- 26 Kasım 2015
- 322
- 354
- 103
- Konu Sahibi indira gandhi
-
Aman takma canım kaynana değil mi.. Dün bizde akşam kuzenime gittik çay içmeye.. Kaynanam beni aramış duymamışım, eşimi aramış.. Araba kapıda yok nerdesiniz diye.. Oda anlatmış aniden çıktık anne ne oldu demiş.. Niye haber vermediniz giderken diye söylenmiş.. Eşiminde morali bozuldu.. Benim zaten psikolojim iyi değil bebeğimi kaybettim.. Sonradan aradım 2 kere meşguldu telefon. Yoksa dicektim hesap vermek zorunda mıyız... Gerginim zaten, benim üzerime oynamayın dicektim de ah o telefonu bi' açsaydı...
evet değil mi amaBenimki de ilk başlarda haber verelim istiyordu, ben bana hesap sormazsan sevinirim, ben aileme kocamla gideceğim yeri haber vermiyorum, sana da veremem dedim. Bıraktı...
bu arada başınız sağolsun, rabbim kucağınızı evlatlarla doldursun inşallah... ahirette de meleğinizle sonsuz mutluluk nasip olsun.
Eşim annesine babasına biz çıkıyoruz diyodu alışmışlar o yüzden.. Aynı binada yaşıyoruz bizde.. Çok zor oluyor. Evimi yeni yaptırdım.. Yoksa taşınırdım ki ilerede taşınacağız inşallah..Benimki de ilk başlarda haber verelim istiyordu, ben bana hesap sormazsan sevinirim, ben aileme kocamla gideceğim yeri haber vermiyorum, sana da veremem dedim. Bıraktı...
bu arada başınız sağolsun, rabbim kucağınızı evlatlarla doldursun inşallah... ahirette de meleğinizle sonsuz mutluluk nasip olsun.
evet değil mi ama
biz evlnince kendi ailemize ben kocamla şuraya gidiyorum diyor muyuz ?
bunlara ne oluyor ?
oğlumu evlendirdim değil gelin aldım mantığından kaynaklanıyor
Eşim annesine babasına biz çıkıyoruz diyodu alışmışlar o yüzden.. Aynı binada yaşıyoruz bizde.. Çok zor oluyor. Evimi yeni yaptırdım.. Yoksa taşınırdım ki ilerede taşınacağız inşallah..
Sağol arkadaşım Rabbim kimsenin hayallerini yarım bırakmasın.. Çok zor..
ne güzel anladıgım kadarı ile siz seviyenizi bozmadan cevap veriyorsunuzAynen öyle, bana da komşularının yanında iki de bir derdi, gündüz kendim için aldım, gece oğlum için aldım... Bir gün herkesin içinde dedim, "anne bi noktaya açıklık getirelim, bir kadın olarak başka bir kadına nasıl mal sıfatı koyuyorsun aldım verdim vs, beni satın almadın, biz eşimle birbirimizi sevdik ve bir hayat paylaşmaya karar verdik..." Bu laf son oldu, bi daha öyle cümleler kuramadı..
ne güzel anladıgım kadarı ile siz seviyenizi bozmadan cevap veriyorsunuz
keske ben de yapabilsem
içime atıyorum hep cevap veremıyorum sonra da ıyıce pısırık bıldı beni
eşim de anladı muhtemelen numaradan bayıldığını, çünkü yanına gitmedi bile, hastaneye götüreyim ya da neyn var diye aramadı. Bana da diyemiyo tabi numaradır diye, ama anladı bence, çok ilgisiz davrandı çünkü bayılmasıyla ilgili.
bayılmasına sözüm yokta, bayıldıktan sonra görümceme diyomuş ki ( baygın haldeyken ) , sakın ambulans çağırmayın, ben sizi duyabiliyorum, birazdan kendime gelirim :)
Süpermiş .:))))))bayılmasına sözüm yokta, bayıldıktan sonra görümceme diyomuş ki ( baygın haldeyken ) , sakın ambulans çağırmayın, ben sizi duyabiliyorum, birazdan kendime gelirim :)
ben de her insan gibi davranıyorum, bana iyi olunduğu sürece sıkıntı yok, kimseye laf sokmam etmem durup dururken huzursuzluk çıkarmam. ama böyle durumlarda tırnaklarımı çıkarıyorum istemeden, haliuyle uzun süre düzelemiyorum.
şimdi aylarca sürüklenir içimde bu konu, her fırsatta intikam almak için laf sokar dururum, biliyorum kendimi...
Olay çıkarırsam haklıyken haksız duruma düşücem, yine ayılacak bayılacak, hastanelelere taşıtacak kendini, o mağdru oynayacak, ben onu hastanelik eden gelin konumuna düşücem... Yavaş yavaş çıkarıcam acısını...
belki her bayilmada böyle ilgisiz davranirsaniz zamanla bırakir bu huyunu birinden duymuştum onunda babaannesi boyle bayilomus onlarda hic ilgilenmemeye baslamislar sonra hemencecik ayilomus. bence esiniz anladı annesinin huyunu O yüzden ilgisiz davranıyor esiniz uyguladigi taktik guzel yanieşim de anladı muhtemelen numaradan bayıldığını, çünkü yanına gitmedi bile, hastaneye götüreyim ya da neyn var diye aramadı. Bana da diyemiyo tabi numaradır diye, ama anladı bence, çok ilgisiz davrandı çünkü bayılmasıyla ilgili.
Aslında kayınvaliden çok şanslı senin gibi bir gelini olduğu için cok nazik cok kibar iyi bir aile telbiyesi almissin belli cok hanim hanim bir kadinsin belli ama bu gibilere tam bir cirkef gelin lazim baska oglu varmi bilmiyorum kayinvalidenizin insallah o oglu soyle eli masali birine denk gelirde senin kiymetini anlarEminim çok zordur... Ben gece yatağıma yatarken, evladıma sarılırken hep sizin gibi melek annelerine dua ediyorum, rabbim bu dünyada da ahirette de evlat sevgisine boğsun sizleri inşallah.. En kısa zamanda müjdeli haberlerinizi alır, kutlarız bu forumda. Bu arada sorun neydi bilmiyorum ama, ceyda düvencinin erken doğumla ilgili bir röportajı var okumanızı tavsiye ederim, bi daha yaşamamak için ufak bir operasyonla erken doğum riskini sıfıra indiriyorlarmış... Nacizane, haddimi aştıysam kusura bakmayın.
Kv, baban yaşlı adam yorulmasın diye damadına iş yaptırmak istemiş, yine de yaranamamış sana (onun bakış açısı)...
Aslında kayınvaliden çok şanslı senin gibi bir gelini olduğu için cok nazik cok kibar iyi bir aile telbiyesi almissin belli cok hanim hanim bir kadinsin belli ama bu gibilere tam bir cirkef gelin lazim baska oglu varmi bilmiyorum kayinvalidenizin insallah o oglu soyle eli masali birine denk gelirde senin kiymetini anlar
O zaman kayınvalidenizin psikolojik problemleri var heralde Allah sabır versinteşekkür ederim güzel yorumların için :) Maalesef eşim ve görümcemden başka çocuğu yok... ama damadı oğlundan öte evlat olmuş ona, o öyle diyor.. ama bir-iki sene önce de damadı için kızımı nasıl bi adama verdim, görgüsüz saygısız vs diyodu... dengesiz yani...
O zaman iş sana düsüyorCanım , benim eşim bana da haddimi bildirebilecek yapıda bi adam değil, annesine de... Pasiftir böyle durumlarda, ikimize bırakır herşeyi.. Adamın huyu bu işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?