Ailem bendeyken Kayınvalidem'e bi haller oluyor....

Kv nin bayılması numara kesinlikle taviz verme benim babamda olsa giderdi ben üzulmeyeyim sorun çıkmasın diye benim kv de aynısı tek tavsiyem eşine söylenme onun yapcagı bişey yok ben bu sebeplerden çok kavga ettim eşim annesi yüzünden benden soğudu şu kadar söyleyim kv bana senin çocuğuna bakamam çünkü yaşlanınca sen bana bakmazsın elsin bakıcı tut çocuğuna dedi ... zaten ailemi istemiyo... sonuçta eşimle ben çok yıprandık dediklerini asla unutmuyorum ama sen uyanık ol mağduru oyna zaten öylesin eşini kendi tarafında tut valla ben artık öyle yapıyom allah yardımcın olsun

Bi insan nasil bayilir ya durduk yere?
Ben hic basaramadim.
Ah keske becerseydim, ise yariyormus bazi durumlarda.

ayy birçok k.v. böyle ya ne saçma hareketler. aslında babanın geleceğini söyleseydin babanla konuşur konuşmaz hiç birşey yapamazdı o zaman... bu tiplere her zaman tedbirli yaklaşmak gerek...

Kadın sidik yarışına girmiş onun ailesi varsa oğlumun da var diye kurmuş kafasında. Gerekirse çocuğa da baktırmayın. Anlasın o evin sınırlarını.

Sakın tlf falan açıp konuşmayın.evinizde de kalmasın çocuğunuza bakarken eğer illaki kalacam diye ısrar ederse tamamen annenize baktırin hiç taviz vermeyin..Sözlü tartışma sakın yapmayın gerekiyorsa oğlu anlatsın izah etsin ama siz yüz göz olmayın.Net bir şekilde duvarlarinizi koyun emin olun daha huzurlu olacaksınız

Anne işime çok karisasin geliysa gel evimi temizle de

sizin karar vermeniz gereken bir şeye ne diye burnunu sokuyor ki ya, önce size sorsun en azından.görüşmemekle iyi yapıyorsunuz, bu kadın insanı sinir hastası eder.bir de eşiniz annesiyle konuşmadığınız zaman size kızmıyor, kim haklıysa onun yanında oluyor demek ki, bu çok güzel bir şey.başka biri olsa sen nasıl annemle konuşmazsın, o benim annem, saygısızlık yapma falan diye kavga çıkarabilirdi.çoğu koca eşi de haklı olsa annesinin tarafını tutuyor maalesef.kaynana yönünden şanssız olsanız da şanslı olduğunuz bir şey var en azından.

haha ayni benimkini anlatmissin en kucuk biseyde bayilir durur, oyle ki artik bayilinca birakiyoruz zamanla kendi ayiliyor. hergun annemlerdeyim zannediyor oda. ilgi istiyorlar hep onlarda olalim istiyorlar ben usandim artik biraktim kendi haline

Böyle kaynanalarda mi var ya. Allah yardım etsin size. Kendi kendine ediyo. Babanın yapacağını biliyo. Eee daha ne gerek var cagirmasina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…