Ailem bendeyken Kayınvalidem'e bi haller oluyor....

Benimki de ilk başlarda haber verelim istiyordu, ben bana hesap sormazsan sevinirim, ben aileme kocamla gideceğim yeri haber vermiyorum, sana da veremem dedim. Bıraktı...

bu arada başınız sağolsun, rabbim kucağınızı evlatlarla doldursun inşallah... ahirette de meleğinizle sonsuz mutluluk nasip olsun.

evet değil mi ama
biz evlnince kendi ailemize ben kocamla şuraya gidiyorum diyor muyuz ?
bunlara ne oluyor ?
oğlumu evlendirdim değil gelin aldım mantığından kaynaklanıyor

Eşim annesine babasına biz çıkıyoruz diyodu alışmışlar o yüzden.. Aynı binada yaşıyoruz bizde.. Çok zor oluyor. Evimi yeni yaptırdım.. Yoksa taşınırdım ki ilerede taşınacağız inşallah..

Sağol arkadaşım Rabbim kimsenin hayallerini yarım bırakmasın.. Çok zor..

evet değil mi ama
biz evlnince kendi ailemize ben kocamla şuraya gidiyorum diyor muyuz ?
bunlara ne oluyor ?
oğlumu evlendirdim değil gelin aldım mantığından kaynaklanıyor

Aynen öyle, bana da komşularının yanında iki de bir derdi, gündüz kendim için aldım, gece oğlum için aldım... Bir gün herkesin içinde dedim, "anne bi noktaya açıklık getirelim, bir kadın olarak başka bir kadına nasıl mal sıfatı koyuyorsun aldım verdim vs, beni satın almadın, biz eşimle birbirimizi sevdik ve bir hayat paylaşmaya karar verdik..." Bu laf son oldu, bi daha öyle cümleler kuramadı..

Eminim çok zordur... Ben gece yatağıma yatarken, evladıma sarılırken hep sizin gibi melek annelerine dua ediyorum, rabbim bu dünyada da ahirette de evlat sevgisine boğsun sizleri inşallah.. En kısa zamanda müjdeli haberlerinizi alır, kutlarız bu forumda. Bu arada sorun neydi bilmiyorum ama, ceyda düvencinin erken doğumla ilgili bir röportajı var okumanızı tavsiye ederim, bi daha yaşamamak için ufak bir operasyonla erken doğum riskini sıfıra indiriyorlarmış... Nacizane, haddimi aştıysam kusura bakmayın.

ne güzel anladıgım kadarı ile siz seviyenizi bozmadan cevap veriyorsunuz
keske ben de yapabilsem
içime atıyorum hep cevap veremıyorum sonra da ıyıce pısırık bıldı beni

ne güzel anladıgım kadarı ile siz seviyenizi bozmadan cevap veriyorsunuz
keske ben de yapabilsem
içime atıyorum hep cevap veremıyorum sonra da ıyıce pısırık bıldı beni

Ben ilk evlendiğim dönemler hiç kırmazdım kalbini, asla karşılık vermezdim, sakin kalmaya devam ederdim. ama asla yaranamadım, ben verdikçe hep istedi, hiç menun olmadı benden, hep şikayetlendi... En son yine ailemin yanında ciddi bir sorun çıkardı hem de ben tüp bebek tedavisi görüyordum, moralimin hiç bozulmaması gereken bir dönemdi... İşte ondan sonra bende olan oldu, asla ama asla taviz vermeyen, sesimi yükseltmeden, kibarca çata çat her lafına cevap veren, her yalanını yüzüne vuran, her dedikodusunu yüzüne vuran biri oldum çıktım işte...

O zmn sorun yok.
Hic ses cikarma.
Dua ette canimcim kayinvaliden bu vakalarini arttirsin, artirsinda kocan olayi kavrasin ve tepkisini koysun.

Aylarca sok lafını boiver
Açma da telini sürünsün

Ben olsam derdim ki babamı arayıp özür dileyene kadar barışmayacağım

Kv, baban yaşlı adam yorulmasın diye damadına iş yaptırmak istemiş, yine de yaranamamış sana (onun bakış açısı)...

belki her bayilmada böyle ilgisiz davranirsaniz zamanla bırakir bu huyunu birinden duymuştum onunda babaannesi boyle bayilomus onlarda hic ilgilenmemeye baslamislar sonra hemencecik ayilomus. bence esiniz anladı annesinin huyunu O yüzden ilgisiz davranıyor esiniz uyguladigi taktik guzel yani

Aslında kayınvaliden çok şanslı senin gibi bir gelini olduğu için cok nazik cok kibar iyi bir aile telbiyesi almissin belli cok hanim hanim bir kadinsin belli ama bu gibilere tam bir cirkef gelin lazim baska oglu varmi bilmiyorum kayinvalidenizin insallah o oglu soyle eli masali birine denk gelirde senin kiymetini anlar

teşekkür ederim güzel yorumların için :) Maalesef eşim ve görümcemden başka çocuğu yok... ama damadı oğlundan öte evlat olmuş ona, o öyle diyor.. ama bir-iki sene önce de damadı için kızımı nasıl bi adama verdim, görgüsüz saygısız vs diyodu... dengesiz yani...

O zaman kayınvalidenizin psikolojik problemleri var heralde Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…