evet haklisiniz hediyenin lafi olmaz ama o paraya baska yerdede var daha iyi olurdu sonucta bu evin de kuralları var saglik acisindanda iyi oldugunu düşünmüyorum. .gida satilan bir yer bu firma ..hassasiyet konusu istenevresim konusunda hak veremedim size. alınan hediyeye saygı duymak lazım bana göre. bi de fiyatı uygunmuş yani sğalığa zararlı değilse alınmış malın davasını etmemeliydiniz.
ama sigara konusunda haklısınız.
evet alip atsam bu derece yorulmazdim konuda uzamazdi haklisiniz lakin benim derdim nevresim degildi 5 gun evvel konusu gecip üstüne basa basaa istemiyorum ordan birsey dedigim halde inatla ordan almasi da onun bana dayatması degil mi?Nevresimi alip atsaniz daha kolay olurmus, bu kadar ugrastiginiza kendinizi ve annenizi uzdugunuze degmemis.
Sigara konusunda haklisiniz ama cozumu nasil olur bilemedim. Sonucta sigara icenler bu konularda cok savunmaci olabiliyor.
Bir de tarzinizin biraz dayatmaci oldugunu dusundum, biraz esnek olmakta fayda var.
doğru yok kendisi soyledi kisin dogacak artik titreyerek sigara icip cikcaz balkon olsa iyi olurdu icer iceri girerdim dedigi icin konu açıldı. .normalde sigara icen ki bende ictim evvelde yıllarca agiz calkalar vs degil mi? olmasi gereken bu ama sizin oz anneniz ne geregi var abartma diyorsa,ben bebegi tuzluycam diye diretiyorsa Hayır dedikçe uzman Nereden bilsin diyosa en sonunda elimi degmem diyip cekip gidiyorsa artik ne sabir kaliyor ne baska birseyanneniz nevresim konusunda inat yapmis bana dese bunu yakinim almam ha bozulurum belki evet ama inat edip de yine aldim demem..sigara konusunda hem hakli hem haksizsiniz tabiki sigara kokusundan rahatsiz olursunuz bebek konusunda ama nasil ifade ettiginizde onemli ayni bu cumleleri kurduysaniz kirici olur zaten bebek oldugunda ayni ortamda kimse sigara icmez disarda icer gelir icer icmezde gelip bebeginizi kucaklamazlar heralde
acikcasi hem Kalite hemde firma bizim duduncelerimize ters oraya giden her kuruş vatana zarar diye düşünüyoruz mantikli yada mantiksiz biz boyle düşünüyor ve bu hassasliga aileden saygi bekliyoruz ama malesef..Protesto ettiginiz firmalar mi yoksa kalitesini begenmediginiz icin mi boyle düşünüyorsunuz?
Eger mantikli bir aciklama yaparak soylediyseniz bu sebepten dolayi bize uygun değil vs diye haklisiniz. Sadece ordan istemem dediyseniz kendi bildiğini okur her anne gibi.
Sigara konusunda daha cok haklisiniz. Bende içmiyorum ve icenin kokusuna dahi dayanamiyorum.
Anneniz bile olsa size bunu yapmasina izin vermeyin. Acmiyor madem aramayin israrla. Birakin bosverin..
inatci bir yapisi var annenizin karsidaki ne diyorsa diretiyor geri adim atmiyor zor bir insan siz simdiden bosuna kendinizi sıkmayin bebek dogdugunda hersey farklilasir diye umuyorum baktiniz ayni tavrinizi koyarsiniz yapacak birsey yokdoğru yok kendisi soyledi kisin dogacak artik titreyerek sigara icip cikcaz balkon olsa iyi olurdu icer iceri girerdim dedigi icin konu açıldı. .normalde sigara icen ki bende ictim evvelde yıllarca agiz calkalar vs degil mi? olmasi gereken bu ama sizin oz anneniz ne geregi var abartma diyorsa,ben bebegi tuzluycam diye diretiyorsa Hayır dedikçe uzman Nereden bilsin diyosa en sonunda elimi degmem diyip cekip gidiyorsa artik ne sabir kaliyor ne baska birsey
aynennninanir misin benzer seyleri yasiyorum. kizim 9 aylik olacak insallah Annem her geldiginde neden tuz seker yedirmedigimi anlatiyorum. birkeresinde karsisina gecip hickira hickira agladim seker tuz yedirmiyorum diye dusunebiliyor musun. tv izletmiyorum sacma geliyor amannnnn bisuru sey. hep kendi yaptigi dogru esimin yaninda bile elestirir beni.
valla inan ben de ne yapicagimi bilemiyorum. hayatimdaaldigim hicbir karara saygisi yok. kendi dedigini yaptirana kadar alttan alttan psikolojik baski yapar lanet olsun der yaparsin. Cok cok cok seviyorum basimdan eksik etmesin ama cok yoruluyorum ben de...
ay icim dolmus benim de.... caresi yok bu isin anne iste deniz suyu gibi ne icilir ne gecilir. basimizdan eksik etmesin...
acikcasi hem Kalite hemde firma bizim duduncelerimize ters oraya giden her kuruş vatana zarar diye düşünüyoruz mantikli yada mantiksiz biz boyle düşünüyor ve bu hassasliga aileden saygi bekliyoruz ama malesef..
anneniz biraz inatmidoğru yok kendisi soyledi kisin dogacak artik titreyerek sigara icip cikcaz balkon olsa iyi olurdu icer iceri girerdim dedigi icin konu açıldı. .normalde sigara icen ki bende ictim evvelde yıllarca agiz calkalar vs degil mi? olmasi gereken bu ama sizin oz anneniz ne geregi var abartma diyorsa,ben bebegi tuzluycam diye diretiyorsa Hayır dedikçe uzman Nereden bilsin diyosa en sonunda elimi degmem diyip cekip gidiyorsa artik ne sabir kaliyor ne baska birsey
evime aldigim cop kutusunu koyacagim yerr karismaya calisir izin vermryince de sen beni neden tersliyorsun der ama her gelisinde ayni seyi sorgular siz karar verin inat mianneniz biraz inatmi
Haklisiniz ama annenizi bu yastan sonra degistirebileceginizi pek sanmiyorum, o yuzden bu konularda uzulmemek icin biraz esnek olup, inatlasma yoluna gitmemelisiniz. Onu o sekilde kabul edip, kendi isinize geldigi sekliyle sekillendirebilirsiniz bazi seyleri diye dusunuyorum.evet alip atsam bu derece yorulmazdim konuda uzamazdi haklisiniz lakin benim derdim nevresim degildi 5 gun evvel konusu gecip üstüne basa basaa istemiyorum ordan birsey dedigim halde inatla ordan almasi da onun bana dayatması degil mi?
haklisiniz ama ben bunun hediye oldugunu düşünmüyorum ,şöyle düşünün bir konuda bir karariniz var net ve esneklik payi olmayan esiniz ile aldiginiz bir karar ve bunu belirtiyorsunuz annenize o ise sanki size sen kimsin ki ben alirim sen ve kocanda kabul etmek zorunda çünkü ben anneyim havasinda karariniza saygi duymuyor ..bu durumda kirilan siz olmazmisiniz?hediye konusunda keşke kırmasaydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?