Ailem bendeyken Kayınvalidem'e bi haller oluyor....

Ben olsam birak suan konusmayi sinirimin gecmesini aslaaaaaaa konusmazdim benim babam onun yuzunden kalbi kirik biynu bukuk evimden gidecek ona okkali bi laf soylerdim birdagada oglun yokken bu eve gelme kafana gore sakin derdim oglunu torununu gormeye gel ve sonrada cek git benimle muhattapta olma terbiyesiz kadin derdim bu ne hadsizlik ya o kim oluyo ya suan cok sinirlendim.

Sakın konuşmayın,eğer burda tavrınızı koymazsanız sınırlarınızı hep zorlayacak ve her seferinde bu şımarıklıkları,ayılıp bayılmaları çekmek zorunda kalıcaksınız..haddini bilsin

Kesinlikle taviz vermeyin. Aileniz her geldiğinde kapris yapmamayı,sorun çıkarmamayı öğrensin bir zahmet.
Hayır yani babanızın mobilyayı kuracağını bile bile neden damadını çağırıyor? Benim dediğim olsun modunda muhtemelen ama çekilmez yani her seferinde.
Uzunca bir süre muhattap olmayın. Telefonlarına çıkmayın. Konuşacağınız zaman öncelikle söyleyin"ailem her geldiğinde sorun çıkıyor,ailemle ilgili bir sorun varsa şimdi konuşup çözelim"diye belirtin. Devamının gelmemesi adına. Hatasıni anladıysa dikkat eder belki bundan sonra.

defalarca had bildirdim ama anlamayan insana nafile... Saygısızın biri olup çıkacağım bu gidişle
İyisini yaparsın. Bir kere evdeki herseyden neden kv haberi oluyor ki.gelen giden bilmek zorunda mı .Biraz gizli saklıdır olsun konuşma herseyi ,geldi gitti yedik içtik kısımlarını.Denk geldiği kadarını bilsin görsün.
Sizin evinize sizin yaşamınız, herseyi konuşmayın yanında siz konuya dahil ettikçe kadında kendinde hak buluyor

Yapıyorum canım, mesala annemler nedeyken sevdiği bir yemeği yaptıysam mutlaka gel hep beraber yiyelim derim vs. Bu yaptığı duruma hiç bir şekilde anlam veremedim.

Aklıma tek gelen şu; benim kayınvalidem herşeyi herkesi yönetmek ister, çocuklarını kukla gibi oynatmaya bayılır, buna sözüm yok kendi evlatları razıysa umursamıyorum bile... Sanırım bana yapamadığı için gıcığı var bana, böyle durumlarda intikam alıyo bu şekilde benden.

Eşime ilk başlarda çok söyleniyordum ne yalan söyliyim... Sonra baktım ki arada en çok olan ona oluyor, yazıktır günahtır dedim. Ağzımı bile açmıyorum ona, kv yeteri kadar vır vır ediyor zaten karı köylü diye :) Ben rahat bırakayım bari :)

Bi insan nasil bayilir ya durduk yere?
Ben hic basaramadim.
Ah keske becerseydim, ise yariyormus bazi durumlarda.

bayılmasına sözüm yokta, bayıldıktan sonra görümceme diyomuş ki ( baygın haldeyken ) , sakın ambulans çağırmayın, ben sizi duyabiliyorum, birazdan kendime gelirim :)

Babanla eniste beraberce yapsaydi.bu kadar abartmanin anlami ne.
Daha cabuk biterdi.bak herkes yardim etmek istiyor ne güzel.

Yazmayı unuttuğum bi detay var canım, kusura bakma atladım en önemli meseleyi. Görümcemin eşi, annemden hoşlanmıyormuş duyduğuma göre, karşılaştıklarında ne selam verir, ne yüzüne bakar. Haliyle ben de annemler bendeyken o adamın evime girmesini istemiyorum, kv de bunu biliyor...

su konuyu okudukca sinirleniyorum ben olsam baya olay cikartirdim

Olay çıkarırsam haklıyken haksız duruma düşücem, yine ayılacak bayılacak, hastanelelere taşıtacak kendini, o mağdru oynayacak, ben onu hastanelik eden gelin konumuna düşücem... Yavaş yavaş çıkarıcam acısını...

Babamı zorla tutmaya kalksam belki daha çok gerilirdi ortam, onu da tanıyorum, içine atarsa tansiyonu var Allah korusun... üzerine gitmedim ben de...

Geri adım atma. Konusacaginda da gerekirse saygısız ol. 3 yıllık evliyim uzak olmasına rağmen saçma sapan konular geçti can sıkıcı.en son farkında olmadan okadar yüz vermisim gibi tepeme cikarmisim. O saygılı hallerim gitti ister istemez dolmusum yılların birikimi ağzıma geleni saydim! Şimdi oh mis karisamiyorlar. .He ailemle bunun yüzünden konusmuyorlar onların kiziyim ya çok da umrumuzda değil. Sinirlendim bak ne haddini plan program beni ilgilendiren bir konuda.

Allah2a şüküt eşimden yana bi sıkıntım yok... Ne kayınvalidemi ne de beni birbirimiz için kırmaz. bize bırakır görüşüp görüşmeme kararını... Dediğin gibi, bu konuda şanslıyım canım.

Aman takma canım kaynana değil mi.. Dün bizde akşam kuzenime gittik çay içmeye.. Kaynanam beni aramış duymamışım, eşimi aramış.. Araba kapıda yok nerdesiniz diye.. Oda anlatmış aniden çıktık anne ne oldu demiş.. Niye haber vermediniz giderken diye söylenmiş.. Eşiminde morali bozuldu.. Benim zaten psikolojim iyi değil bebeğimi kaybettim.. Sonradan aradım 2 kere meşguldu telefon. Yoksa dicektim hesap vermek zorunda mıyız... Gerginim zaten, benim üzerime oynamayın dicektim de ah o telefonu bi' açsaydı...

Kocan ne diyor bu doga ustu hanima?

eşim de anladı muhtemelen numaradan bayıldığını, çünkü yanına gitmedi bile, hastaneye götüreyim ya da neyn var diye aramadı. Bana da diyemiyo tabi numaradır diye, ama anladı bence, çok ilgisiz davrandı çünkü bayılmasıyla ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…