an kardesimin yüzü kötü durumda)
ardindan tabi kavga annem-babam-kardesim olarak devam etti. Ben datanamayip araya girince de babam sizi birakip gitcem dedi. Bende git o zaman deyince bosancam annenizden dedi. Annem söyle bir kaldi. Ne bosanmasi falan dedi. Neyse babam bosanma lafini agzina dolayinca annemde evet bosancaz en iyisi bu dedi. Ben şok oldum. O ara kardesim saçını başını yolmaya basladi. Bildiginiz sacini tutam tutam yoldu. Neyse kavga böylece sürdü. şu an annem salonda babamdan ayri yatiyor. Ne olcak halimiz bilmiyorum. Ben 10 aydir psikolojik yardim aliyorum ( deli değilim sadece klasik bir destek aliyorum) annemleri de yani tüm aileyi bu olay üstüne psikologuma aile terapisine götürmeyi düşünüyorum.