ailem boşanıyor

denolina

İstismar Yardım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
792
180
133
Ailem bugün boşanma kararı aldı. Şoktayım.
Size konuyu en baştan anlatiyim. Kardeşim (13 yasinda kız) annemin cep telefonuyla konuşuyordu. Annem kapat faturam fazla gelecek demiş. Annemle tartismaya baslamislar annem arada babamla telde konusmus babam korkmus birsey oldu sanmis taksiye atlayip gelmis. Babam iceri girdiginde kardesim idasinda herseyi yerlere firlatip ciglik çığlığa bagriyordu. Babam o sinirle içeri dalıp kardesimin yuzunu çizmiş. ( şu an kardesimin yüzü kötü durumda)
ardindan tabi kavga annem-babam-kardesim olarak devam etti. Ben datanamayip araya girince de babam sizi birakip gitcem dedi. Bende git o zaman deyince bosancam annenizden dedi. Annem söyle bir kaldi. Ne bosanmasi falan dedi. Neyse babam bosanma lafini agzina dolayinca annemde evet bosancaz en iyisi bu dedi. Ben şok oldum. O ara kardesim saçını başını yolmaya basladi. Bildiginiz sacini tutam tutam yoldu. Neyse kavga böylece sürdü. şu an annem salonda babamdan ayri yatiyor. Ne olcak halimiz bilmiyorum. Ben 10 aydir psikolojik yardim aliyorum ( deli değilim sadece klasik bir destek aliyorum) annemleri de yani tüm aileyi bu olay üstüne psikologuma aile terapisine götürmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun inşallah...
Elbet zor bir olay.
Allahım sabır versin inşallah...

ailenizin genel hali buysa yani kavga dövüş ayrılmak en doğru çözüm gibi

Barışırlar, boşanacak adam korkup hemen eve gelmez lafı söyledikten sonrada salonda yatmaz şımarık kardeşinin halt yemesi olmuş kısaca

Herkeste bir sinir patlaması olmuş boşanacak bir durum yok abartı var barışırlar bence olan kardeşine olmuş

Size konuyu en baştan anlatiyim. Kardeşim (13 yasinda kız) annemin cep telefonuyla konuşuyordu. Annem kapat faturam fazla gelecek demiş. Annemle tartismaya baslamislar annem arada babamla telde konusmus babam korkmus birsey oldu sanmis taksiye atlayip gelmis. Babam iceri girdiginde kardesim idasinda herseyi yerlere firlatip ciglik çığlığa bagriyordu. Babam o sinirle içeri dalıp kardesimin yuzunu çizmiş. ( şu an kardesimin yüzü kötü durumda)
ardindan tabi kavga annem-babam-kardesim olarak devam etti. Ben datanamayip araya girince de babam sizi birakip gitcem dedi. Bende git o zaman deyince bosancam annenizden dedi. Annem söyle bir kaldi. Ne bosanmasi falan dedi. Neyse babam bosanma lafini agzina dolayinca annemde evet bosancaz en iyisi bu dedi. Ben şok oldum. O ara kardesim saçını başını yolmaya basladi. Bildiginiz sacini tutam tutam yoldu. Neyse kavga böylece sürdü. şu an annem salonda babamdan ayri yatiyor. Ne olcak halimiz bilmiyorum. Ben 10 aydir psikolojik yardim aliyorum ( deli değilim sadece klasik bir destek aliyorum) annemleri de yani tüm aileyi bu olay üstüne psikologuma aile terapisine götürmeyi düşünüyorum.
bu yaşta ebeveynlerinizden daha makul düşünüyorsun canım terapist konusunda seninle hemfikirim

oooo her boşanacağım diyen hemen boşansaydı,evli insan kalmazdı.sinirle söylemişlerdir.yüreğini ferah tut.

Canım mesele sadece buysa endişelenme. 21 yıllık evlilik bu kadar kolay bitmez. Psikoloğa gidiyor olman deli olduğun anlamına gelmez ayrıca. Herkes dönem dönem yardıma ihtiyaç duyabilir.

Dediğim gibi derin problemler yoksa aralarında öfkeleri dinince barışacaklardır. Aksi bir durum varsa da boşanabilirler. Boşanmak dünyanın sonu değil, en az evlilik kadar doğal bir şey.

kardeşindeki manyaklığın boyutu nedir?

Doğru konuş kardeşim o benim!

kardeşin rahatsız biliyorsun değil mi? olay ne bilmiyorum ama kendini yerlere atıp, saçlarını yolacak kadar zarar vermeye başladıysa kendine durum kötü.. ergenliği ilerledikçe daha çok zarar verebilir kendine, mutlaka bir uzmana götür destek alsın.. bu konuda sorun annen-baban değil sadece kardeşin..

Bencede senden once kardesin gitmeli psikologa tepkileri hic saglikli degil..

Back